Χμμμ δεν ειχα γεννηθεί τότε πώς νιωθεις τωρα;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 22 February 2015 - 23:00
Posted 22 February 2015 - 23:10
Posted 22 February 2015 - 23:11
Χμμμ δεν ειχα γεννηθεί τότε πώς νιωθεις τωρα;
Επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό, ελαφρώς καλύτερα από ότι θα έπρεπε
Posted 23 February 2015 - 13:33
H 1η ταινια που ειχα δει στο σινεμα ηταν το 1ο lion king.Εντωμεταξυ ειχα χαλασει στα μισα της ταινιας το μηχανημα προβολης και ξαναπηγα την αλλη μερα να τη δω.
Posted 23 February 2015 - 20:57
η πρωτη ταινια Ντισνευ που ειχα δει ηταν η Oliver & Company και η δευτερη Η Μικρη Γοργονα. Τον Αλαντιν δυστηχως δεν τον ειδα στο σινεμα αλλα στο βιντεο. Αντιθετα στο σινεμα ειχα δει την ταινια Αλ-Αντιν με τον Μπαντ Σπενσερ! Πολυ γελιο!
Posted 24 February 2015 - 09:38
η πρωτη μου ταινια σε σινεμα ηταν το the land before time .. αν και την θυμαμαι ισα ισα γιατι ημουν 6
beat that.!!!!
υγ.το περιεργο ειναι οτι θυμαμαι παρα πολυ καλα οτι ειχε κανει εγκαινια ενα βιντεο κλαμπ στην γειτονια και ηταν στην πρωτη γραμμη διαφημισης το εν λογο καρτουν με κουκλακια βιβλια παζλ δωρα για τους πελατες...δεν θυμαμαι εκει ποσο ημουν αλλα σκεφτομαι οτι τοτε η βιντεοκασσετα θα ερχοταν 2-3 χρονια μετα το σινεμα στην ελλαδα,σιγουρος γιατι ο αδερφος μου γεννηθηκε οταν ειμουν 8 και τον αδερφο μου αν και μωρο τον θυμαμαι στα εγκαινια
Edited by vectrapearl, 24 February 2015 - 09:46.
Posted 24 February 2015 - 12:33
Pokemon movie 1, με τον πατέρα και τον αδερφό μου.
Έβαλα τα κλάματα σε ΑΥΤΗ την σκηνή.
Posted 24 February 2015 - 14:28
η πρωτη μου ταινια σε σινεμα ηταν το the land before time .. αν και την θυμαμαι ισα ισα γιατι ημουν 6
beat that.!!!!
υγ.το περιεργο ειναι οτι θυμαμαι παρα πολυ καλα οτι ειχε κανει εγκαινια ενα βιντεο κλαμπ στην γειτονια και ηταν στην πρωτη γραμμη διαφημισης το εν λογο καρτουν με κουκλακια βιβλια παζλ δωρα για τους πελατες...δεν θυμαμαι εκει ποσο ημουν αλλα σκεφτομαι οτι τοτε η βιντεοκασσετα θα ερχοταν 2-3 χρονια μετα το σινεμα στην ελλαδα,σιγουρος γιατι ο αδερφος μου γεννηθηκε οταν ειμουν 8 και τον αδερφο μου αν και μωρο τον θυμαμαι στα εγκαινια
Και εγω θυμαμαι την ταινια στο σινεμα σε αφισα, αλλα κατα περιεργο τροπο δεν την ειδα μικρος. Περιεργο. Ειχα δει ευτυχως και τον Αστεριξ, αυτο με το μαντη.
Θυμαμαι παντως που ημουν ο μονος θεατης στη ταινια an american tale 2: fievel goes west. Πολυ καλυτερη απο το 1.
Ευτυχως στη γειτονια μας οταν ημουν Γερμανια ειχε τοπικο σινεμα που εβαζε παιδικες ταινιες, ευρωπαικες κυριως και γερμανικες. Εδειχνε και ταινιες του τσαρλι μπραουν με το σνουπι.ειχα δει και την ταινια εκει του καρελ ζεμαν με τα παιδια που μεταφερονται στην παλαιολιθικη εποχη.
Posted 24 February 2015 - 15:59
Pokemon movie 1, με τον πατέρα και τον αδερφό μου.
Έβαλα τα κλάματα σε ΑΥΤΗ την σκηνή.
χαχα είχα πλαντάξει και εγώ στο κλάμα σε ΑΥΤΗ τη σκηνή.
Posted 24 February 2015 - 16:41
Posted 24 February 2015 - 23:01
Πρώτη φορά σινεμά ήταν θερινός Σινεμάς "Κυζικός" στην Νέα Πέραμο το 2002 ή το 2004 με την ταινία Star Wars II η επίθεση των Κλώνων. Νομίζω πήγαινα γυμνάσιο τότε.
Τώρα δεν είναι παρά ένα εγκαταλελειμένο Κτίριο.
Edited by pc_magas, 24 February 2015 - 23:03.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 25 February 2015 - 09:28
Πρώτη φορά σινεμά ήταν θερινός Σινεμάς "Κυζικός" στην Νέα Πέραμο το 2002 ή το 2004 με την ταινία Star Wars II η επίθεση των Κλώνων. Νομίζω πήγαινα γυμνάσιο τότε.
Τώρα δεν είναι παρά ένα εγκαταλελειμένο Κτίριο.
think think think.......
νεα περαμο αττικης?κυζικος?εγκαταλελειμενο κτιριο κοντα στον λαζουρα?.
ρε pc_magas εισαι απο εκει?εγω μεγαλωσα εκει..εχω και σπιτι(εξοχικο)!
ξερεις?καθε φορα(σ/κ κυριως που προλαβαινω να παω)που περναω απο απεξω παντα σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να μπορουσα να τον αναβιωσω αυτον τον σινεμα...αλλα καπακια σκεφτομαι οτι ποσο ζητηση να εχει το καλοκαιρι?(μην παμε και φυλακη για συναισθηματισμους)..δεν θυμαμαι βεβαια αν εχει αλλον...το σπιτι μου ειναι προς το καντιλι και παω μεσα μονο για ψωνια και κανα καφε παραλια σε συγκεκριμενα μαγαζια....
Edited by vectrapearl, 25 February 2015 - 09:44.
Posted 25 February 2015 - 19:08
Γενικά, η πρώτη ταινία που είδα, σε κασέτα τότε, ήταν ο Αλαντίν (της disney). Η ταινία αυτή παραμένει μέχρι και τώρα η αγαπημένη μου, καθώς συνεχίζω να τη βλέπω από την ίδια κασέτα (ναι, το VHS-player ζει ακόμη. Αθάνατη SONY!!)
Η πρώτη φορά που είδα ταινία σε κινηματογράφο ήταν στη Δ' Δημοτικού (10 χρονων), όταν μας πήγαν με το ζόρι με το σχολείο. Η ταινία που είδαμε ήταν "Το ξυπόλητο τάγμα", η οποία λόγω της παλαιότητάς της δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστή. Είχε να κάνει με κάτι παιδιά, τα οποία, στην περίοδο της γερμανικής κατοχής, έκλεβαν και διαμοίραζαν αγαθά. Νομίζω ότι ήταν άστοχη η προβολή της συγκεκριμένης ταινίας σε παιδάκια του δημοτικού, γιατί δεν έχουν ακόμη τις απαραίτητες ιστορικές γνώσεις για να κατανοήσουν το "σενάριό" της.
Η πρώτη φορά που είδα με τη θέλησή μου ταινία στον κινηματογράφο ήταν στην Α' Λυκείου (16 χρονών), όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη να δω σε 3D (κι αυτό για πρώτη φορά ) το "The Hobbit", καθώς όταν μεσουρανούσε ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών, εγώ δεν ήξερα καν να διαβάζω
Ήταν κάτι σαν φόρος τιμής
Posted 25 February 2015 - 19:11
^Αυτό μας το είχαν δείξει και εμάς στο δημοτικό.
Θυμάμαι μια σκηνή που ο ειδικός στο τάγμα μάθαινε τον MC να βουτά πορτοφόλια και μετά στο διάλειμα το δοκίμαζαν οι συμμαθητές μου.
Posted 25 February 2015 - 19:49
^Αυτό μας το είχαν δείξει και εμάς στο δημοτικό.
Θυμάμαι μια σκηνή που ο ειδικός στο τάγμα μάθαινε τον MC να βουτά πορτοφόλια και μετά στο διάλειμα το δοκίμαζαν οι συμμαθητές μου.
τι μου λες τωρα....οταν ειχα παει με τον αδελφο μου να δουμε στο σινεμα την ταινια Mortal Kombat (γαματη εμπειρια), στο διαλλειμα εβλεπες στο διαδρομο και στις τουαλετες κοτζαμ μαντραχαλεους να μιμουνται τις μαχες της ταινιας.....