Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8011 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 January 2008 - 00:24

2-3 σελιδες το μπλακ χοουλ εγινε ευχηγολογιο.ουστ ρε.
θελουμε σπαμ.

Και υποτίθεται ότι ανοίξαμε ειδικό thread για τις χριστουγεννιάτικες/πρωτοχρονιάτικες ευχές. :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8012 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 January 2008 - 08:21

Καλημέρα!

Πρώτη μέρα στην δουλειά και με περιμένει αρκετή...

#8013 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 January 2008 - 08:57

Καλημέρα. Κάποιοι ίσως αναρωτιούνται τι κάνω τέτοια ώρα και ποστάρω και δεν είμαι στην δουλειά...ε λοιπόν ο καλός Θεός μου έκανε το χατήρι και έγινε ένα μπέρδεμα στη δουλειά και το αφεντικό με έστειλε στην άλλη άκρη της Αθήνας από εκεί που έπρεπε να μου πει να πάω.:fromabove:
Σκάω μύτη που λέτε εκεί και δεν είναι κανένας... ούτε μία ψυχή!:emptyonexg1:
Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει αν θέλω να πάω εκεί που έπρεπε να με είχε στείλει εξαρχής...και του απαντάω ''Όχι, τώρα δεν θέλω, καλύτερα να γυρίσω σπίτι να ρίξω κανέναν υπνάκο γιατί ξενύχτησα χθες σε έναν φίλο μου που γιόρταζε''(εντάξει είπα και ένα ψεματάκι γιατί δεν ξενύχτησα και τόσο πολύ...αλλά έπρεπε να ξενυχτήσω τελικά, όμως που να το ήξερα...:bahhh:) και καθώς το λάθος ήταν δικό του και θα με πλήρωνε και ολόκληρο μεροκάματο ενώ θα δούλευα μισή μέρα συμφώνησε.
Το κακό τώρα είναι ότι έχω ξυπνήσει για τα καλά και δεν με βλέπω να κοιμάμαι σύντομα, ίσως το μεσημεράκι να πάρω έναν καλό ύπνο.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#8014 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 02 January 2008 - 09:49

Τι ωραία.

Ξάπλωσα 6 και κάτι πρωί πρωί να κοιμηθώ, χωρίς να νυστάζω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Καθόλου λέμε.

Περνούσε η ώρα, λέω πού θα πάει, το πολύ σε καμιά ώρα θα ξεραθώ... Περνάει ο χρόνος, πρενάει και περνάει... Ε κανά τέταρτο θα πέρασε μωρέ. Μετά απο δυο λεπτά ακούω το ξυπνητήρι του πάτερ μου. Εφτά η ώρα οέο.
Πρώτη φορά που πρόσεξα τι ακριβώς κάνει ο πατέρας μου κάθε μέρα πρίν πάει στο δευλειά. Με τα αφτιά μου βέβαια. Ντάγκ η πόρτα. Παρα τέταρτο; Χα. Οχτώ. Για κάποιο λόγο ξεκίνησε λίγο αργότερα.

Σηκώνομαι χωρίς λόγο με σκοπό να ξαναξαπλώσω. Κοπανάω το ποδοδάχτυλο στο γραφείο -όντας ξυπόλυτος-. Χριστοπαναγίες αβέρτα. Πού να κοιμηθείς μετά.

Τι ωραία.
Διάλειμμα 2 ωρών από άνιμε για να ξαναλιώσω.

Δύο ώρες της ζωής μου ξοδεμένες χωρίς λόγο. Όχι οτι κερδίζω και πολλά λιώνοντας αλλά τέσπα.

Και τώρα είμαι χάλια, γιατί εκτός οτι πρίν ξαπλώσω σκεφτόμουν διάφορα σοβαρά πράματα, ήρθε και αυτό καπάκι και με κάνει να νιώθω σα no-lifer. Εμ, 2 μέρες έχεις να βγείς απ'το σπίτι ρε πιπέρα, πώς να νιώθεις;

Σκατά.

Α και καλημέρα.

HnH5aB0.jpg

#8015 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 January 2008 - 10:24

Καλημερα και απο μενα!Εγω τελικα χθες ξενυχτησα λιγο, αντιθετα απο τον Fingo που πηγε πουρνο πουρνο για νανακια...εννοειται φυσικα οτι με πηρε ο υπνος...9,15 ξυπνησα, ασχετα που το ξυπνητηρι βαραγε απο τις 8...απλα το εκλεινα...και σηκωνομαι που λετε 9,15 πεταγομαι απο το κρεβατι, σφαιρα να ντυθω, ωρα για καφεδες και μαλακιες δεν υπηρχε...10 επιανα δουλεια και επρεπε να διακτινιστω απο το παλαιο φαληρο στους αμπελοκηπους...ταξι, δρομο...τωρα ειμαι στη δουλεια, με πονοκεφαλο, ευτυχως πινω εδω μια κουπα καφε, και ευτυχως δουλευω μονο 4 ωρες σημερα, μιας και ενω τα παντα ειναι κλειστα, εμεις απλα υπολειτουργουμε..! τεσπα..δεν θα γκρινιαξω...απλα θελω να χωσω την μουρη μου σε παγο μπας και ξεπρηστει, και να μου κανουν μια ενδοφλεβια καφεινης, γιατι μου φαινεται οτι η νορμαλ ληψη, αργει...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8016 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 January 2008 - 11:11

Ματσουλίνι,

μακάρι να υπήρχαν οι ενδοφλέβιες καφεϊνης... Μερικές φορές (ή και περισσότερες) ΟΛΟΙ τις χρειαζόμαστε! Καλό κουράγιο, άντε 4 ωρίτσες είναι μόνο!

#8017 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 January 2008 - 11:27

ΧΑ! δυομιση!!!Πηρα τωρα παυσιπονο για τον πονοκεφαλο
πινω και καφε..τι σκατα..δε θα πιασει?
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8018 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 02 January 2008 - 11:30

...εμένα που μ' έχει πιάσει μιανιοκατάθλιψη παραμονή πρωτοχρονιάς? Και στο ίδιο τέμπο μανιοκατάθλιψης με βρήκε και το 2008. Αισχροδούλευα κιόλας, πράμα που-όχι ακριβώς, σχεδόν καθόλου, βοηθούσε να καλυτερέψει η κατάσταση.

Δε μας "στάξανε" και τα αναδρομικά του 2007 με το μισθό του Δεκεμβρίου, και μ' έτσουξε...

Ευτυχώς, από 13 του μηνός έρχεται Αθήνα ο γαμπρός μου, να τον φιλοξενήσω που χει κάτι δουλειες. Φίνο άτομο ο γαμπρός μου! Από δικά του βυνίλια έμαθα κάποτε τους Pavlov's Dog, Babe Ruth, Led zeppelin και κυρίως τους Pink Floyd.
Ωραία! Ωραία! Θα χει ν' ασχολείται κι ο γάτος...!

#8019 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 January 2008 - 12:03

Μόλις ξύπνησα με ένα πονόκοιλο να μου τι δίνει στα νεύρα.Και έχω να κάνω δουλειά του σκασμού.Που να πάρει...τουλ΄'αχιστον ελπίζω να το απολαύσω λίγο,αλλιώς με βλέπω να ουρλιάζω κατά το μεσιμεράκι να γυηρνάω σαν φάντασμα και να σπάω ότι βρώ μπροστά μου...
Posted Image

#8020 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 02 January 2008 - 12:53

καλη χρονια σε ολους....:wooi2::wooi2:

#8021 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 January 2008 - 14:20

συμπερασμα απ τα προηγουμενα ποστ: ειναι ιδεα μου ή το 2008 μπηκε ομορφα και υπεροχα σε ολους???

Posted Image

Spoiler: &#33909

#8022 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 January 2008 - 14:36

Τα περάσαμε όμορφα όμορφα όμορφα, τα περάσαμε όμορφα, παιδιά...

εγώ μέχρι στιγμής ευχαριστημένος είμαι... και χθες είχαμε μια μικρή σύναξις να εορτάσουν οι Βασίληδες και σήμερα έχω άδεια [μετά από καιροοοοοοό] και κάθομαι σπιτάκι να σαπίσω...

δε βλέπω τπτ κακό...

#8023 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 January 2008 - 15:29

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από ένα MoRm που από το σάββατο μέχρι τώρα είναι συνεχώς κομμάτια. :D

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#8024 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 02 January 2008 - 15:31

Ο Μormengil σταματαει ποτε να ειναι κομματια:oo:?

#8025 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 January 2008 - 16:14

Ο Μormengil σταματαει ποτε να ειναι κομματια:oo:?

Ναι αμέ, από σήμερα που σταματάω όλες τις καταχρήσεις και στρώνομαι :P

Μόνο που τώρα έφαγα κάτι ανίερα κρέατα με τζατζίκια και ριζια και κρασια και είμαι λίγο βαρύς.. :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear