Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8161 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:05

εκεινη την ώρα άλλαζα πλευρό και τρόμαξα λίγο.
ήταν σαν να μου κουνούσε κάποιος κουνούσε το κρεβάτι σου.

Να υποθεσουμε οτι εισαι ακομη τρομαγμενη :)

Λοιπον USB stick! Δεν νομιζω δεν χρησιμοποιω τετοια πραματα του σατανα (αν και εχω ενα μια φορα το χρησιμοποιησα ολο και ολο) Τεσπα :( δεν ξερω τι να κανω εχω ξεκολωθει στα σκαν!!

Εδω δε καταλαβα τπτ... :S

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8162 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:09

τίποτα δεν κατάλαβα! κοιμώμουν ωραία και ζεστά! μέχρι που ήρθε η καταραμένη ώρα να πάω φροντιστήριο! σνιφ! τι διακοπές είναι αυτές αν πρέπει να ξυπνάς στις 9? ε? τέσπα ας έχουμε καλή μέρα όλοι μας! η αισιοδοξία δε βλάπτει!

#8163 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:31

καλημερααα

κοιμιθηκα 4
ξυπνισα πριν 10 λεπτα..

νασια...η αισιοδοξια ειναι σχετικο πραγμα..
σημερα πρεπει να κατσω να διαβασω συναρτησεις,μετα προγραμματισμο,
μετα τεστ στο φροντιστηριο και σε δυο μερες ξεκινανε παλι τα σχολεια :uhh:
καλα θα ηταν να επεφτα σε κομα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8164 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:32

Dxs soz αλλου πηγαινει :nosey:! Καλα ρε νασια 9 η ωρα? 9 τι καταντια!! Τεσπα δεν μπορω να μπω μσν και εχω σπαστει :bike:
I put up my headphones and listen to the deftones

#8165 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:48

καλά δεν πειραζει πάνε στο φαλακρό και εσύ!:hahaha: και ναι είναι κατάντια! χθες που είχα 10 με 2! δεν της χώνεις μία της καθηγήτριας? της χώνεις της χώνεις!

#8166 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 13:52

καλά δεν πειραζει πάνε στο φαλακρό και εσύ!:hahaha: και ναι είναι κατάντια! χθες που είχα 10 με 2! δεν της χώνεις μία της καθηγήτριας? της χώνεις της χώνεις!

Φαλακρο is for butter boys :nosey:.. δεν μ αρεσουν τα βουνα γενικα προτιμω παραλια!! εε την αλλη φορα που θα χεις μαθημα παρε τηλ να παμε μαζι να περασει και καλα η ωρα

#8167 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 14:20

εννοείται ρε! να πεις και δυο κουβέντες με την καθηγήτρια μου!:hahaha::hahaha:

#8168 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 15:31

Νιωθω οτι τον τελευταιο καιρο εχει πεσει ποιοτικα το φορουμ...

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ανοιξε καποιος ενα thread της προκοπης?

Ολοι στη Μαυρη τρυπα συχναζετε... Ακομα και τα ποστ της μαυρης τρυπας εχουν χασει το ενδιαφερον τους..

Κρουω τον κοδωνα του κινδυνου... ας κανουν κατι οι mods για να ξυπνησει ο κοσμος.. ισως να κλεισει το off-topic για ενα διαστημα?

και εγω νιωθω οτι εχω χασει την ορεξη να ανοιξω κατι ενδιαφερον.. δεν ξερω τι φταιει.. παρατηρω οτι η ισοροπια των ηλικιων στο φορουμ εχει αλλαξει δραματικα τελευταια, ισως να ειναι αυτο. οι πιο παλιοι users εχουμε λιγο αποξενωθει απο το φορουμ. πρεπει να δουλεψουμε ολοι μαζι για να σωσουμε την κατασταση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8169 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 15:33

Ο σεισμός σύμφωνα με το ρολόι του πισιού μου και του κινητού μου έγινε 7:30 π.μ. ακριβώς.

Ακόμα ξύπνιος ήμουν εκείνη την ώρα, οπότε αν δεν τον ένιωθα θα ήμουν τελείως αναίσθητος. :|

HnH5aB0.jpg

#8170 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 15:39

Cat! I'm a kitty cat! And I dance dance dance and I dance dance dance!~
Cat! I'm a kitty cat! And I dance dance dance and I dance dance dance!~

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8171 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 15:53

Ολοι στη Μαυρη τρυπα συχναζετε... Ακομα και τα ποστ της μαυρης τρυπας εχουν χασει το ενδιαφερον τους..

Κρουω τον κοδωνα του κινδυνου... ας κανουν κατι οι mods για να ξυπνησει ο κοσμος.. ισως να κλεισει το off-topic για ενα διαστημα?

και εγω νιωθω οτι εχω χασει την ορεξη να ανοιξω κατι ενδιαφερον.. δεν ξερω τι φταιει.. παρατηρω οτι η ισοροπια των ηλικιων στο φορουμ εχει αλλαξει δραματικα τελευταια, ισως να ειναι αυτο. οι πιο παλιοι users εχουμε λιγο αποξενωθει απο το φορουμ. πρεπει να δουλεψουμε ολοι μαζι για να σωσουμε την κατασταση.

γκουχ γκουχ γκουχ (βηχας) δεν το πιασα αυτο Ο_ο ! οταν λες ισορροπια τον ηλικιων στο φορουμ εχει αλλαξει?!? τι ακριβως εννοεις?:nosey:

#8172 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 15:57

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμιλάμε για anime κλπ όσο θα έπρεπε. Καλά έγώ προσωπικά δεν βλέπω και πολύ anime πλέον, αλλά γενικά πιστεύω το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει η συνήθεια να γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις για τα anime από την μια και από την άλλη η χαβαλεοσυζητήσεις(δηλαδή συζητήσεις πάνω σε anime στο πολύ χαλαρό και κουτσομπολέ style) αποφεύγονται σε αυτό το forum λόγω ότι θεωρούνται ανούσιες και επαναλαμβανόμενες. Οπότε είναι πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να καταφεύγουν σε άλλα forum για να μιλήσουν για anime, ενώ εδώ ερχόμαστε όλοι να βγάλουμε τα εσώψυχα μας ένα πράγμα.
phmava.php

#8173 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:02

Βασικά δε μιλούσα για τέτοιου είδους αστέρι.Μπηχτή στον θείο ήταν αλλά δε το πιάσατε:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8174 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:06

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμιλάμε για anime κλπ όσο θα έπρεπε. Καλά έγώ προσωπικά δεν βλέπω και πολύ anime πλέον, αλλά γενικά πιστεύω το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει η συνήθεια να γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις για τα anime από την μια και από την άλλη η χαβαλεοσυζητήσεις(δηλαδή συζητήσεις πάνω σε anime στο πολύ χαλαρό και κουτσομπολέ style) αποφεύγονται σε αυτό το forum λόγω ότι θεωρούνται ανούσιες και επαναλαμβανόμενες. Οπότε είναι πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να καταφεύγουν σε άλλα forum για να μιλήσουν για anime, ενώ εδώ ερχόμαστε όλοι να βγάλουμε τα εσώψυχα μας ένα πράγμα.

Κοιτα phm μπορει να ειναι αυτο που λες!! Αλλα ετσι οπως το ειπε ο Μr Ayu ηταν σαν λεγε μπηκαν trash member στο forum(ή οπως τους λενε) αυτο εμενα προσωπικα με εθιξε (αν και ειμαι παλιο μελος)!!! Τωρα αρχισα να ξαναμπαινω στο φορουμ!! Και βλεπω οτι εχουν γινει μεγαλα βηματα!! και εχουν μπει παρα πολλα αξιολογα μελη (και οι παλιοι και οι νεοι ολοι καλοι)!

#8175 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 16:17

απο τη στιγμη που εχεις ανοιξει 44 threads, δεν νομιζω οτι εχεις λογο να θιχτεις..

πιο πολυ εννουσα το φαινομενο του generation gap. αλλιως σκεφτεται καποιος στα 25+ και αλλιως στα 18-. Υπαρχουν πολλοι κατω των 18 που εχουν προσφερει στο φορουμ, αλλα η δραματικη αυξηση των νεοτερων σημαινει και καποιο shift στη θεματολογια του φορουμ που ισως οι πιο παλιοι να μην μπορουν να ακολουθησουν.

παντως ναι, εχω παρατηρησει οτι καποιοι νεοι το εχουν ριξει αποκλειστικα στο chat, σπαμ, τσαμπουκα για τους κανονες, κτλ...

για να ειναι καλο το φορουμ και να παραμεινει ζωντανο, πρεπει:

- να μιλαμε για τα ανιμε
- να σκεφτομαστε πριν γραψουμε
- να αποφευγουμε μονολεκτικες απαντησεις, η με smilies (god, I hate that!)
- και βασικα να ανοιγουμε καινουργια ενδιαφεροντα threads!!!

τα πιο πολλα sections του φορουμ εχουν να δουν καινουργιο thread πολυ καιρο..
Δημοσιευμένη  εικόνα