Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8176 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:33

DXS στο υπουργείο μου τώρα.

Άγιου καιρός να κάνουμε κάτι γι αυτό δεν νομίζεις;

#8177 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:37

απο τη στιγμη που εχεις ανοιξει 44 threads, δεν νομιζω οτι εχεις λογο να θιχτεις..

πιο πολυ εννουσα το φαινομενο του generation gap. αλλιως σκεφτεται καποιος στα 25+ και αλλιως στα 18-. Υπαρχουν πολλοι κατω των 18 που εχουν προσφερει στο φορουμ, αλλα η δραματικη αυξηση των νεοτερων σημαινει και καποιο shift στη θεματολογια του φορουμ που ισως οι πιο παλιοι να μην μπορουν να ακολουθησουν.

παντως ναι, εχω παρατηρησει οτι καποιοι νεοι το εχουν ριξει αποκλειστικα στο chat, σπαμ, τσαμπουκα για τους κανονες, κτλ...

για να ειναι καλο το φορουμ και να παραμεινει ζωντανο, πρεπει:

- να μιλαμε για τα ανιμε
- να σκεφτομαστε πριν γραψουμε
- να αποφευγουμε μονολεκτικες απαντησεις, η με smilies (god, I hate that!)
- και βασικα να ανοιγουμε καινουργια ενδιαφεροντα threads!!!

τα πιο πολλα sections του φορουμ εχουν να δουν καινουργιο thread πολυ καιρο..

Τωρα το διατυπωσες πολυ ωραια :)!! Να σου πω εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο απο τη στιγμη που ειχα να τσεκαρω ολα τα sections παρα πολυ καιρο :wis: Γιατι δε μπορω να δω το Rpg section btw? Θελω να ανοιξω threadακι να θυμηθουμε τα παλια :wis:
I put up my headphones and listen to the deftones

#8178 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:52

Μα ρε παιδια,ακομα και τις σοβαρες συζητησεις για την ποιοτητα του forum στη μαυρη τρυπα τις κανουμε:bahhh:

Τ Γιατι δε μπορω να δω το Rpg section btw? Θελω να ανοιξω threadακι να θυμηθουμε τα παλια :wis:

Επειδη αποφασισαμε οτι δεν χρειαζοταν πια το στειλαμε στα θυμαρακια:Blissfull:
Επισης,φτιαξαμε νεα κατηγορια συζητησης: fansub-groups
Τιμηστε την με κανα θεμα για fansub-groups:wooi2:

#8179 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 17:03

[msg] πολυ απάλευτη πολη η Σπαρτη... Παρασκευη ευτυχωs φευγω [/msg]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8180 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 17:10

Μα ρε παιδια,ακομα και τις σοβαρες συζητησεις για την ποιοτητα του forum στη μαυρη τρυπα τις κανουμε:bahhh:

Επειδη αποφασισαμε οτι δεν χρειαζοταν πια το στειλαμε στα θυμαρακια:Blissfull:
Επισης,φτιαξαμε νεα κατηγορια συζητησης: fansub-groups
Τιμηστε την με κανα θεμα για fansub-groups:wooi2:

Δηλαδη RPG μπορω να κανω στο οφ τοπικ? ή καθολου?
I put up my headphones and listen to the deftones

#8181 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 18:59

απο τη στιγμη που εχεις ανοιξει 44 threads, δεν νομιζω οτι εχεις λογο να θιχτεις..

πιο πολυ εννουσα το φαινομενο του generation gap. αλλιως σκεφτεται καποιος στα 25+ και αλλιως στα 18-. Υπαρχουν πολλοι κατω των 18 που εχουν προσφερει στο φορουμ, αλλα η δραματικη αυξηση των νεοτερων σημαινει και καποιο shift στη θεματολογια του φορουμ που ισως οι πιο παλιοι να μην μπορουν να ακολουθησουν.

παντως ναι, εχω παρατηρησει οτι καποιοι νεοι το εχουν ριξει αποκλειστικα στο chat, σπαμ, τσαμπουκα για τους κανονες, κτλ...

για να ειναι καλο το φορουμ και να παραμεινει ζωντανο, πρεπει:

- να μιλαμε για τα ανιμε
- να σκεφτομαστε πριν γραψουμε
- να αποφευγουμε μονολεκτικες απαντησεις, η με smilies (god, I hate that!)
- και βασικα να ανοιγουμε καινουργια ενδιαφεροντα threads!!!

τα πιο πολλα sections του φορουμ εχουν να δουν καινουργιο thread πολυ καιρο..

Όσον αφορά το "πρόβλημα" με τις ηλικίες έχω να πω τα εξής.

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή, ή για την ακρίβεια το αντίθετο. Λόγω του ότι η πλειονότητα των μελλών ήταν σε ηλικίας περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερη από τη δικιά μου δεν έβρησκα κανένα ενδιαφέρον στις συζητήσεις και γενικά, δεν ήμουν ενεργός στο forum. Τώρα τελευταία, όπως σωστά παρατηρείς και εσύ, έχει αυξηθεί ο πληθυσμός ηλικίας 14-18, πράγμα που προσωπικά μου αύξησε το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αυτά που λες, θίγεις έμμεσα το γεγονός, ότι έφηβοι συμμετέχουν περισσότερο στο forum. Τι προτείνεις για να αλλάξει αυτό; Ισοστάθμηση; Εξωρία; Ban και ξύλο;

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην τέλεση διαφορετικών συζητήσεων ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, ή την ηλικία ή/και συμμετοχή στις συζητήσεις άλλων γενεών από άτομα με ηλικιακή διαφορά. Αν δεν σου αρέσουν οι συζητήσεις του τύπου σχολείου, επειδή προφανώς απέχεις από αυτό, συγχαρητήρια. Αλλά δεν βλέπω το λόγο να προτίνεις την ελάτωσή τους.

Για τα υπόλοιπα έχω να πω τα παρακάτω.

~ Ναι μεν είμαστε ένα Anime Community, αλλά νομίζω ότι είναι προφανές, ότι είμαστε πρώτα μέλη του forum, και μετά Anime Fans. Ως άνθρωποι έχουμε πολλά ενδιαφέροντα. Προσωπικά, ασχολούμε προτίστως με τα Video Games, και αμέσως μετά με τα Anime, αλλά τα άτομα με τα οποία κάνω παρέα βρήσκονται σε αυτό το forum. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι κύριος παράγοντας στο πόσο ενεργός είναι κάποιος, είναι τα υπόλοιπα μέλη κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Από 'κεί και πέρα, είναι στο χέρι του καθενός που ΘΕΛΕΙ να αυξηθούν οι Anime συζητήσεις, να προσπαθήσει να τις αυξήση. Αν δεν βρεθούν ερεθήσματα να γίνουν τέτοιες συζητήσεις, δεν θα γίνουν. Δηλαδή, δεν πιστεύω ότι επιβάλλεται να ποστάρει κανείς στο Anime Section, τη στιγμή που δεν έχει κάτι να πει. Προσωπικά, όταν βλέπω ένα Anime, συνήθως προσθέτω τις εντυπώσεις μου και συμμετέχω στο hype όσο αυτό υπάρχει.

Λύση επομένως είναι μία. Όποιον πειράζουν τα ελάχιστα posts στο Anime Category, σκεπτόμενος της βασική ιδιότητα του forum αυτού, μπορεί να τα αυξήσει προσπαθώντας να δώσει λόγους να γίνουν εκεί δημοσιεύσεις.

~
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η νοημοσίνη, ο χαρακτήρας και οι γνώσεις του καθενός δεν είναι ίδιες. Το να φτάνουμε σε επίπεδα ελιτισμού είναι κάτι ακραίο. Προσωπικά, όσα προβλήματα και αν προκαλούσε, μου λοίπει η "ξεχωριστότητα" του DjDragon, ο οποίος ακόμα και αν ήταν άκυρος στο 99% των περιπτώσεων, έδινε μία πνοή διαφορετικού χαρακτήρα στο forum.

Τώρα, αν σκεφτούμε ότι ο καθένας μπορεί να διαβάσει ό,τι γράφουμε κάποιες φορές, όντως επιβάλεται μία ελάχιστη σκέψη, και επιπροσθέτως μία σοβαρότητα. Αλλά κάθε χαλαρή συζήτηση δεν χρειάζεται να έχει χαρακτήρα debate.

~ Δεν μπορώ παρά να πω:

Spoiler:

~ Εδώ η ανταπόκρισή μου είναι παρόμοια με αυτή του δεύτερου σκέλους. Όποιος δεν πιστεύει ότι το forum έχει ενδιαφέρον, ας προσπαθήσει του δώσει ο ίδιος.

Και βασικά συμφωνώ ότι υπάρχει μία έλλειψη νέων ενδιαφέρον θεμάτων, αλλά λογικό είναι να παιρνάνε εποχές χωρίς ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση. [Βέβαια, βρήκα τη χθεσινή συζήτηση περί σχολείου πολύ ενδιαφέρον σε αρκετά σημεία].

Αυτά από 'μένα... :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#8182 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 23:46

Παιδια λεω να πεσω για υπνο.Καλυνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους!!!!!(εαν κοιμηθηται....)

#8183 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 03:43

Ρε παιδιά! Όταν βλέπω άτομα να καληνυχτούν τα υπόλοιπα μέλη μέσω Black Hole έχω την εντύπωση ότι άνοιξα το msn ή το mIRC. :laugh:

#8184 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 05:33

Δίνω μισό δίκιο στον Mr. Ayu Mania, γι' αυτήν του τη φράση.

Ακομα και τα ποστ της μαυρης τρυπας εχουν χασει το ενδιαφερον τους..

OK, first off, το Black Hole είναι spam thread. Μέχρι εκεί το έχουμε καταλάβει όλοι. Εδώ έχει κανείς την ελευθερία να γράψει για ό,τι θέμα του κατέβει... Δεν μπορώ να σας απαγορεύσω λοιπόν να γράψετε κάτι ανούσιο... το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα posts στο Black Hole είναι ανούσια. Αποτέλεσμα: το Black Hole έχει χάσει την γοητεία του. Μέχρι πρόσφατα, όποτε έβλεπα το Black Hole στο New Posts, έτρεχα να διαβάσω τι γράφτηκε. Τώρα πια το αφήνω για το τέλος, μιας και είναι αγγαρεία πλέον και όχι διασκέδαση. :if:

Παράλλλα με την πτώση της ποιότητας του thread, έχει διογκωθεί και ο αριθμός των posts ανά ημέρα εδώ. Παλιά γεμίζαμε 1.5 σελίδα τη μέρα το πολύ... τώρα, 4 και βάλε. Έχω άδικο μετά να γκρινιάζω ότι γίνεστε θαμώνες εδώ και τα υπόλοιπα forums δεν βλέπουν την κίνηση που θα έπρεπε να βλέπουν (ειδικά το anime-manga forum, μιας και αυτό είναι το αντικείμενο του site); :terror2:

Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά... posts που λένε μόνο "καλημέρα" ή "καληνύχτα"; Posts που λένε από ποιο πλευρό κοιμηθήκατε, τι ώρα ξυπνήσατε και πότε φάγατε; Aw, c'moooοοn... you can do WAY better than that. Ώρες-ώρες νομίζω ότι κάνετε το MSN talk μέσω Black Hole επειδή βαριέστε ν' ανοίξετε το MSN. :fromabove:

Δύο χαρακτηριστικά που έκαναν μέχρι πρόσφατα το Black Hole ωραίο thread είναι:

> το randomness, και
> η πρωτοτυπία.

Για του λόγου το αληθές. δείτε και παλιότερες σελίδες...

Spoiler: Απόπειρα να επαναφέρουμε το πνεύμα του Black Hole
Have a nice day,

Your friendly .aNiMe//GR staff. :bath:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8185 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:17

Woot!!....σεισμός Αθήνα!...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#8186 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:21

:terror2::Crying2::blurah5::sadist:

#8187 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:33

Ναι, γύρισα στις 7 το πρωϊ και μόλις ξάπλωσα, μόλις είχα ακουμπήσει το μαξιλάρι και τσουπ σεισμός. Και η κεραμοσκεπή που είμαι κουνιέται σαν δαιμονισμένη...

#8188 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:38

Γιατί νομίζω πως όσο πάνε τον αυξάνουν σε ένταση???

#8189 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:40

Γιατί νομίζω πως όσο πάνε τον αυξάνουν σε ένταση???

Γιατι ποσοι ειναι?

Γ%^&το 4:00-7:30 κοιμηθηκα, τωρα δε με παιρνει ο υπνος ><

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8190 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 07:42

Κουνηθηκατε? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Το Τοκυο κατεδαφηζεται παντα....

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!