Spoiler:
fast typing problems...................sorry
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 21:35
Spoiler:
fast typing problems...................sorry
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 21:45
ρε παλικαρι εσυ που καθεσαι στα αριστερα πες μου γιατι θα τρελαθω ...!!!!
σε εχω δει σε ελα τα βιντεο..πως γινεται να τρως να τρως να τρωωωωωςςς.και μετα απο τοσα βιντεο να εισαι εμφανεστατα αδυνατισμενος...??
πες το μυστικο γιατι 2 μηνες εχω λιωσει στην διατροφη και ο σουβλιτζης μου(ο αχιλλεας που σου εχω πει να πας κιολλας)με βλεπει και γυαλιζει το ματι του που εχω να παω τοσο καιρο.....
με όλη μου την αγάπη, και συγγνώμη για το βρισίδι,
Μαλάκες, ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΛΕΜΕ!
Χαιρομαστε
![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 14 Δεκέμβριος 2014 - 21:46
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 22:02
To μυστικο μου ειναι αυτοNo kidding xD Ολο το καλοκαιρι προσεχα τι ετρωγα και γυμναζομουν.
και εγω και τωρα που κανω ποδηλατο εφτασα στο αλλο ακρο του βαρους. Δεικτης μαζας-βαρους σημερα μετα το ποδηλατο στο χαμηλοτερο οριο: 21.7 (μαλλον επειδη ελλοχευει γαστρεντερητιδα).
Βουρ στα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες!
ειμαι και σε σχολειο και ως αναπληρωτης δικαιουμαι μονο 15 ημερες αναρρωτικη, αλλιως σε απολυουν αυτοματα! Πηρα ηδη 3 λογω κρυολογηματος. Νεα ρυθμιση στις συμβασεις του Υπουργειου Παιδειας. Ανθρωπιστικες αξιες....
Περυσι την ξαδερφη μου με σπασμενο ποδι την οδηγουσε η μανα της σχολειο για να μην απολυθει....
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 09:50
Τελευταία μέρα στη δουλειά, καθώς τελειώνει η σύμβαση και δεν υπάρχει προοπτική ανανέωσης...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Δεκέμβριος 2014 - 10:40
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 16:38
ειμαι και σε σχολειο και ως αναπληρωτης δικαιουμαι μονο 15 ημερες αναρρωτικη, αλλιως σε απολυουν αυτοματα! Πηρα ηδη 3 λογω κρυολογηματος. Νεα ρυθμιση στις συμβασεις του Υπουργειου Παιδειας. Ανθρωπιστικες αξιες....
Περυσι την ξαδερφη μου με σπασμενο ποδι την οδηγουσε η μανα της σχολειο για να μην απολυθει....
Μάλλον λόγο ότι έπαιρναν αναρωτική "μαϊμού".
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 19:32
Μάλλον λόγο ότι έπαιρναν αναρωτική "μαϊμού".
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 21:22
ρε στο σπίτι του κρεμασμένουν δεν μιλάνε για σχοινί...εσείς γιατι μιλατε κιλά;
εγώ πρέπει να βρω τρόπο να γίνω αδύνατη μέχρι τον Ιούνιο....
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 21:58
Αλλιώς τι θα γίνει;
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 22:30
Προφανώς το τέλος του κόσμου!
Εμένα με χτυπάει αλύπητα η μοίρα πάντως. Το Σαββατοκύριακο ανακαλυψα ότι ο φούρνος δίπλα στο σπίτι μου ~ ο καλύτερος φούρνος στο σύμπαν btw~ φτιάχνει κάτι ολόφρεσκα ντονατάκια με πραλίνα, για τα οποία θα σκότωνα και μόλις πριν λίγες ώρες ανακάλυψα ότι απέναντι από αυτόν τον φούρνο ανοίγουν nanou! Δηλαδή πόσα τα χτυπήματα, ΠΟΣΑ?
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 22:34
Προφανώς το τέλος του κόσμου!
Εμένα με χτυπάει αλύπητα η μοίρα πάντως. Το Σαββατοκύριακο ανακαλυψα ότι ο φούρνος δίπλα στο σπίτι μου ~ ο καλύτερος φούρνος στο σύμπαν btw~ φτιάχνει κάτι ολόφρεσκα ντονατάκια με πραλίνα, για τα οποία θα σκότωνα και μόλις πριν λίγες ώρες ανακάλυψα ότι απέναντι από αυτόν τον φούρνο ανοίγουν nanou! Δηλαδή πόσα τα χτυπήματα, ΠΟΣΑ?
Και όλα κάτω από την μέση ,έτσι?!

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 22:44
Χαχα καλό
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 22:57
Και όλα κάτω από την μέση ,έτσι?!
Χαχαχαχαχα δεν μπορω
Ελα τυχερουλα
Εμεις το εχουμε ξεχεσει στα Nanou 2 χρονια που ειναι εδω.Τι ωραια να δινεις 5 ευρω και να βγαινεις με 500 donats μεσα απο το μαγαζι ![]()
Σοκολατα-Bueno for the win btw...!
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 23:32
Μάλλον λόγο ότι έπαιρναν αναρρωτική "μαϊμού".
λιγο δυσκολο για αναπληρωτες. Που τετοια πολυτελεια, ιδιως αν θες του χρονου να σε ξαναπαρουν.
εγκυος και αναπλήρωτρια δεν γινεται!
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 02:53
Άσχετο αλλά σας αρέσουν όσες ντύνονται lolita?
Προσωπικά δεν με χαλά. Βασικά θα γουσταρα να τα έφτιαχνα με μια lolita (και να μην είναι κάτω από 18)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 16 Δεκέμβριος 2014 - 02:54
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 11:44