Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 December 2014 - 01:46
Posted 06 December 2014 - 01:47
same shit again.....
Posted 06 December 2014 - 01:47
Μπέε μπέεε μπέεε? (ωραία φωνή φέρε μου άλλο ένα μαρουλόφυλλο![]()
Anw επειδή όπως αναγνωρίζεις οι ατάκες αυτού του τύπου έχουν σεξουαλική χροιά, και επειδή ο άλλος είναι εν ώρα εργασίας και δεν μπορεί να απαντήσει όπως ενδεχομένως θα ήθελε, καταλαβαίνεις ότι είναι παρενόχληση και όχι αστειάκι έτσι;
Posted 06 December 2014 - 01:49
DID ANYONE SAY FEMINISM? 10 HOURS OF WALKING IN THE STREETS OF NEW YORK? ANITA SARKESIAN?
Posted 06 December 2014 - 01:52
^Nope,just plain old human decency.
Posted 06 December 2014 - 01:53
Το να κάνεις το τηλέφωνό σου απόρρητο δεν πετυχαίνει κάτι. Μπορεί να είναι απόρρητο από τους άλλους συνδρομητές κινητής και από τους δημόσιους καταλόγους αλλά εάν έχεις συμπληρώσει οπουδήποτε το τηλέφωνό σου στα πλαίσια κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι στις λίστες των εταιρειών. Και να το πεις στον τηλεφωνητή/τρια πραγματικά δεν του λές κάτι ιδιαίτερο. Θα σου απαντήσει για το Μητρώο του άρθρου 11 και θα σε στείλει σούμπιτο στον πάροχό σου. Πίστεψέ με αυτός που θα σε πάρει 99% τα ξέρει αυτά καλύτερα από σένα.
Anyways αν θες να σταματήσουν να σε καλούν πας στον πάροχό σου, λές για το Μητρώο του άρθρου 11. Από εκεί και πέρα περνώντας από την αρμόδια κρατική αρχή για τις τηλεπικοινωνίες οι υπόλοιπες εταιρείες λαμβάνουν κατάσταση για το ποια νούμερα δεν μπορούν να καλέσουν. Προσαρμοζουν τις λίστες τους ανάλογα γιατί υπάρχουν κυρώσεις. Λάθη πάντα μπορεί να γίνουν αλλά το υπενθυμίζεις σε αυτόν που σε κάλεσε και το σημειώνει. ΠΡΟΣΟΧΗ. Από αυτό συνήθως εξαιρείται ο πάροχος στον οποίο είσαι συμβεβλημένος. Οπότε μπορεί να σε πάρει κάποιος από την εταιρεία σου και να σου επικοινωνήσει προσφορά/αναβάθμιση w/e.
Αυτό δεν αλλάζει AFAIK ανάλογα με τον χρόνο γι αυτό και η ίδια σου η εταιρεία στο προτείνει πολλές φορές για να αποκλείσει τις άλλες από το να σε καλέσουν. Τώρα βέβαια το κατά πόσο σε συμφέρει είναι λίγο διαφορετική συζήτηση και είναι στις αντοχές του καθενός στο πόσες φορές θα ακούσεις τη φράση "Γεια σας, σας έχουμε καλέσει από την τάδε εταιρεία, για την δική σας διασφάλιση η κλήση σας ηχογραφείται."
Δύο είναι τα πλέον αποτελεσματικά για να λήξετε γρήγορα κλήση. 1) Να πείτε ότι είστε ανήλικοι και 2) Άρνηση ηχογράφησης της κλήσης. Είναι τα μόνα περιθώρια που έχει αυτος που σε καλέι να σε αφήσει ήσυχο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
-> Εγώ: << Ε, συγνώμη, η μαμά μου δεν είναι σπίτι...>>..
μέχρι στιγμής δεν μου χει τύχει να ξαναπάρουν, όχι την ίδια μερα τουλάχιστον.
θα μου πεις τι γίνεται άμα ζητησουν κινητό μάνας...μάλλον και εκεί απαντάς <<δεν το θυμαμαι καθόλου>>
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 06 December 2014 - 01:56
Posted 06 December 2014 - 01:56
Εκεί απαντάς "αυτό είναι το κινητό της μάνας μου το άφησε και έχει φύγει από το σπίτι χωρίς αυτό/κοιμάται/χέζει/we" Speedfreak.
Ghostprince σοβαρά επειδή τα posts για την θεματολογία των συζητήσεων έχουν αρχίσει και κουράζουν λιγάκι, αν δεν σου αρέσει το θέμα της συζήτησης, αν δεν το καταλαβάινεις και γενικότερα αν θέλεις να συζητήσεις για κάτι άλλο μπορείς να συνεισφέρεις.
Και το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους έτσι;
Posted 06 December 2014 - 02:18
*μετά από την καθημερινή δόση σεξισμού* ας μην χρωματίσουμε τη συζήτηση σε ένα άνιμε φόρουμ με φεμινισμό ... (ο σεξισμός είναι πολιτικά ουδέτερος)
-ένας ζορίκλας
Posted 06 December 2014 - 02:22
Μπέε μπέεε μπέεε? (ωραία φωνή φέρε μου άλλο ένα μαρουλόφυλλο
Anw επειδή όπως αναγνωρίζεις οι ατάκες αυτού του τύπου έχουν σεξουαλική χροιά, και επειδή ο άλλος είναι εν ώρα εργασίας και δεν μπορεί να απαντήσει όπως ενδεχομένως θα ήθελε, καταλαβαίνεις ότι είναι παρενόχληση και όχι αστειάκι έτσι;
Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες και σπανιως εχω ορεξη να κατσω να κανω τετοιου ειδους πλακα γι' αυτο και στην αρχη το κατεταξα στην καφριλα.Αλλα μερικες φορες το κανω.Μετα απο καθημερινο πρηξιμο η σε ειδικες περιπτωσεις.Πχ. με εχουν παρει ενω ειμαι μεθυσμενος η οταν βαραγα σκοπια η θαλαμοφυλικι στον στρατο και δεν την παλευα μια.Πχ.με επαιρναν πιο παλια για να βαλω Νοva+forthenet συνεχεια στο κινητο.Επι 2-3 εβδομαδες με επαιρναν ανα 2-3 μερες και ενω τους ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι συνεχιζαν.Μετα απο καφριλα δεν ξαναπηραν για αρκετο διαστημα.
Posted 06 December 2014 - 02:32
Luffy ο καθένας έχει τις περιστάσεις του. Και ο καλούμενος και ο καλών. Επειδή η πρόθεσή μου πέρα από το να αναγνωρίσεις ότι αυτού του είδους η πλάκα όσο καλοπροαίρετα και αν γίνεται δεν είναι θεμιτή (πράγμα που αναγνώρισες) είναι και να διευκολύνω και όσους έχουν απηυδήσει από τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα, σου πρότεινα κάποιες λύσεις που λειτουργούν πολύ καλύτερα από το να πεις την καφρίλα και να αναλώσεις το χρόνο δύο ανθρώπων. Fyi μάλλον τέλειωσε η λίστα που έτρεχαν δεν αποθαρρύνθηκαν από την καφρίλα. XP
Θες να ενθαρρύνεις λίγο τον άνθρωπο που σε καλεί γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι εργαζόμενος; Πες του κάτι καλό για το πόσο ωραία τα εξηγεί. Πες του για την ευγένεια του και για την πειθώ του. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο αλλά για κάποιον ο οποίος κάνει αυτή τη δουλειά του φτιάχνει τη διάθεση. Και είναι σε αυτές τις περιπτώσεις που ειδικά γι αυτό μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω αν όντως ενδιαφέρεσαι γι αυτό που λέει. (πχ να κρατήσει το τηλ σου και να σε πάρει μόλις μάθει κάποια super limited προσφορά, να σου κάνει καλύτερη τιμή και να δώσει προσοχή στην παραγγελία σου, ή να σου πει αυτό που ο standard αδιάφορος υπάλληλος θα παραλείψει).
Human decency που είπε και ο Kalamaris. What goes around comes around.
Posted 06 December 2014 - 03:02
Fyi μάλλον τέλειωσε η λίστα που έτρεχαν δεν αποθαρρύνθηκαν από την καφρίλα. XP
Με εκανες να ψαξω τι σημαινει το fyi ![]()
Παντως εχω την εντυπωση οτι αποθαρυνθηκε απο την καφριλα γιατι με ειχε παρει 3-4 φορες η ιδια και μετα δεν ξαναπηρε ![]()
Οταν σου ειπα οτι με παρεξηγησες καταλαβα που το πηγαινες γι' αυτο και δεν ηθελα να αναφερω παραδειγματα καφριλας.Θα μπορουσα βεβαια να εχω εξηγησει καλυτερα τι εννοω απο την αρχη αλλα γενικα βαριεμαι να γραφω σεντονια...και να βαζω τονους ![]()
ΥΓ. Η ευγενια και το γεγονος οτι ο αλλος ειναι εργαζομενος δεν ισχυει σε εισπρακτικες εταιρειες που καλουν εκ μερους τραπεζων.Δεν χρωσταω τιποτα αλλα 1-2 φορες που εχω απαντησει για λογαριασμο αλλων δεν ημουν καθολου ευγενικος.Καλυτερα ανεργος παρα να κανεις τετοια δουλεια.
Edited by luffy1908, 06 December 2014 - 03:11.
Posted 06 December 2014 - 03:17
Άμα της είχες πει δεν θέλω να με ηχογραφείτε δεν θα σε είχε πάρει δεύτερη φορά. XP
Καλά το "καλύτερα άνεργος παρά να κάνεις τέτοια δουλειά" το λες γιατί σε παίρνει να το πεις.
Προφανώς όσοι την κάνουν αυτήν την δουλειά ούτε την ψυχή τους στον διάολο έχουν πουλήσει, ούτε χαίρονται με το να θυμίζουν σε κάθε γιαγιούλα τις οφειλές της.
TL:DR Be nice to people.
Posted 06 December 2014 - 03:27
TL:DR Be nice to people.
Εξαιρετικά χρήσιμο και για απάντηση ![]()