What goes around comes around.
Μπράβο Κομφούκιε, υπέρτατη η σοφία σου.
Posted 06 December 2014 - 03:41
What goes around comes around.
Μπράβο Κομφούκιε, υπέρτατη η σοφία σου.
Posted 06 December 2014 - 03:55
Άμα της είχες πει δεν θέλω να με ηχογραφείτε δεν θα σε είχε πάρει δεύτερη φορά. XP
Καλά το "καλύτερα άνεργος παρά να κάνεις τέτοια δουλειά" το λες γιατί σε παίρνει να το πεις.Προφανώς όσοι την κάνουν αυτήν την δουλειά ούτε την ψυχή τους στον διάολο έχουν πουλήσει, ούτε χαίρονται με το να θυμίζουν σε κάθε γιαγιούλα τις οφειλές της.
TL:DR Be nice to people.
Ανεργος ειμαι αλλα μπατσος η τετοια δουλεια δεν θα εκανα ποτε.Προτιμω να πεθανω της πεινας παρα να αυτοκτονησουν αλλοι για εμενα λογω χρεων η να κοπαναω κοσμο για 700 ευρω.
Αυτο το tl:dr βαριεμαι να το ψαξω ![]()
Edited by luffy1908, 06 December 2014 - 03:56.
Posted 06 December 2014 - 04:00
Οχι ρωτησε τι ωρα ειναι σε σταση λεωφορειου και ο φιλος μου του ειπε την ωρα.Αnd then...
Τραγος answer "Α τι καλο παιδι που εισαι και τι ωραια φωνη που εχεις"
And then follows καντηλια...
Posted 06 December 2014 - 04:07
και η απάντηση σου πλήρως αναμενόμενη και προβλέψιμη. Οne trick pony?Μπράβο Κομφούκιε, υπέρτατη η σοφία σου.
Posted 06 December 2014 - 04:11
και η απάντηση σου πλήρως αναμενόμενη και προβλέψιμη. Οne trick pony?
Two trick pony, actually. To άλλο trick όμως είναι Hi-mi-tsu!
Posted 06 December 2014 - 04:23
Ανεργος ειμαι αλλα μπατσος η τετοια δουλεια δεν θα εκανα ποτε.Προτιμω να πεθανω της πεινας παρα να αυτοκτονησουν αλλοι για εμενα λογω χρεων η να κοπαναω κοσμο για 700 ευρω.
δεν ειναι ευκολο να λιμοκτονησεις, αμα θες προσπαθησε το
Posted 06 December 2014 - 04:35
Οχι ρωτησε τι ωρα ειναι σε σταση λεωφορειου και ο φιλος μου του ειπε την ωρα.Αnd then...
Τραγος answer "Α τι καλο παιδι που εισαι και τι ωραια φωνη που εχεις"
And then follows καντηλια...
Wow, επιθετικότατη σεξουαλική παρενόχληση και καθόλου ομοφοβική απόκριση. Ή και όχι.
δεν ειναι ευκολο να λιμοκτονησεις, αμα θες προσπαθησε το
Experience talking?
Posted 06 December 2014 - 04:39
Wow, επιθετικότατη σεξουαλική παρενόχληση και καθόλου ομοφοβική απόκριση. Ή και όχι.
Experience talking?
ποιος ξερει.....
Edited by FrenzyApe, 06 December 2014 - 04:39.
Posted 06 December 2014 - 21:35
Posted 06 December 2014 - 21:48
3)O Πωλητής είναι υποχρεωμένος να σε ξανακαλέσει και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να σε αναγκάσει να του πεις δεν ενδιαφέρομαι. Και θα σε καλέσει και ο επόμενος. Και ο μεθεπόμενος.
They tried that on me. Μετα απο κατι εβδομαδες καθημερινων και επιμωνων κλισεων τις οποιες δεν σηκωνα ποτε σταματησαν.
Posted 06 December 2014 - 22:45
http://www.bbc.com/sport/0/football/30352512
Super Mario is racist! Buuuuuuuuuuuuuuuuu!
Balotelli, who will miss Liverpool's match against Sunderland on Saturday with a groin injury, has scored only two goals in his 14 appearances for the club this season.
Εκανα εναν πολυ προφανη συνειρμο σε σχεση με το αρθρο και γελαγα μονος μου εναμισι λεπτο περιπου.

Posted 06 December 2014 - 23:08
http://www.bbc.com/sport/0/football/30352512
Super Mario is racist! Buuuuuuuuuuuuuuuuu!
Δηλαδή τώρα εσύ αυτό κατάλαβες από το άρθρο που διάβασες... Ότι είπανε το super mario racist.... O----------k
Posted 07 December 2014 - 02:23
Δεν το λέω με προσβλητική διάθεση, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο εγκέφαλος του Vetus έχει πρόσφατα φαγωθεί από κάποιο ιντερνετικό bot με κακό προγραμματισμό.
Or that is just promiscuous, lying, bullying antiracist propaganda.
Posted 07 December 2014 - 17:20

Η ντροπή δεν είναι δουλειά.