Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80026 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2014 - 14:30

χαχα, εγω διαβαζα και γαλλικα μανγκα και εβλεπα και ανιμε.
Απαιτει συνεχη επαφη αυτη η γλωσσα.
Αν παω να μεινω Γαλλια θα τα θυμηθω, εχω τα θεμελια απο παλια. Απλα πηρα α2 για να φανει πως ξερω κατι, μιας και 3 χρονια ειχα ξοδεψει παλιοτερα σε αυτα.ηταν να παω Γαλλια για σπουδες.
Θα δινα για Β1 αλλα θα πρεπει να ζοριστω περισσοτερο και μετα τη δουλεια που διαθεση.
Il faut que tu avais courage et patience copain. Anglais pour l'economie, allemande pour la philosophie et francais pour la politique!

#80027 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 28 November 2014 - 19:36

Άμα σου πω ότι κατάλαβα τι γράφεις στο τέλος και έχω να κάνω Γαλλικά από το γυμνάσιο.

Επίσης ...

Κου κου!!!, σε νου! ~> Χαραγμένο για πάντα, α ρε Αρσένη με τις διπλές γλώσσες και τα 14 πανελληνίως εξεταζόμενα. 

rsrGbGx.gif

#80028 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 November 2014 - 23:35

Here it comes!

Youtube Video

#80029 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 November 2014 - 23:52

Nmh-henry.jpg

Το No More Heroes το έχει προλάβει από χρόνια το φωτόσπαθο σταυρό. :himitsu:

sc5bab.jpg

#80030 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 November 2014 - 05:59

Α τέλεια! Όταν γίνουμε γέροι θα κάνουμε παρέα, θα έχει πολύ πλάκα!

Xμμμ, μου βάζεις ιδέες τώρα...

Εχω ξεκινήσει γαλλικά εδώ κ κάνα δίμηνο και μα τον τουτάτις πόσο απάλευτα μου φαίνοντα!!!Ποτέ δεν ήμουν καλός στην εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά αυτό το πράγμα δεν μου χει ξανασυμβεί.'Εχω φτάσει επίπεδο Α2 σε γρμμ/λεξιλόγιο και όταν κάνω listening ακόμα και Α1 level με το ζόρι πιάνω κάποιες σκόρπιες λέξεις.Και το χειρότερο είναι πως μέχρι τώρα νόμιζα ότι τουλάχιστον η γραμμ θα είναι εύκολη μέχρι που προχωρήσαμε και μαθαίνουμε κάποιους κανόνες με τόσες πολλές εξαιρέσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί λέγονται κανόνες in the first place.

Είχα καλομάθει τόσα χρόνια με τα γερμανικούλια μου και γκρίνιαζα κιόλας ότι είναι ζόρικη γλώσσα,πάρε τώρα τα γαλλικά και μην μιλάς καθόλου.

Eγώ που τα ξαναέπιασα φέτος μετά από 4 χρόνια παλεύονται γενικά και δεν έχω ξεχάσει σχεδόν τίποτα, αλλά τα listening των Γαλλικών είναι σε άλλη κατηγορία από μόνα τους. Το αστείο είναι ότι κάποια είναι και τεράστιας έκτασης οπότε περιλαμβάνουν ένα σωρό ανουσιότητες σε ταχύτητα γλωσσικού πρωταθλητισμού με τις απαντήσεις να είναι είτε σκόρπιες από εδώ κι από εκεί είτε μαζεμένες με αποτέλεσμα να ακούς τι λέει, να μην καταλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς τίποτα, να μην έχουν καμία σχέση αυτά που ακούς με τις ερωτήσεις που ψάχνεις, και να απορείς αν έχει προχωρήσει υπερβολικά και έχεις χάσει τις πρώτες ερωτήσεις ή αν απλά μπουρδολογεί ασύστολα μέχρι να φτάσει σε αυτές.

La langue est drôle .

O6rrvsU.jpg

#80031 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 29 November 2014 - 09:15

Τα γαλλικά είναι μια αηδία.Αυτό το plus (πλου) μου είχε κάτσει στο λαιμό στο γυμνάσιο. Τώρα μαθαίνω ισπανικά και εχω βρει την υγεια μου

#80032 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 29 November 2014 - 17:27

Xμμμ, μου βάζεις ιδέες τώρα...

Eγώ που τα ξαναέπιασα φέτος μετά από 4 χρόνια παλεύονται γενικά και δεν έχω ξεχάσει σχεδόν τίποτα, αλλά τα listening των Γαλλικών είναι σε άλλη κατηγορία από μόνα τους. Το αστείο είναι ότι κάποια είναι και τεράστιας έκτασης οπότε περιλαμβάνουν ένα σωρό ανουσιότητες σε ταχύτητα γλωσσικού πρωταθλητισμού με τις απαντήσεις να είναι είτε σκόρπιες από εδώ κι από εκεί είτε μαζεμένες με αποτέλεσμα να ακούς τι λέει, να μην καταλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς τίποτα, να μην έχουν καμία σχέση αυτά που ακούς με τις ερωτήσεις που ψάχνεις, και να απορείς αν έχει προχωρήσει υπερβολικά και έχεις χάσει τις πρώτες ερωτήσεις ή αν απλά μπουρδολογεί ασύστολα μέχρι να φτάσει σε αυτές.

La langue est drôle .

Ναι το listening είναι το πρόβλημα.Εκτός αυτών κόβουν και πολλές τελευταίες συλλαβές για λόγους ευηχίας κάνοντας πολλές λέξεις να ακούγονται εντελώς όμοιες και πρέπει να ακούσεις σωστά τα πάντα και από τα συμφραζόμενα να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής(π.χ σε τι πρόσωπο αναφέρεται).Η γραμματική  όπως είπα γίνεται πιο δύσκολη στην πορεία αλλά προς το παρόν τουλάχιστον μου φαίνεται πιο εύκολη από τα γερμανικά(αν και οι χίλιες εξαιρέσεις είναι τόσο μα τόσο εκνευριστικές),όμως άπαξ και μάθεις καλά γραμμ/λεξιλόγιο στα γερμανικά μπορείς άνετα να καταλάβεις τι λένε στο listening.

'Οπως είπε και ο petran τα γαλλικά θέλουν συνεχή επαφή.'Αμα μου άρεσαν θα καθόμουν να λιώσω γαλλική tv/κινηματογράφο αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου και μάλλον θα πάω όπως πάω τώρα στις εξετάσεις για το Β2,μπας και πάρω το κωλόχαρτο και μετά δεν θα ξανασχοληθώ στον αιώνα τον άπαντα.

Υ.Γ:Tα ισπανικά είναι πανεύκολα αν είσαι 'Ελληνας και ξέρεις καλά αγγλικά.Με αυτήν την λογική πήγα στα γαλλικά,λέω μεσογειακή χώρα είναι,λατινογενής είναι η γλώσσα τους,αλλά από άποψη τόνου/προφοράς καμία σχέση με ιταλικά ή ισπανικά.

Edited by Zane, 29 November 2014 - 17:28.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#80033 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 29 November 2014 - 17:44

Τα ισπανικα εχουν ενα 20-30% των λεξεων που ειναι ελληνικες.Ενα 30-40% που μοιαζουν με τις αγγλικες και οι υπολοιπες ειναι ισπανικες.Αυτο που μου αρεσει με τα ισπανικα ειναι οτι οπως τα ακους γραφονται με πιο ευκολη ορθογραφια απο τα ελληνικα γιατι εχουν λιγοτερα -ι-και -ε- απο τα ελληνικα.Το να συννενοηθεις με Ισπανους η να καταλαβεις τι λενε αν δεν μιλανε υπερβολικα γρηγορα ειναι απλο.Το να μιλησεις σωστα η να γραψεις σωστα ισπανικα ειναι δυκολο.Η γραμματικη(πολυ πιο δυσκολη απο τα αγγλικα) και ειδικα η υποτακτικη που δεν εχει καμια σχεση με τη χρηση της υποτακτικης στα ελληνικα

#80034 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 29 November 2014 - 19:23

Το facebook μου ζητάει πραγματικό όνομα και ταυτότητα, θα το πάρει ο διάολος

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#80035 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 29 November 2014 - 19:33

What the...παγωσαν ολα τα ρολογια μου η ποσταρεις απο το μελλον?ο.Ο

Edited by Kalamaris, 29 November 2014 - 19:34.

sc5bab.jpg

#80036 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 November 2014 - 19:39

Interstellar.

O6rrvsU.jpg

#80037 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 November 2014 - 21:25

Το facebook μου ζητάει πραγματικό όνομα και ταυτότητα, θα το πάρει ο διάολος

Καινουρια πολιτικη. Θα διαγράψω το account μου και θα πάω στο Google + όσο και αν το μισώ.

Posted Image

#80038 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 November 2014 - 21:33

Καινουρια πολιτικη. Θα διαγράψω το account μου και θα πάω στο Google + όσο και αν το μισώ.

Wow said one person ever. 

#80039 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 29 November 2014 - 21:41

'τε καν, είναι υπερβολικά handy για να το παρατήσω. Όπως και να έχει, έφτιαξα τις ρυθμίσεις τώρα και θα πλαστογραφήσω κάποια στιγμή την ταυτότητά μου σε περίπτωση που απαιτήσει κι άλλα πράγματα πέρα από όνομα :3

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#80040 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 November 2014 - 22:49

οταν το φεις εχει δωρεαν δικτυο ...ε καπου θα πρεπει να υποψιαστεις τι θελουν να κανουν.

εγω θα το διαγραψω ....καλώς ή κακως.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]