Yep. <<__<<
Προτιμούσα τότε με τα παππούδια.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 00:14
Yep. <<__<<
Προτιμούσα τότε με τα παππούδια.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 00:24
καντο βιβλιο.
εγω θα το αγοραζα
Εσύ πάντα με στηρίζεις I expected nothing less.
Speedfreak εξαρτάται τι ερμηνεία θες? Να ανοίξω τον Καζαμία ή τον Freud?
also για το όνειρο του Kamui no judgement at all αλλά συμφωνώ με την Maya.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 00:34
Κι εγώ εξακολουθώ να προτιμάω τα παπούδια (not in that way, βέβαια, honestly), αν και το συγκεκριμενο όνειρο δεν ηταν κατι έντονο ούτε κάτι που με έκανε να αισθανθώ ενοχικά και άσχημα στο βαθμό που με έχουν κάνει άλλα να νιώσω. Επίσης από τα λίγα που θυμάμαι είναι το μόνο για το οποίο δε διατίθεμαι καν να επιστρατεύσω τις υπέροχες γνώσεις ερμηνίας ονείρων μου, I am at a loss for words.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 01:44
Έχω δει ανάλογα όνειρα με καρέκλες του σκηνοθέτη και τα ψάρια από το Hoozuki no Reitetsu
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 01:45
ακουω 9 ωρες συνεχομενα nightcore και εχει λιωσει οτι ειχε απομεινει απο τον εγκεφαλο μου.....
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:11
Εγώ όλο ότι πέφτω βλέπω και νιώθω ότι πέφτω και στην πραγματικότητα και ξυπνάω απότομα νομίζοντας ότι πέφτω αλλά δεν πέφτω και είναι πάρα πολύ περίεργο συναίσθημα. Α και ότι δίνω πανελλήνιες και δεν έχω διαβάσει. Έντεκα χρόνια μετά.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:25
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:27

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:31
Τουλάχιστον δεν είμαι σαν τη μάνα μου, η οποία συνομιλεί τακτικά με τους πεθαμένους προγόνους της στα όνειρα της. Αναρωτιέμαι αν τα λένε πίνοντας καφέ καμιά φορά...
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:31
επισης μπορει να οφειλεται σε στρες η καποιες αλλες αιτιες.
hypnic jerk λεγετε
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:34
Η black hole είναι μία απέραντη πηγή γνώσης. Τώρα όταν το παθαίνω αυτό θα λέω "έλα μωρέ ένα hypnic jerk ήταν" και θα αλλάζω ανέμελα πλευρό. Σας ευχαριστώ παιδιά!
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:38

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:39
Ή "φυσιολογικός μυόκλονος του ύπνου" στα ελληνικά.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:41
αμα ενωσουμε τις γνωσεις και τις δυναμεις μας ποιος ξερει τι μπορουμε να καταφερουμε
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 27 Νοέμβριος 2014 - 02:41
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 02:45
Μικρός θυμάμαι κάθε φορά που είχα πυρετό έβλεπα ένα όνειρο που ένας τεράστιος ογκόλιθος κυνηγούσε μια σκελετοποιμένη μορφή μου με πάταγε και με σκότωνε και ξυπνούσα ιδρωμένος και τρομαγμένος...ωραίες εποχες