Δώδεκα ώρες έχουν περάσει και έχουμε ακόμα χαρτιά υγείας.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 13:11
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 14:45
Έχουμε χεστεί απ' τη χαρά μας.
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 20:20

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 20:26
Αναμένουμε δηλώσεις εκ του εκλογικού αποτελέσματος από τη δικαστική αντιπρόσωπο του forum μας!
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 01:52
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 17:37

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 19:58
Καλησπέρα από τον εργαζόμενο σαν Developer pc_magas χάθηκα μετάξύ php, Javascript, codeigniter, knockoutjs, Facebook, Anime και Lolitas που κάνουν event με αυστηρό dress code (Γμωτο και ήθελα να κάνω κανα χειροφίλημα).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 27 Ιανουάριος 2015 - 19:59
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 20:43
Πάρα πολλή κούραση, σήμερα γύρισα, κομμουνιστοφωλιά η Ικαρία, είναι φοβερό να πηγαίνεις σε ένα τέτοιο μέρος σε μη τουριστική περίοδο και να μιλάς με τον κόσμο, χαίρομαι που έχουμε ακόμα χαρτί τουαλέτας ~σε γενικές γραμμές.
Μικρή ιστορία που μου είπανε στο χωριό που ήμουν διορισμένη. Στην Ικαρία ψηφίζουν φανατικά ΚΚΕ οπότε μία δικαστική αντιπρόσωπος πριν χρόνια έβγαζε ψηφοδέλτια εκεί πέρα όλα ΚΚΕ, τρελάθηκε η γυναίκα, σταματάει την καταμέτρηση και έντρομη παίρνει τηλέφωνο μια γνωστή της και της λέει " Ρε συ, έγινε επανάσταση? Νίκησαν οι κομμουνιστές?" Ακόμα γελάνε στις Ράχες.
Εμπειρία μεγάλη αυτό το ταξίδι. 'Αντε να δούμε τώρα που ανέτειλε "ο ήλιος της δικαιοσύνης και της ελευθερίας" τί θα δούμε.
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:32
που να έρθεις και στα δικά μου τα μέρη δηλαδή. Λιγες μέρες πριν, ένας ντόπιος φώναζε στους θαμώνες κοντινής ταβέρνας πως μόνο τα παιδιά του ΚΚΕ είναι άξια. Μετά από λίγα λεπτά λογομαχίας με άλλον ντόπιο, πρώην φανατικό υποστηρικτή του Πασοκ και πλέον ένθερμο σύντροφο του σύριζα, ο πρώτος ανέβηκε στο πενηνταράκι του και σαν αληθινός αγωνιστής πέρασε με κόκκινο φανάρι ενώ ο άλλος συνέχισε ανέμελα την τσιπουροκατάνυξη του, ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό του.
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:50
Δεν ξέρω πώς είναι στα δικά σου τα μέρη για να είμαι ειλικρινής, η Ικαρία είναι ένα νησί, στο οποίο έστελναν εξορία τους κομμουνιστές και ο κόσμος τότε, φτωχοί άνθρωποι τους αγκάλιασαν για αυτό έχουν και τέτοια παράδοση ιδεολογική. Άκόμα παραμένουν φτωχοί και πάρα πολύ σκληρά εργαζόμενοι. Γενικά σκληρή η ζωή στην Ικαρία, αν πας τον Αύγουστο δεν παίρνεις πρέφα πόσο σκληρή είναι.
Και γυρνάω στην Αθήνα και λέω α ρε Ελλαδάρα με τα ωραία σου. Πάω να πάρω το λεωφορείο και δεν είχανε βάλει το ειδικό για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο που έχει χώρο για τις βαλίτσες αλλά ένα κανονικό διπλό οπότε είχε παντού στοιβαγμένες βαλίτσες ~παντελώς επικύνδυνο~ και κυρίως στον χώρο που υποτίθεται μπαίνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Έρχεται μια κυρία με καροτσάκι, την φέρνει ένας υπάλληλος του αεροδρομίου, προσπαθούμε να στοιβάξουμε βαλίτσες να της κάνουμε χώρο, καθυστερεί το λεωφορείο, γκρινιάζουν οι Ελληνάρες, σηκώνεται από τη θέση του και η κτηνάρα ο οδηγός και με μία άνεση φωνάζει στον υπάλληλο του αεροδρομίου να βγάλει την κυρία με το αμαξίδιο έξω να πάρει το επόμενο λεωφορείο που είναι άδειο!!!!!! Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. Αλλααααά έχουμε αριστερή κυβέρνηση, ε, ε, ε?
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:56
@mono
Την σκατοψυχία καμία κυβέρνηση δεν την διορθώνει, μόνο κάτι που λέγετε παιδεία.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:00
@mono
τώρα ξέρεις όμως που να έρθεις διακοπές το καλοκαίρι
ε; ε; ε;
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:32
Αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιό υπουργό εθνικής άμυνας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρο της βουλής.
Νομίζω ότι εξακολουθούν να το κάνουν επίτηδες, έχει επικρατήσει το σοβαρότατο προεκλογικό κλίμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 28 Ιανουάριος 2015 - 00:10
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:56
Το υπουργειο αμυνας το πιο αχρηστο υπουργειο ειναι με 0 ευθυνες.Βεβαια ειναι το υπουργειο με την μεγαλυτερη κονομα αλλα αυτα πλεον εχουν τελειωσει.Απλα το ηθελε ο Καμμενος για να δειξει καλη εικονα στους ψηφοφορους του.
ΥΓ. Και πρωθυπουργος και κυβερνητικος εκπροσωπος γειτονες...συγκινηση
![]()