Γυναίκες so last year...
Posted 16 December 2014 - 12:00
Γυναίκες so last year...
Posted 16 December 2014 - 15:21
Άσχετο αλλά σας αρέσουν όσες ντύνονται lolita?
Προσωπικά δεν με χαλά. Βασικά θα γουσταρα να τα έφτιαχνα με μια lolita (και να μην είναι κάτω από 18)
i prefer suicide girls..... ![]()
Posted 16 December 2014 - 15:35
Τα νανού με έχουν καταστρέψει, έχουν ανοίξει δίπλα στην τοπική Κάισσα. Σατανάδες...

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 16 December 2014 - 18:32
Tι είν΄τα νανού, τρώγονται;

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 16 December 2014 - 18:43
Είναι αλυσίδα ντονατάδικων με πολύ φτηνές τιμές.
Posted 16 December 2014 - 23:52
το σημερινο μου κολημα... εχω λιωσει την μπαταρια
Posted 16 December 2014 - 23:57
what the..................!!!!!
http://www.blastr.com/2014-11-19/read-entire-8-page-attack-titanavengers-crossover-comic-right-now
Posted 17 December 2014 - 00:19
Πωπω, α να χαθείτε ρε ![]()
Έψαξα να δω τι είναι τα nanou και συνειδητοποίησα ότι έχουμε κι εδώ ![]()
Τα μεγάλα μεγέθη όντως συμφέρουν από άποψη τιμής ![]()
Posted 17 December 2014 - 00:58
Καλησπερα...Εχω κινητο samsung galaxy pocket δυστυχώς (και το λεω αυτο γιατι εγω γουσταρα κουμπακια).
Δεν άνοιξα θρεντ στην τεχνικη υποστηριξη διότι από ότι είδα αφορά μόνο θέματα υπολογιστή.
Έχω μία kingston κάρτα μνήμης micro η οποία ενώ στην αρχή τα πήγαινε μια χαρά, μετά μία μέρα μπαίνω στη λίστα με τα τραγούδια και βλάπω είχαν φύγει όλα για όλα...οι εικόνες μια χαρα περιττώ να πω.. οκ, άντε πες μία στο εκατομμύριο να τα διέγραψα ασυναίσθητα.. όμως εδώ και πάρα πολύ καιρό μου βγάζει ένα μήνυμα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, το οποίο μου σπάει απίστευτα τα νεύρα, διότι δεν το καταλαβαίνω..
"ασφαλής κατάργηση κάρτας sd" λέει.... το παταω δε γίνεται τίποτα.."αφαιρέθηκα η κάρτα sd " γράφει μετά από κάτω αφού κάνει "έλεγχο για σφάλματα"..
αν είναι δυνατόν βοηθείστε.
αν τυχόν υπάρχει καταλληλο θρεντ παρακαλώ μετακινήστε το εκεί που πρέπει
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 17 December 2014 - 01:21
Have you tried turning it off and on again?
Μπορεί να χτύπησε μπιέλα η κάρτα. Δοκίμασες να τη βάλεις σε κάποιο pc για να δεις τι διαβάζει εκεί; Αν κι εκεί έχει πρόβλημα (πχ. δεν αναγνωρίζεται) τότε μάλλον πας για καινούργια. Πριν ψωνίσεις όμως, δες τι εγγύηση έχει. Μερικές κάρτες έχουν 2 χρόνια, άλλες 5, άλλες εφ'όρου ζωής (και αν έχεις κρατήσει την απόδειξη αγοράς της).
Αν έχεις άλλη κάρτα που να ξέρεις ότι δουλεύει, δοκίμασέ τη το κινητό. Αν έχει πρόβλημα, τότε μάλλον φταίει το slot του κινητού.
Posted 17 December 2014 - 01:27
Βγαλε την καρτα και ξαναβαλτη υπαρχει περιπτωση να μην κανει καλη επαφη απο σαβουρες.
Posted 17 December 2014 - 16:15
Posted 17 December 2014 - 22:40
Γατόνι! <3 *του ζουμπάει τα πατουσάκια*

Posted 19 December 2014 - 01:56
Mόλις είδα ότι πέρασα στις κατατακτήριες για την καλών τεχνών. Μόλις επίσης είδα ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων γίνονται στις 18 του μήνα, ώρες 10:00-13:00. I love myself (not)

Posted 19 December 2014 - 02:07
Πες μου οτι δε συμβαίνει αυτό που νομίζω.