Ναι αλλά δεν είναι τσάμπα!
To Open source λέει ότι μπορεις να το κάνεις Download τσαμπε απλά πουλάνε και Hosting για το συγκεκριμένο forum hosting.
Edited by pc_magas, 29 July 2015 - 19:54.
Posted 29 July 2015 - 19:53
Ναι αλλά δεν είναι τσάμπα!
To Open source λέει ότι μπορεις να το κάνεις Download τσαμπε απλά πουλάνε και Hosting για το συγκεκριμένο forum hosting.
Edited by pc_magas, 29 July 2015 - 19:54.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 29 July 2015 - 20:44
χρειαζομαστε ενα λιβε τσατ
Posted 29 July 2015 - 21:52
Υπάρχει και το tapatalk για κινητά. Δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να είναι καλύτερο αλλά μετά το xenforo δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο.To Open source λέει ότι μπορεις να το κάνεις Download τσαμπε απλά πουλάνε και Hosting για το συγκεκριμένο forum hosting.
Ναι φίλος, το irc είναι κάμποσα χρόνια στην πιάτσα, ξέρω γω.χρειαζομαστε ενα λιβε τσατ
Posted 29 July 2015 - 21:59
Ναι φίλος, το irc είναι κάμποσα χρόνια στην πιάτσα, ξέρω γω.
αφου το ηξερες γτ δεν μας το ελεγες?
Posted 29 July 2015 - 23:21
τις παλιές εποχές είχε ένα λινκ που έμπαινες αυτόματα.
Posted 29 July 2015 - 23:23
Ξέρει κανείς καμία ήσυχη καφετέρια που να μπορεί κάποιος να πάει και να παίξει με παρέα δικά του επιτραπέζια;
Posted 29 July 2015 - 23:39
Περιοχη θα μας πεις ή εχεις ελικοπτερο παληκαρι μου;
Posted 29 July 2015 - 23:51
τι ειπε το άτομο
Posted 29 July 2015 - 23:54
No need.
Αλλά αν ήταν στην Αθήνα θα βόλευε.
Posted 30 July 2015 - 01:20
Αλλά αν ήταν στην Αθήνα θα βόλευε.
Στο παγκράτι υπάρχει η Ακαπους (ή οπως λέγεται), η οποία έχει και δικά της επιτραπέζια ^^
Λεωφορεία: 203/204, 732.
Edited by Keito, 30 July 2015 - 01:25.
Posted 30 July 2015 - 08:34
Ξέρει κανείς καμία ήσυχη καφετέρια που να μπορεί κάποιος να πάει και να παίξει με παρέα δικά του επιτραπέζια;
τo super fly cafe (αν εχεις facebook ριχτου μια ματια απο εκει)στο παγκρατι πρεπει να εχει και επιτραπεζια...αλλα αν δεν εχει μην σκας.εχει super nintento,mega drive,spectrum,amiga,και αλλα μπλιμπλικια που παιζεις τσαμπα ενω πινεις τον καφε σου.αν φερεις δικο σου δεν νομιζω να σου πουν τιποτα..τα παιδια ειναι πολυ ξηγημενα..
για καθαρα επιτραπεζια Playhouse εξαρχεια.και αν δεν κανω λαθος εχει και ο δρακοφοινικας στον νεο κοσμο...(μαρεσει που το πατρικο μου ειναι 2 λεπτα με τα ποδια και δεν εχω παει ποτε)..
αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σε αφησουν με δικα σου..
classy lord leon is classy..
Edited by vectrapearl, 30 July 2015 - 08:35.
Posted 30 July 2015 - 14:34
στο playhouse εξαρχειων μπορει να πετυχετε και τον "Δογκανο" το χειμωνα μιας και διπλα είναι η σχολη που διδασκει..
Posted 30 July 2015 - 15:35
Βασικά έψαχνα κάτι που να μην είναι αποκλειστικά για επιτραπέζια, γιατί συνήθως τα μαγαζιά τύπου playhouse είναι σαν νηπιαγωγεία. Κλειστά με πολύ φασαρία κλπ κλπ.
Για να καταλάβετε. Όταν ήμουν στο Ρέθυμνο, παίζαμε επιτραπέζια σε μια καφετέρια δίπλα από την θάλασσα, όπου ήταν ήσυχα και είχε και μεγάλα τραπέζια επομένως ήταν ιδανικά. Το να έχει η ίδια η καφετέρια επιτραπέζια (αν και είχε μερικά) δεν μας απασχολούσε καθώς πάντα είχαμε δικά μας αγαπημένα που παίζαμε.
Ψάχνω υποκατάστατο γι αυτό στην τσιμεντούπολη που μένω τώρα. Δεν με νοιάζει να είναι και λίγο μακριά από το κέντρο.
Θα τσεκάρω αυτά που αναφέρατε εν τω μεταξύ.
Edited by Gilmaru, 30 July 2015 - 15:40.