Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80356 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 December 2014 - 02:08

Εγώ στα λεγα πως μπορούσες να περάσεις. Για τα υπόλοιπα δεν μίλησα.

#80357 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 December 2014 - 02:09

What, τι συμβαίνει; Τι μου κρύβεις; D:>

Το έγγραφο λέει

Οι ανωτέρω οφείλουν να εγγραφούν την, ΠΕΜΠΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014  και ώρες 10:00 – 13:00

Επίσης οι ανωτέρω για την εγγραφή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι  δικαιολογητικά :

1.         Αίτηση εγγραφής και Στατιστικό Δελτίο ΣΕ-12

2.         Τίτλο απόλυσης : απολυτήριο ή αποδεικτικό του Σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου αυτού.

Σε περίπτωση που υποβάλλεται πρωτότυπος τίτλος απόλυσης (απολυτήριο), αυτός  μπορεί να αποσυρθεί, όταν ο κατατασσόμενος προσκομίσει αντίστοιχο αποδεικτικό ή φωτοαντίγραφο.

3.         Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο κατατασσόμενος δηλώνει ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

4.         Τέσσερεις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

5.         Πιστοποιητικό γέννησης από Δήμο ή Κοινότητα.

6.         Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Το παρόν έγγραφο βγήκε στις 17 του μήνα btw.

@Οdy, ήταν 17 μάδερ-φάκινγκ καλλοτεχνίτες και 100 ακόμα διαγωνιζόμενοι. Οι πιθανότητες δεν συμφωνούσαν στο να περάσω, και έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά σε περίπτωση που δεν θα περνούσα. Δεν ήξερα τι φακέλους είχαν να δώσουν.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#80358 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 19 December 2014 - 02:14

What, τι συμβαίνει; Τι μου κρύβεις; D:>

Το έγγραφο λέει

Το παρόν έγγραφο βγήκε στις 17 του μήνα btw.

Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στη σχολή με την πιο υπέροχη (not) γραμματεία. Απ' ότι φαίνεται αυτή του εικαστικού είναι ισάξιας ποιότητας με εκείνη του θεωρητικού.

Κατα τ' άλλα εγώ δεν κρύβω τίποτα, απλά απορώ αν σώζεται η κατάσταση, ή ποιες οι επιπτώσεις μέχρι στιγμής.

O6rrvsU.jpg

#80359 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 December 2014 - 02:18

@Οdy, ήταν 17 μάδερ-φάκινγκ καλλοτεχνίτες και 100 ακόμα διαγωνιζόμενοι. Οι πιθανότητες δεν συμφωνούσαν στο να περάσω, και έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά σε περίπτωση που δεν θα περνούσα. Δεν ήξερα τι φακέλους είχαν να δώσουν.

Το 'δες, το 'παιξες; Έπρεπε να 'χα ποντάρει κανά πιτσόνι πάλι.

Πάρε τηλ και πες πως ήσουν άρρωστη - δεν μπορούσες - γκρίνιαξε, και κάτι θα γίνει

#80360 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 December 2014 - 03:04

Um thanks Kamui, αν και δεν μπορώ να πω πως με καθυσιχάζει ιδιαίτερα η απάντηση. Από αύριο το πρωί αρχίζω να τηλεφωνώ στην γραμματεία και να τους εκληπαρώ, η anelis λέει ότι πιάνει το κόλπο. Μπόνους ότι έχω κατέβει κρήτη για να δω τους δικούς μου, φαντάζομαι να δείξουν λίγη κατανόηση.

No pizza for you ody :P. Ίσως βέβαια να κεράσω καμιά σοκολάτα :3

Posted Image

#80361 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 December 2014 - 10:52

στην ελλαδα εισαι...

απλα..

βρες ενα οικογενειακο σας γιατρο η κανενος γνωστο να σου δωσει ενα χαρτι οτι εισουν αρρωστη η κατι τετοιο....

εγω εκανα δουλεια με καθυστεριση μιας εβδομαδας με χαρτι οτι και καλα ειχα μια παθηση στην μεση..και μαλιστα το χαρτι εγραφε οτι πρεπει να  ημουν 20 μερες στο κρεβατι και οτι κανονικα ειχα και 2-3 μερες μπροστα μου ακομα και πηγα να καταθεσω με το ζορι και κανονικα δεν επρεπε να εχω σηκωθει και τετοια...

my job done in a minute....

#80362 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 December 2014 - 12:52

Όχι εντάξει, το έλυσα κουτσά στραβά τρώγοντας ταπεινά στα μούτρα το τραμπουκίστικο υφάκι της υπαλλήλου. Σε μια φάση μου είπε να ανέβω από κρήτη την δευτέρα με όλα τα χαρτιά έτοιμα αλλά με λίγες διαπραγματεύσεις δέχτηκε να φέρει τα χαρτιά συγγενής μου και να είμαι παρούσα εκείνη την στιγμή τηλεφωνικά. Τώρα τρέχω να βγάλω φωτογραφίες και όλα τα πιστοποιητικά, lol.

Posted Image

#80363 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 December 2014 - 13:14

ασχετο αλλα σε φθονω που εισαι στην κρητη...εχω καταγωγη απο εκει και εχω να παω 7 χρονια......

και εχω και σπιτι στο χωριο......

Edited by vectrapearl, 19 December 2014 - 13:15.

#80364 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 December 2014 - 13:23

Ε, καλή είναι για διακοπές. Να πας.

Posted Image

#80365 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 December 2014 - 15:50

Peter Jackson why do you hurt me so much? :zetsubou:

sc5bab.jpg

#80366 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 December 2014 - 17:28

Peter Jackson why do you hurt me so much? :zetsubou:

Τι? Χαλια? Δεν την ειδα ακομα! Εχω διαβασει το βιβλιο, να εχω μικρες προσδοκιες?

2bbd14fc.jpg

#80367 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 December 2014 - 17:37

AEGGWAEAH QEF

Μίλα, πώς ήταν?

qzMHWHd.png

#80368 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 December 2014 - 18:29

Το Χόμπιτ έγινε Attack on Titan. T__T

Edit: Also, είχε κάτι γιγάντιες σκουληκαντέρες τις ερήμου και τον Θράντουιλ να θερίζει πάνω στον fabulous τάρανδό του.

15fkk04.jpg

#80369 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 December 2014 - 18:29

Άψυχο,ατέλειωτο και εντελώς άσχετο με το χόμπιτ...αλλά τουλάχιστον ο λέγκολας και ο θραντούιλ ήταν ως συνήθως σκέτη απόλαυση.

sc5bab.jpg

#80370 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 19 December 2014 - 18:31

Το περιέργο θα ήταν να ειναι καλή γτ και οι προηγούμενες δεν βλέπονταν.

Edited by pasxaleas, 19 December 2014 - 18:32.

09pntFA.png?1