Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80731 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 13:11

Δώδεκα ώρες έχουν περάσει και έχουμε ακόμα χαρτιά υγείας.

#80732 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 14:45

Έχουμε χεστεί απ' τη χαρά μας.

#80733 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 20:20

10924391_1025142364169429_65081550141504

#80734 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 20:26

Αναμένουμε δηλώσεις εκ του εκλογικού αποτελέσματος από τη δικαστική αντιπρόσωπο του forum μας!

#80735 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 20:27

Έπρεπε να πεθάνει για να ακούσω Ρούσσο, τέσπα αν και ουφολάγνος πάρτε το παρακάτω τεμάχιο, επικ σολα (sic) με reverb στο τέλος

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 26 Ιανουάριος 2015 - 20:29

rsrGbGx.gif

#80736 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 01:52

Δεν ξερω πόσο όμορφα πέρασε η mono στην Ικαρια, εμενα μου βγηκε η πίστη ως γραματεας στην Καβάλλα πάντος. Δεν ήταν ίδια η αισθηση με της προιγούμενης φορας που ημουνα διπλα στο σπιτι μου .... Αρκετα μεγαλύτερη ταλαιπορία, και ειναι να αναρωτιεσαι αν αξιζε για τα 100 ευρω (στην ουσια 70 κ πολλα λεω). Αν και χάρικα την επόμενη μερα γιατι έκανα διακοπες (ουσιαστικα) a.k.a σημερα μεχρι να επιστρέψω χδ
フカフカ

#80737 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 17:37

r64brIx.png

qzMHWHd.png

#80738 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 19:58

Καλησπέρα από τον εργαζόμενο σαν Developer pc_magas χάθηκα μετάξύ php, Javascript, codeigniter, knockoutjs, Facebook, Anime και Lolitas που κάνουν event με αυστηρό dress code (Γμωτο και ήθελα να κάνω κανα χειροφίλημα).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 27 Ιανουάριος 2015 - 19:59

#80739 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 20:43

Πάρα πολλή κούραση, σήμερα γύρισα, κομμουνιστοφωλιά η Ικαρία, είναι φοβερό να πηγαίνεις σε ένα τέτοιο μέρος σε μη τουριστική περίοδο και να μιλάς με τον κόσμο, χαίρομαι που έχουμε ακόμα χαρτί τουαλέτας ~σε γενικές γραμμές.

Μικρή ιστορία που μου είπανε στο χωριό που ήμουν διορισμένη. Στην Ικαρία ψηφίζουν φανατικά ΚΚΕ οπότε μία δικαστική αντιπρόσωπος πριν χρόνια έβγαζε ψηφοδέλτια εκεί πέρα όλα ΚΚΕ, τρελάθηκε η γυναίκα, σταματάει την καταμέτρηση και έντρομη παίρνει τηλέφωνο μια γνωστή της και της λέει " Ρε συ, έγινε επανάσταση? Νίκησαν οι κομμουνιστές?" Ακόμα γελάνε στις Ράχες.

Εμπειρία μεγάλη αυτό το ταξίδι. 'Αντε να δούμε τώρα που ανέτειλε "ο ήλιος της δικαιοσύνης και της ελευθερίας" τί θα δούμε.

xbJ3b2w.jpeg

#80740 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:32

που να έρθεις και στα δικά μου τα μέρη δηλαδή. Λιγες μέρες πριν, ένας ντόπιος φώναζε στους θαμώνες κοντινής ταβέρνας πως μόνο τα παιδιά του ΚΚΕ είναι άξια. Μετά από λίγα λεπτά λογομαχίας με άλλον ντόπιο, πρώην φανατικό υποστηρικτή του Πασοκ και πλέον ένθερμο σύντροφο του σύριζα, ο πρώτος ανέβηκε στο πενηνταράκι του και σαν αληθινός αγωνιστής πέρασε με κόκκινο φανάρι ενώ ο άλλος συνέχισε ανέμελα την τσιπουροκατάνυξη του, ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό του.

#80741 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:50

Δεν ξέρω πώς είναι στα δικά σου τα μέρη για να είμαι ειλικρινής, η Ικαρία είναι ένα νησί, στο οποίο έστελναν εξορία τους κομμουνιστές και ο κόσμος τότε, φτωχοί άνθρωποι τους αγκάλιασαν για αυτό έχουν και τέτοια παράδοση ιδεολογική. Άκόμα παραμένουν φτωχοί και πάρα πολύ σκληρά εργαζόμενοι. Γενικά σκληρή η ζωή στην Ικαρία, αν πας τον Αύγουστο δεν παίρνεις πρέφα πόσο σκληρή είναι.

Και γυρνάω στην Αθήνα και λέω α ρε Ελλαδάρα με τα ωραία σου. Πάω να πάρω το λεωφορείο και δεν είχανε βάλει το ειδικό για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο που έχει χώρο για τις βαλίτσες αλλά ένα κανονικό διπλό οπότε είχε παντού στοιβαγμένες βαλίτσες ~παντελώς επικύνδυνο~ και κυρίως στον χώρο που υποτίθεται μπαίνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Έρχεται μια κυρία με καροτσάκι, την φέρνει ένας υπάλληλος του αεροδρομίου, προσπαθούμε να στοιβάξουμε βαλίτσες να της κάνουμε χώρο, καθυστερεί το λεωφορείο, γκρινιάζουν οι Ελληνάρες, σηκώνεται από τη θέση του και η κτηνάρα ο οδηγός και με μία άνεση φωνάζει στον υπάλληλο του αεροδρομίου να βγάλει την κυρία με το αμαξίδιο έξω να πάρει το επόμενο λεωφορείο που είναι άδειο!!!!!! Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. Αλλααααά έχουμε αριστερή κυβέρνηση, ε, ε, ε?

xbJ3b2w.jpeg

#80742 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 21:56

@mono

Την σκατοψυχία καμία κυβέρνηση δεν την διορθώνει, μόνο κάτι που λέγετε παιδεία.

#80743 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:00

@mono

τώρα ξέρεις όμως που να έρθεις διακοπές το καλοκαίρι

ε; ε; ε;

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)

#80744 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:32

Αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιό υπουργό εθνικής άμυνας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρο της βουλής.

Νομίζω ότι εξακολουθούν να το κάνουν επίτηδες, έχει επικρατήσει το σοβαρότατο προεκλογικό κλίμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 28 Ιανουάριος 2015 - 00:10

O6rrvsU.jpg

#80745 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 22:56

Το υπουργειο αμυνας το πιο αχρηστο υπουργειο ειναι με 0 ευθυνες.Βεβαια ειναι το υπουργειο με την μεγαλυτερη κονομα αλλα αυτα πλεον εχουν τελειωσει.Απλα το ηθελε ο Καμμενος για να δειξει καλη εικονα στους ψηφοφορους του.

ΥΓ. Και πρωθυπουργος και κυβερνητικος εκπροσωπος γειτονες...συγκινηση :greece: :hehe: :nanana: