Επίσης αυτό με τα πρώτα χρόνια σε αντιδιαστολή με τα τελευταία είναι πάλι λογικό. Υπάρχει ένα pool από άτομα στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται να κάνουν συζητήσεις σε φόρουμ για anime-manga. Όταν εμφανίζεται κάτι που εξυπηρετεί αυτην την ανάγκη, και αφού περάσει λίγος καιρός και αρχίσει και γίνεται γνωστό, θα βλέπεις πολύ καινούργιο κόσμο να έρχεται, μετά σιγά σιγά είναι λογικό να πέσει αυτό γιατί ο κόσμος που έχει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον δεν είναι ανεξάντλητος.
Και καθώς πέφτει ο καινούργιος κόσμος, ενώ παράλληλα όσοι έχουν ήδη γραφτεί καιρό έχουν ήδη κάνει κάποιους κύκλους συζητήσεων και "εξαντλήσει" κάποια θέματα που τους ενδιαφέρουν, πέφτει και η τάση για να ανοίξουμε καινούργιες συζητήσεις. Κατά συνέπεια υπάρχουν και λιγότερες ευκαιρίες για τα καινούργια μέλη να συμμετάσχουν σε νέες συζητήσεις.
βασικα εγω θα το θεσω απο προσωπικη αποψη..
γραφτηκα το 2006 και πραγματικα το φορουμ με βοηθησε πολυ..
απλα απο εκει και περα σιγα σιγα το ιντερνετ εγινε ολο και ποιο γρηγορο στα σπιτια,η αναζητησεις για οποιαδηποτε πληροφορια σχετικη μπορουσες να την βρεις ποιο ευκολα αφου ολο και περισσοτερα site ανοιγανε(ειδικα ελληνικα)και το site απο εκει που ειχε Χ κοσμο αυτος ο κοσμος μοιραστικε και αλλου.
τρανο παραδειγμα οταν ειχε το ADN το φορουμ.γινοτανε πανικος απο κοσμο.τωρα ποια που κατεβαζεις full season σε ενα τεταρτο το ADN περασε στο χρονοντουλαπο του ιντενετ και με αυτο εφυγε και κοσμος γιατι πχ ειχε γρραφτει μονο για αυτο τον λογο.
η οπως εγω μεγαλωσα και εβαλα καποιες αλλες προτερεοτητες με αποτελεσμα να μην μπαινω συχνα η οταν μπαινω να ερχομαι στην τρυπα για καμια συζητησουλα ενα γρηγορο κοιταγμα στα τοπικ και αν βρω κατι ενδιαφερων περνω πληροφοριες και μετα το ψαχνω και μονος μου στο νετ.
οσο για τα social media πχ facebook δεν νομιζω οτι κανουν και μεγαλη ζημια μιας και πχ το ''5000 anime fan '' ειναι τιγκα στο παιδακι με ανουσια ποστ εικονων trolling και χαβαλε.υπαρχουν και αξιολογες σελιδες εκει(ξενες περισσοτερο)αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ να ενημερωνομαι απο εκει.
Ολοι τρολαρουν εδω μεσα.
Τωρα αν δινετε σημασια σε ενα τρολ και το ξερετε οτι ειναι τρολ γιατι ασχολειστε;
Spoiler:
ο καλυτερος τροπος για να αντιμετοπισεις ενα troll ειναι να μην του δωσεις σημασια..ξενερωνει και φευγει..αν εστω και ενας πει κατι θα συνεχιζει..google it.οσο τον μπαναρετε τοσο θα μπαινει στην διαδικασια...
Αντε ρε μ@λ@κ@
το γελιο ειναι οτι ετοιμαζομαι για ενα ταξιδακι αγγλια τα χριστουγεννα και ενω τα αγγλικα μου ειναι πολυ καλα ανεκαθεν βαριομουνα να μιλησω,θα παω εκει με την γυναικα και θα την βαζω αυτην να μιλαει ενω εγω ως κλασσικος ελληναρας θα πεταξω τιποτα τετοια και θα τα ακουσει κανεις και θα γινω ρεζιλι.
παλιοτερα δουλευα σερβις σε ενα μαγαζι και μιλαγα αγγλικα με εναν τυπο που για καποιο λογο δεν καταλαβαινα χριστο(μαλλον απο τιποτα χωρια θα ηταν)οποτε και σε καποια φαση του λεω στα ελληνικα(που προφανος δεν καταλαβαινε)''ναι οκ... δεν σε καταλαβαινω ρε βλακα μιλα ποιο αργα..''
τα γυρω τραπεζια δακρυσαν απο τα γελια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 07 Σεπτέμβριος 2015 - 13:00