Και υποτίθεται ότι ανοίξαμε ειδικό thread για τις χριστουγεννιάτικες/πρωτοχρονιάτικες ευχές.2-3 σελιδες το μπλακ χοουλ εγινε ευχηγολογιο.ουστ ρε.
θελουμε σπαμ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 02 January 2008 - 00:24

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 January 2008 - 08:57
Σκάω μύτη που λέτε εκεί και δεν είναι κανένας... ούτε μία ψυχή!
Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει αν θέλω να πάω εκεί που έπρεπε να με είχε στείλει εξαρχής...και του απαντάω ''Όχι, τώρα δεν θέλω, καλύτερα να γυρίσω σπίτι να ρίξω κανέναν υπνάκο γιατί ξενύχτησα χθες σε έναν φίλο μου που γιόρταζε''(εντάξει είπα και ένα ψεματάκι γιατί δεν ξενύχτησα και τόσο πολύ...αλλά έπρεπε να ξενυχτήσω τελικά, όμως που να το ήξερα...
Το κακό τώρα είναι ότι έχω ξυπνήσει για τα καλά και δεν με βλέπω να κοιμάμαι σύντομα, ίσως το μεσημεράκι να πάρω έναν καλό ύπνο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 02 January 2008 - 09:49
Ξάπλωσα 6 και κάτι πρωί πρωί να κοιμηθώ, χωρίς να νυστάζω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Καθόλου λέμε.
Περνούσε η ώρα, λέω πού θα πάει, το πολύ σε καμιά ώρα θα ξεραθώ... Περνάει ο χρόνος, πρενάει και περνάει... Ε κανά τέταρτο θα πέρασε μωρέ. Μετά απο δυο λεπτά ακούω το ξυπνητήρι του πάτερ μου. Εφτά η ώρα οέο.
Πρώτη φορά που πρόσεξα τι ακριβώς κάνει ο πατέρας μου κάθε μέρα πρίν πάει στο δευλειά. Με τα αφτιά μου βέβαια. Ντάγκ η πόρτα. Παρα τέταρτο; Χα. Οχτώ. Για κάποιο λόγο ξεκίνησε λίγο αργότερα.
Σηκώνομαι χωρίς λόγο με σκοπό να ξαναξαπλώσω. Κοπανάω το ποδοδάχτυλο στο γραφείο -όντας ξυπόλυτος-. Χριστοπαναγίες αβέρτα. Πού να κοιμηθείς μετά.
Τι ωραία.
Διάλειμμα 2 ωρών από άνιμε για να ξαναλιώσω.
Δύο ώρες της ζωής μου ξοδεμένες χωρίς λόγο. Όχι οτι κερδίζω και πολλά λιώνοντας αλλά τέσπα.
Και τώρα είμαι χάλια, γιατί εκτός οτι πρίν ξαπλώσω σκεφτόμουν διάφορα σοβαρά πράματα, ήρθε και αυτό καπάκι και με κάνει να νιώθω σα no-lifer. Εμ, 2 μέρες έχεις να βγείς απ'το σπίτι ρε πιπέρα, πώς να νιώθεις;
Σκατά.
Α και καλημέρα.
Posted 02 January 2008 - 10:24

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 02 January 2008 - 11:27
πινω και καφε..τι σκατα..δε θα πιασει?

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 02 January 2008 - 11:30
Δε μας "στάξανε" και τα αναδρομικά του 2007 με το μισθό του Δεκεμβρίου, και μ' έτσουξε...
Ευτυχώς, από 13 του μηνός έρχεται Αθήνα ο γαμπρός μου, να τον φιλοξενήσω που χει κάτι δουλειες. Φίνο άτομο ο γαμπρός μου! Από δικά του βυνίλια έμαθα κάποτε τους Pavlov's Dog, Babe Ruth, Led zeppelin και κυρίως τους Pink Floyd.
Ωραία! Ωραία! Θα χει ν' ασχολείται κι ο γάτος...!
Posted 02 January 2008 - 12:03
Posted 02 January 2008 - 12:53
Posted 02 January 2008 - 14:36
εγώ μέχρι στιγμής ευχαριστημένος είμαι... και χθες είχαμε μια μικρή σύναξις να εορτάσουν οι Βασίληδες και σήμερα έχω άδεια [μετά από καιροοοοοοό] και κάθομαι σπιτάκι να σαπίσω...
δε βλέπω τπτ κακό...
Posted 02 January 2008 - 15:29
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 02 January 2008 - 15:31
Posted 02 January 2008 - 16:14
Ο Μormengil σταματαει ποτε να ειναι κομματια
?
Ναι αμέ, από σήμερα που σταματάω όλες τις καταχρήσεις και στρώνομαι
Μόνο που τώρα έφαγα κάτι ανίερα κρέατα με τζατζίκια και ριζια και κρασια και είμαι λίγο βαρύς..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear