Ohisashiburi desu
![]()
Posted 07 December 2014 - 19:16

Ohisashiburi desu
![]()

Posted 07 December 2014 - 23:48
Τι εγινε γιατι δεν βλεπω κινητικοτητα; Γουερ ιζ εβριμπαντι;

Posted 08 December 2014 - 00:33
^log in απo υπολογιστη -εκτος του δικου σου- πως κανεις? ![]()
Posted 08 December 2014 - 10:34
Πάνω δεξιά δεν είναι ένα κουμπάκι που λέει log in ή κάτι τέτοιο? ![]()
Ααααχχ, άλλη μια κουραστική μέρα στην δουλειά που δεν θα κάνω απολύτως τίποτα παρά μόνο να χαζεύω 8 ώρες στον υπολογιστή.
Σε ποιο θέμα να εμπλουτίσω τις εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις σήμερα άραγε? ![]()
Posted 08 December 2014 - 13:03
Το Random Article στη wikipedia είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα λύση. Δεν ξέρεις ποτέ πού θα καταλήξεις.
Posted 08 December 2014 - 13:33
Πάνω δεξιά δεν είναι ένα κουμπάκι που λέει log in ή κάτι τέτοιο?
Για τα συμβολα στο username της μιλουσα ![]()
Mπες στο καναλι του wooden potatoes και checkαρε το lore της σειρας guild wars ![]()
Edited by didimakia, 08 December 2014 - 13:34.
Posted 08 December 2014 - 19:47
η μονιμη θεματολογεια στο κουρειο μου τον τελευταιο καιρο περιλαμβανει γρηγοροπουλο -ρομανο-γρηγοροπουλο -ρομανο,λιγο πολιτικη σατιρα και παλι ξανα μανα γρηγοροπουλο -ρομανο....
θεε μου...
τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου και δεν εχουν ματωσει απο 10 μεριες...(απο τριτης ηλικιας πελατες,οι ποιο νεοι ειναι ποιο ανοιχτομυαλοι)
και τι να απαντησω...?
αν αρχησω να λεω την γνωμη μου θα το κλεισω το μαγαζακι μου....
Posted 08 December 2014 - 19:55

Έχει επεισόδια δύο στενά πιο κάτω. Ας πάω να δω τι γίνεται... Θα πάρω και το μωρό μου...
#FuckLogic
Posted 08 December 2014 - 20:01
Υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά να έχει δουλειά και να μην έχει κάποιον να αφήσει το μωρό. Δεν είναι και όλοι κολλημένοι σε ΜΜΕ να παρακολουθούν σε ποιο σημείο ανά πάσα στιγμή γίνονται μπάχαλα και το σκηνικό σε ένα δρόμο μπορεί να αλλάξει αρκετά γρήγορα από ήσυχο σε μπάχαλο.
Edited by Gilmaru, 08 December 2014 - 20:01.
Posted 08 December 2014 - 20:07
Τι να σου πω, μπορεί... Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως ξέρεις 3 ώρες (μπορεί και παραπάνω) πριν, ποιους δρόμους να αποφύγεις και ποιοι είναι ασφαλείς, όταν γίνονται τέτοια...
Posted 08 December 2014 - 20:09
Ο κόσμος κυκλοφορεί κανονικά άρα πολύ πιθανόν δεν έχει καν μπάχαλα εκείνη τη στιγμή. Το Σάββατο όλη μέρα μέχρι το απόγευμα, τα πράγματα ήταν αρκετά ήρεμα.
Άσχετο αλλά τώρα με την αποχή διαρκείας των δικηγόρων, πραγματικά πάμε στο γραφείο και πίνουμε καφέ σε σημείο που σκεφτόμαστε να σταματήσουμε να πηγαίνουμε και στο γραφείο... Πόσο candy crush να παίξεις πια?
Posted 08 December 2014 - 20:15
Παρε 3DS και παιξε ποκεμον. Με 8ώρες δουλειας την ημερα, μιας και το ποκεμον θελει 100-200 ωρες μεχρι να τελιωσεις τα παντα θα ευχαισε να συνεχιστει η απεργεια.
Posted 08 December 2014 - 20:19
Υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια απο το candy crush.Επισης μπορεις να παιξεις ποκερ περναει ευκολα 5ωρο.