Eγώ αυτό που ξέρω είναι ότι περιμένω 750 euros μισθό τον επόμενο μήνα. Μήν και δεν τα πάρω... τον έσφαξα στο γόνατο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 January 2015 - 02:14
Κάτι μου λέει ότι θα πικραθούν πολλές καρδιές.

Posted 28 January 2015 - 04:53
Ηδη πικραμενες ειναι
Edited by FrenzyApe, 28 January 2015 - 04:56.
Posted 28 January 2015 - 11:26
παταξον με ακουσον δε.
καμια κυβερνηση αριστερας,κουμουνισμου και τα σχετικα..(αλλωστε ο τσιπρας εχει πει οτι τβν ανδρεα παπανδρεου τον ειχε ως προτυπο,οχι ιδεολογικο αλλα ως πολιτικη οντοτητα)
ιδεολογια δεν υπαρχει στα κομματα εδω και καιρο.(γιαυτο και δεν ασχοληθηκα ποτε φανατικα μιας και παρομιαζω τα κομματα σαν της ομαδες.εδω ομαδα δεν αλλαζεις καλα καλα ,αλλαζεις ιδεολογια?και αντε να πας ενα κλικ ποιο κει,αλλα να μεταπηδας απο το ενα ακρο στο αλλο?)
η παραδοσιακοι πασοκοι μετακομησαν στο συριζα(αριστερο υποβαθρο με κεντρωες ιδεες) και η νεοδημοκρατες εσπασαν σε 10 κομματια
υπαρχει η βαση σε καθε κομμα αλλα απο εκει και περα το χαος.
οσο για τον καμενο μπορει ιδεολογικα να μην στεκουν οι 2 τους αλλα πιστευω οτι ο τυπος στηριζει την ιδεολογια του και το γενικοτερο υφος καθαρα ψηφοθυρικα,ποιο πολυ για χαμελεοντα τον κοβω.
απο εκει και περα εγω εδω και 2 μερες μεσω του μαγαζιου παρατηρω τον κοσμο που μπαινει μεσα και μιλαμε μια μικρη και συγκρατημενη αισιοδοξεια,που στις εκλογες του 12 δεν την ειχα δει..
οσο για τους υπουργους ενας πελατης ειπε το ποιο σωστο.οι υπουργοι σε μια κυβερνηση ειναι η πρωτοι που καιγονται στην πρωτη στραβη.
θα δουμε εχουμε ενα 3μηνο μεχρι και το πασχα που ειναι φωτια..
το εχω ντεφακτο οτι θα γινουν λαθη (ποιο πολυ απο απειρια)αλλα μην ειμαστε και στην γωνια να πυροβολαμε με το πρωτο στραβοπατημα(που θα το κανει η αντιπολιτευση ουτος η αλλος).
απο μεριας μου (και ακουγοντας απο μεγαλη μεριδα που ψηφισαν τον συριζα)δεν περιμενω να κανει ολα οσα ειπε προεκλογικα,και το θεμα πλεον ειναι και οτι ολοι οι αλλοι το πιστευουν αυτο και ζητανε 1-2 μονο να κανει (οπως πχ. το αφορολογητο στα 12.000 ευρω)
ειναι σιγουρο οτι θα διορθωσει μερικα λαθη της ΝΔ ,οπως η τραπεζα θεματων (δεν συμφωνω τους ''αιωνιους'')η το θεμα με τον ΟΑΕΕ που εμενα λογο καταστηματος με εχει καψει..
αυτα για τα εσωτερικα
για τα εξωτερικα θεματα,κραταω μια χτεσινη δηλωση του βαρουφακη στο bbc που τον ρωτησαν για την δηλωση για το σκισιμο των μνημονιων και ειπε οτι ηταν προεκλογικη υπερβολη και οτι σε μια διαπραγματευση ριχνεις τα ποιο δυνατα χαρτια σου για να τα βρεις μετα καπου στην μεση.γενικα το εξωτερικο ζητημα ειναι καυτη πατατα που δεν κουμανταρετε ευκολα.
τιποτα δεν θα αλλαξει αρδην απο αυριο,αλλα εχεις μια ελπιδα να παρεις μια ανασα.
προσωπικα εχωντας ενα μαγαζι και μια οικογενεια πλεον αυτο ζηταω να ακουσω 1,οχι 2 αλλα 1 καλο μετα απο σχεδων 6 χρονια φαπας και γωνατισματος)
και στο κατω κατω δεν πιστευω οτι οσο σαπιο και να ειναι το πολιτικο συστημα οσο καρεκλοκενταυροι και να ειναι οι πολιτικοι αυτου του τοπου οσο και αν το κανουν για την κονομα,υπαρχουν καποιοι που θελουν το κακο της χωρας..δεν το χωραει ο νους μου οτι καποιος θελει να μας πεινασει και να μας εξαθλιωσει οπως προεκλογικα ελεγε η νδ-πασοκ κυβερνηση σπερνοντας τον τρομο στους 60+(γιατι τελικα εκει στοχευε)και μετα να παρει ελικοπτερο για αλλα μερη ξενα.
+1 στα προεκλογικα σποτ του συριζα γιατι πραγματικα ηταν κατι τελειως φρεσκο που πιστευω οτι το ταργκετ γκρουπ 20-30 και 30-40 τους κερδισε.
εγω που οταν εβγαινε στην τηλεοραση το ''ακολουθει πολιτικη διαφημηση''αλλαζα καναλι αυτες της εβλεπα ευχαριστα...
ΥΓ.εχω να ποσταρω ποσο καιρο και κανω πολιτικο σχολιο....χμμμμμμμμ
i feeling old right now...!!!
Edited by vectrapearl, 28 January 2015 - 18:52.
Posted 28 January 2015 - 18:52
Εγώ εξεπλάγην που δεν είχαν αλλάξει τα πάντα και δεν χόρευαν άνθρωποι στους δρόμους τώρα που έχουμε σοσιαλιστική κυβέρνηση (ήμουν στο εξωτερικό). Όπως άλλωστε λένε και παντού στα ξένα μέσα ενημέρωσης, είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη με σοσιαλιστική κυβέρνηση και αποτελούμε παράδειγμα αντίστασης (στους δανειστές, σε περίπτωση που δεν είναι εμφανές σε ποιους αντιστεκόμαστε) προς τις άλλες χώρες που μπλέξανε με το ΔΝΤ (Ισπανία κλπ).
Πέρα από την πλάκα (η οποία είναι το επίθετο "σοσιαλιστική" δίπλα στο κυβέρνηση) είμαι 99% σίγουρος ότι μια από τα ίδια σερβιριστήκαμε για ακόμα μια φορά καθώς τα ίδια έλεγε και ο Παπανδρέου (ο γηραιότερος. όχι ο τζούνιορ). Ελπίζω να μην αποδειχτεί και πάλι ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου.
Edited by Zentsugi, 28 January 2015 - 18:52.
Posted 29 January 2015 - 14:54
Σε παρακαλώ που θα πεις για τον Παπανδρέου τον junior ότι δεν ήταν επαναστάτης.. άκου εκεί!
Αφού το είχε πει το 2013
"Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας."
Τάδε έφη Γ.Παπανδρέου (χωρίς πλάκα) σε απάντηση μιας νεαρής Ισπανίδας σε συνέδριο στης Σοσιαλιστικής Διεθνούς το 2013.
Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερο τρολ στην ιστορία αυτού του τόπου.
Edited by Gilmaru, 29 January 2015 - 14:59.
Posted 30 January 2015 - 00:48
Μετά από 1 μήνα + επιμονής και πρηξίματος καταφέρνουμε με τους συναδέλφους να κάνουμε τον υπεύθυνο στο υπουργείο που δουλεύω να μας ετοιμάσει το χαρτομάνι για να πληρωθούμε τα χρωστουμενα και πάνω στην ώρα που τα απαραίτητα έγγραφα πάνε στον αντίστοιχο φορέα.... ο Τσίπρας πάει και χωνει το υπουργείο σε ένα άλλο υπουργείο και όλη η γραφειοκρατία πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή.
Those timings.
Posted 30 January 2015 - 01:11
Μετά από 1 μήνα + επιμονής και πρηξίματος καταφέρνουμε με τους συναδέλφους να κάνουμε τον υπεύθυνο στο υπουργείο που δουλεύω να μας ετοιμάσει το χαρτομάνι για να πληρωθούμε τα χρωστουμενα και πάνω στην ώρα που τα απαραίτητα έγγραφα πάνε στον αντίστοιχο φορέα.... ο Τσίπρας πάει και χωνει το υπουργείο σε ένα άλλο υπουργείο και όλη η γραφειοκρατία πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή.
Those timings.
Υπονοείς πως το τιμημένο κόμμα μας θα πτοηθεί από μία ασήμαντη αλλαγή και θα σταματήσει τις απανταχού προσπάθειες του? Που είναι ο Hatter που γνώρισα?

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 30 January 2015 - 02:10
Έθαψε το τσεκούρι του πολέμου λόγο εξεταστικής, harder battles to be fought there, comrade.
Posted 02 February 2015 - 00:08
Σαν τις εξεταστικες τις δικές μας με τα διπλά μαθηματα την ίδια μερα ή στο καπακι την επόμενη δεν έχει. Ειδικά όταν γράφω συνολικά τρία μαθήματα και τα δύο με το περισσότερο διάβασμα πέφτουν τις δύο πρώτες μέρες της εξεταστικής, δευτερα και τρίτη. Και το μαθαίνω αυτό την πέμπτη. : )
Posted 02 February 2015 - 00:14
Δοκίμασε εργασίες με μία βδομάδα προθεσμία, μέσα σε περίοδο εξεταστικής, απο δυσνόητες σημειώσεις πάνω σε μάθημα στο οποίο έγινε παράδοση μίας ώρας.
Όλα τα κολόζωα θα βάλουν να διδάξουν στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Posted 02 February 2015 - 00:16
Κι εγώ γράφω και αύριο και μεθαύριο (και το μεθαυριανό είναι το πιο βασικό και δύσκολο μάθημα όλης της σχολής μας). Έλεος ρε φίλε με τα προγράμματά τους. Να μη βολέψουμε το φοιτητή που γράφει, να βολέψουμε τον καθηγητή που θέλει να πάει να δεί τη θεία του τη Μαγδαληνή. Άι σιχτίρ!
Posted 02 February 2015 - 00:20
Καλή σας επιτυχία : )
Posted 02 February 2015 - 00:24
Μάθημα κάθε μέρα μέσα στην εξεταστική!
Αν λείψεις για να εξεταστείς, πρέπει ν' αναπληρώσεις τις ώρες που έχασες!
τι ζω σ' αυτή τη σχολή θε μου