Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#79996 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 03:00

Ή "φυσιολογικός μυόκλονος του ύπνου" στα ελληνικά.

Ρε συ Tristessa άμα πετάγομαι στον ύπνο μου και αρχίζω και λέω "α ένας φυσιολογικός μυόκλονος του ύπνου ήτανε" θα με πάνε για εξορκισμό, καταλαβαίνεις...

@TheGunmasha οι υπηρεσίες σας είναι εκτιμητέες, θα σας αποζημιώσουμε με μόρια που είναι και της μόδας.

xbJ3b2w.jpeg

#79997 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 03:07

Κι εγω πιτσιρικας ειχα εναν συγκεκριμενο εφιαλτη που εβλεπα συχνα. Σ'ενα απεραντο ασπρο φοντο ακροβατουσα σ'ενα πολυ λεπτο σχοινι κανοντας ποδηλατο και στο τελος παντα κατεληγα σε μια σπηλια που ανοιγοκλεινε σαν τις συμπληγαδες. Οταν πλησιαζα αρκετα, ξυπνουσα! Damn τωρα που το ξαναθυμηθηκα με τρομαζει >.<

2bbd14fc.jpg

#79998 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 03:41

Α λεμε όνειρα τέλεια.Εγώ μια φορά είναι τον ακέφαλο καβαλάρη ο οποίος για κάποιο λόγο ήταν ο mordekaiser(L.o.L.) χωρίς κεφάλι πάνω σε μάυρο άλογο,εγώ σε ένα άστπρο άλογο.Πολλές ώρες κυνηγητό μέσα στις πεδιάδες και τα δάση μιλάμε για ουτοπικά τοπία !!!Κάποια στιγμή φτάνω σε ένα χωριό νομίζοντας ότι τον έχω χάσει και πάω να πιο νερό σε ένα πανδοχείο.Νά σου που τον ακούω έξω το καθίκι ...πάω να κρυφτώ σε μία ντουλάπα αμέσως.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ... και ξυπνάω.Επίσης μικρός υπνοβατούσα(μόλις μου είπε ο μπαμπάς ότι μπορεί να πέσω πάνω στην σόμπα πετρελαίου και να ψηθώ δεν ξανασηκώθηκα).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 27 Νοέμβριος 2014 - 03:41

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79999 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 03:43

Εγώ όλο ότι πέφτω βλέπω και νιώθω ότι πέφτω και στην πραγματικότητα και ξυπνάω απότομα νομίζοντας ότι πέφτω αλλά δεν πέφτω και είναι πάρα πολύ περίεργο συναίσθημα. Α και ότι δίνω πανελλήνιες και δεν έχω διαβάσει. Έντεκα χρόνια μετά.

Αυτά τα βλέπω και εγώ! Φταίνε τα κουνούπια!

Το 2ο είναι 30 φορές πιο τρομακτικό από το πρώτο. Τις προάλλες το είχα δει και σε παραλλαγή με το πίο δύσκολο μάθημα της σχολής.

Και το full thread με τα όνειρα για όποιον ενδιαφέρεται.

qzMHWHd.png

#80000 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 03:51

Οταν πηρα  ηλεκτρικη κιθαρα ειδα την ιδια μερα οτι ημουνα σε συναυλια iron maiden και ανεβηκα πανω στη σκηνη και επαιξα το fear of the dark μαζι τους :P
Σταματησα να βαζω τραγουδι στο ξυπνητηρι του κινητου για αφυπνιση γιατι πολλες φορες βαραγε το ξυπνητηρι(ανα 5-10 λεπτα) και εγω νομιζα οτι ημουνα σε συναυλια και σηκωνομουνα μετα απο 1-2 ωρες...

#80001 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 05:21

Μικρός θυμάμαι κάθε φορά που είχα πυρετό έβλεπα ένα όνειρο που ένας τεράστιος ογκόλιθος κυνηγούσε μια σκελετοποιμένη μορφή μου με πάταγε και με σκότωνε και ξυπνούσα ιδρωμένος και τρομαγμένος...ωραίες εποχες

pasxaleas jones

Μου φαίνεται είμαι τυχερός που δε θυμάμαι τα όνειρά μου, μόνο εικόνες και μετά από κανένα 10λεπτο κι αυτές είναι αμυδρές. Αυτό με το πέσιμο και εγώ το βλέπω.. Παλιά πιο συχνά πλέον μόνο άμα είμαι πολύ κουρασμένος και τινάζομαι σαν ψάρι στον ύπνο μου επειδή κάπου σκοντάφτω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 27 Νοέμβριος 2014 - 05:23

#80002 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 10:15

Μικρός θυμάμαι κάθε φορά που είχα πυρετό έβλεπα ένα όνειρο που ένας τεράστιος ογκόλιθος κυνηγούσε μια σκελετοποιμένη μορφή μου με πάταγε και με σκότωνε και ξυπνούσα ιδρωμένος και τρομαγμένος...ωραίες εποχες

Κι εγώ έβλεπα κάτι παρόμοιο. Έβλεπα το ταβάνι να γεμίζει σιγά σιγά με πέτρες όλο και μεγαλύτερες και σταδιακά όλο το δωμάτιο στένευε όλο και περισσότερο μέχρι που ένιωθα ότι θα με συνθλίψει!

Πόσο μου λείπουν τα συχνά και έντονα όνειρα της παιδικής ηλικίας!   :if:

Είχα και σε πολλά όνειρα αυτό που λένε lucid dreaming. Έβλεπα έναν εφιάλτη και στην μέση του ονείρου συνειδητοποιούσα ότι είναι όνειρο και ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω και γινόμουν superman   :8): .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 27 Νοέμβριος 2014 - 10:21

#80003 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 10:57

Should we bust out the ονειροκριτης? Κάποιοι εδώ το χρειάζονται. Να μην ξέρεις δηλαδή εάν ο εφιάλτης σου σημαίνει οτι θα πεθάνεις η όχι ?

#80004 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 11:11

Τόσα χρόνια πιστεύω θα είχα πεθάνει. :P

#80005 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 11:24

και πανω που λεω WTF... !!!!

Youtube Video

βλεπω οτι εχει και sequel .....Μy brain explode.......

Youtube Video

#80006 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 12:14

καταπληκτικη ταινια το edge of tomorrow

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#80007 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 14:20

Εχει συμβει σε καποιον να ξυπνησει απο ονειρο το οποιο του αρεσε, να ξαναπεσει γι υπνο με την ελπιδα να το συνεχισει και τελικα να το καταφερε? :P

2bbd14fc.jpg

#80008 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 14:23

Ναι. Αν και δεν έχει συμβεί πολλές φορές.

Επίσης, όταν ήμουν μικρός είχε τύχει 1-2 φορές να δω όνειρο με την θεματολογία που θέλω. Θυμάμαι μια συγκεκριμένη φορά που ήθελα να δω όνειρο ότι ήμουν ο spiderman και το σκεφτόμουν συνέχεια πριν κοιμηθώ και τελικά όντως το είδα. :P

Μου χουν λείψει ρε γαμώτο τα όνειρα, τελευταία 1-2 χρόνια κάτι έχω πάθει και δεν βλέπω τόσο πολλά ούτε τόσο έντονα όπως παλιά..  :cry5:  

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 27 Νοέμβριος 2014 - 14:29

#80009 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 15:31

Εγώ από την άλλη όταν ξυπνάω από όμορφο όνειρο δεν ξαναπέφτω για ύπνο αλλά σηκώνομαι, εκτός και αν είμαι τόσο ράκος από κούραση που δεν μπορώ.
Με βλέπεις οπότε όλο το πρωινό με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο έως τα αφτιά μόνο και μόνο λόγω του ονείρου.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#80010 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 16:16

Άμα σου κόβεται το όνειρο στα μισά δεν θέλεις να συνεχίσει;; Εγώ συνήθως όταν το απολαμβάνω ευχόμουν μετά να συνέχιζε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ναι μεν έχω ευχάριστη διάθεση, αλλά κάποιες φορές έχει και σασπένς ρε παιδί μου και θέλω να συνεχίσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 27 Νοέμβριος 2014 - 16:20