Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80626 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2015 - 18:28

Ο Καμμένος είναι είδωλο, είναι σταρ, ρε! Έλβις και Μάικλ Τζάκσον μαζί και ταυτόχρονα!

#80627 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 13 January 2015 - 19:43

Αυτοι που βγαζουν τα σποτακια εχουν iq μικροτερο του 0.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι ανεργος και εχουν αυτοι οι μαλακες δουλεια

Ισως πρεπει να χαμηλωσεις το iq σου

#80628 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 January 2015 - 22:02

Αυτοι που βγαζουν τα σποτακια εχουν iq μικροτερο του 0.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι ανεργος και εχουν αυτοι οι μαλακες δουλεια

Είναι απλό. Αυτοί που τα φτιάχνουν δεν έχουν 0 iq. Αυτοι που τα πιστεύουν όμως, ίσως έχουν :P

Πάντως από τεχνική άποψη ήταν καλοφτιαγμένο το spotάκι.
phmava.php

#80629 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 January 2015 - 22:19

This thriller looks fucking cool :o

Youtube Video

Edited by didimakia, 13 January 2015 - 22:20.

2bbd14fc.jpg

#80630 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 January 2015 - 07:48

Youtube Video

#80631 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 14 January 2015 - 16:22

Είναι απλό. Αυτοί που τα φτιάχνουν δεν έχουν 0 iq. Αυτοι που τα πιστεύουν όμως, ίσως έχουν :P

Πάντως από τεχνική άποψη ήταν καλοφτιαγμένο το spotάκι.

Το σποτακι ειναι χαλια σαν concept.
1. Παει ο Σαμαρας σε μια αλανα στην Αθηνα που παιζουν παιδια.Που ακριβως υπαρχουν αλανες στην Αθηνα να μου πουν και εμενα;
2. Μαζευονται τα παιδια και τον ακουνε αντι να τον αρχισουν στα βρισιδια.
3. Αυτο που λεει για το γηπεδο ειναι σποντα για το γηπεδο της Αεκ; :P
4. Ειναι ανηθικο να χρησιμοποιεις παιδια για πολιτικα σποτακια. Βεβαια μαλακες και κομματοσκυλα ειναι οι γονεις τους που τα δανεισαν στον αχρηστο.

#80632 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 14 January 2015 - 16:30

1. Παει ο Σαμαρας σε μια αλανα στην Αθηνα που παιζουν παιδια.Που ακριβως υπαρχουν αλανες στην Αθηνα να μου πουν και εμενα;
4. Ειναι ανηθικο να χρησιμοποιεις παιδια για πολιτικα σποτακια. Βεβαια μαλακες και κομματοσκυλα ειναι οι γονεις τους που τα δανεισαν στον αχρηστο.

1. Πήγαινε στο 0.11, η τοποθεσία είναι αρκετά αναγνωρίσιμή :P

2. Οι μπράβοι του μάλλον είναι offscreen :P

3. Ιδέα σου :P

4. Που να 'ταν και 18χρονα και να ψήφιζαν κιόλας :P

#80633 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 14 January 2015 - 16:40

1. Πήγαινε στο 0.11, η τοποθεσία είναι αρκετά αναγνωρίσιμή :P

2. Οι μπράβοι του μάλλον είναι offscreen :P

3. Ιδέα σου :P

4. Που να 'ταν και 18χρονα και να ψήφιζαν κιόλας :P

Παναθηναικο σταδιο ειναι;

Το παρακατω ειναι πολυ καλυτερο απο ραδιο αρβυλα
https://www.youtube.com/watch?v=40Ubnuf3Gt4

#80634 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 14 January 2015 - 21:08

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#80635 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 January 2015 - 21:12

Εγώ μίλησα κυρίως από τεχνική πλευρά, από θέμα σκηνοθεσίας και παρουσίασης. Τώρα από εκεί και πέρα:

1. Δεν έχει και μεγάλη σημασία. Οι ηλικίες στις οποίες απευθύνεται ούτως η άλλων η ΝΔ έχει στο μυαλό της ότι όλα τα παιδιά παίζουν στις αλάνες. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα του, αυτή η εικόνα μέχρι και σε εμένα φαίνεται οικία, δεν είναι κάτι παράξενο :P
2. Αυτό είναι το sentiment που θέλει να περάσει, ότι είναι φιλικός και πως η νέα γενιά τον αποδέχεται.
3. Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ :P
4. Το ανήθικο είναι όμως το πως το βλέπει κανείς, άμα συμφωνούσε με αυτά που έλεγε μπορεί να μην σου φαίνονταν ανήθικο. Εκτός αν εννοείς ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά που παίζουν αυτούς τους ρόλους. Αυτό όμως είναι ένα άλλο ζήτημα και δεν είναι μόνο σε σχέση με την πολιτική.
phmava.php

#80636 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 January 2015 - 01:07

5. Δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα. Προφανώς ο Νικόλας θα γυρίσει σπίτι "να το πει στον πατέρα του" ώστε μετά αυτός να πει στην κόρη και τη μάνα τί να ψηφίσουν. Καλά ας μην πάμε στο ότι όλα τα παιδιά είναι λευκά ή τη σημειολογία της μπάλας.

Δεν ξέρω αν είναι ηθικό ή ανήθικο αλλά πώς χαρακτηρίζεις κάποιον που χρησιμοποιεί παιδιά για ένα πολιτικό σποτάκι? Το γεγονός ότι ο Νικόλας έχει εκτεθεί σε τέτοια δημοσιότητα και έχει δεθεί το όνομα του άρρηκτα με το Σαμαρά χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιληφθεί τί συνεπάγεται αυτό είναι ψιλά γράμματα, υποθέτω....

xbJ3b2w.jpeg

#80637 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 January 2015 - 02:08

5. Δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα. Προφανώς ο Νικόλας θα γυρίσει σπίτι "να το πει στον πατέρα του" ώστε μετά αυτός να πει στην κόρη και τη μάνα τί να ψηφίσουν. Καλά ας μην πάμε στο ότι όλα τα παιδιά είναι λευκά ή τη σημειολογία της μπάλας.

-Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου λέει πως τα πράματα είναι δύσκολα.

-[...] Δίκιο έχει ο πατέρας σου. [...] Πες το στον πατέρα σου.

(Και κάτι ακόμα. Ποιος διάολο έφηβος στην Ελλάδα κυκλοφορεί με σκουφάκι Minesota Vickings; )

#80638 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 January 2015 - 03:04

Δεν ξέρω αν είναι ηθικό ή ανήθικο αλλά πώς χαρακτηρίζεις κάποιον που χρησιμοποιεί παιδιά για ένα πολιτικό σποτάκι? Το γεγονός ότι ο Νικόλας έχει εκτεθεί σε τέτοια δημοσιότητα και έχει δεθεί το όνομα του άρρηκτα με το Σαμαρά χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιληφθεί τί συνεπάγεται αυτό είναι ψιλά γράμματα, υποθέτω....

θα κανονισει ο Σαμαρας του Νικολα  2-3 δαπιτισες :P

#80639 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 15 January 2015 - 04:35

Ο Kid Buu έχει ανάγκη λίγο Gohan και Piccolo...

#80640 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 January 2015 - 07:56

Youtube Video