Θέλω τον Νέο Κολοκοτρώνη για Πρόεδρο.
Οποιος ενδιαφέρεται , τα γραφεια τους ειναι στην πανεπιστημίου πιστευω
Edited by BoredForLife, 15 January 2015 - 08:41.
Posted 15 January 2015 - 08:40
Θέλω τον Νέο Κολοκοτρώνη για Πρόεδρο.
Οποιος ενδιαφέρεται , τα γραφεια τους ειναι στην πανεπιστημίου πιστευω
Edited by BoredForLife, 15 January 2015 - 08:41.
Posted 15 January 2015 - 16:47
Σε αυτές τις εκλογές διορίστηκα δικαστική αντιπρόσωπος, εδώ δίπλα, ένα τσιγάρο (πακέτο) δρόμος... Στην φαντασμαγορική Ικαρία... Ό,τι tips, πληροφορίες έχετε να μου δώσετε, θα το εκτιμήσω γιατί δεν έχω ξαναπάει. Ήθελα να πάω Καλοκαίρι και με δική μου θέληση ιδανικά αλλά... when life gives you lemons...
Posted 15 January 2015 - 16:50
Σε αυτές τις εκλογές διορίστηκα δικαστική αντιπρόσωπος, εδώ δίπλα, ένα τσιγάρο (πακέτο) δρόμος... Στην φαντασμαγορική Ικαρία... Ό,τι tips, πληροφορίες έχετε να μου δώσετε, θα το εκτιμήσω γιατί δεν έχω ξαναπάει. Ήθελα να πάω Καλοκαίρι και με δική μου θέληση ιδανικά αλλά... when life gives you lemons...
Να φανταστώ δεν υπάρχει περίπτωση να σου πληρώσουν το ταξίδι ή έχουν και λίγο φιλότιμο?

Posted 15 January 2015 - 17:00
Να ευχεσαι να εχει θερμανση το εκλογικο τμημα που θα εισαι γιατι δε θα παλευεται απο την υγρασια αλλιως ![]()
Posted 15 January 2015 - 17:00
Θα μου πληρώσουν ένα ποσό από τα ναύλα μόνο. Όχι όμως ξενοδοχείο και έξοδα διαμονής. Αυτά θα μπουνε από την τσέπη μου. Υπέρ πίστεως και πατρίδας!
Posted 15 January 2015 - 17:06
Έλα ρε γιατί? Και χειμερινές διακοπές. Kαι δεν θα έχει και πολύ κόσμο γιατί ποιος μένει χειμώνα Ικαρία; Ποιος στη χάρη σου.
Speaking of which αρχίσαμε προώθηση υποψηφίων βουλευτών στην δουλειά. Μία κυριούλα μου ζήτησε να βάλω το παιδί της σε θέση. Τα μισά παππούδια που ζητάγαμε είχαν πεθάνει. Και για κάποιο λόγο ένιωθαν δέος που τους καλούσαμε στο σπίτι λες και τους έκανε επίσκεψη ο Obama.
Δεν ξέρω...είμαι σε σύγχιση.
Posted 15 January 2015 - 17:20
https://www.youtube.com/watch?v=IxBZryL1k5g
χαχαχαχαχαχαχαχαχα κορυφαιο εκλογικο σποτακι κατευθειαν για το Δαφνι
Μπονους ο Γιαγκοναν ειναι υποψηφιος στην Αχαια...χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Edited by luffy1908, 15 January 2015 - 17:26.
Posted 15 January 2015 - 17:36
καλοπερναει η mono
Posted 15 January 2015 - 17:44
Δεν έχω παράπονο ![]()
Posted 15 January 2015 - 17:44
Το 2008 ανακηρύχθηκε τιμώμενο πρόσωπο του 6ου Φεστιβάλ Cult Κινηματογράφου της Αθήνας.
Χαχαχαχαχα κι έλεγα που τα βρήκε τα τρία βραβεία...
Ειλικρινά νομίζω ότι οι φετινές εκλογές έχουν πάει την ανάδειξη της κατάστασης της χώρας σε πραγματικά άλλο επίπεδο.
Posted 15 January 2015 - 17:59
Κοίτα, υπάρχει πάντα και αυτό για να παρηγοριέσαι...
Posted 15 January 2015 - 18:51
omg ο Γιαγκόναν κουρεύτηκε. Και ξυρίστηκε. Τον είχα γνωρίσει εν καιρώ μαλλούρας, μουσίου και γενικότερου υπό κατεδάφιση ύφους. Η αφίσα θέλει να πει ότι τελείωσε τη σχολή του; Ουάου.
Posted 15 January 2015 - 18:59
omg ο Γιαγκόναν κουρεύτηκε. Και ξυρίστηκε. Τον είχα γνωρίσει εν καιρώ μαλλούρας, μουσίου και γενικότερου υπό κατεδάφιση ύφους. Η αφίσα θέλει να πει ότι τελείωσε τη σχολή του; Ουάου.
Το τελος του Γιαγκοναν
https://www.youtube.com/watch?v=eP4lP_9h5r0
Βγαζει σπαθι στη ορκομωσια και κοβει το μαλλι ![]()
Edited by luffy1908, 15 January 2015 - 19:02.
Posted 15 January 2015 - 19:41
Ζητείται total ban μέχρι τη δευτέρα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ![]()