Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#79981 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 November 2014 - 00:14

Yep. <<__<<

Προτιμούσα τότε με τα παππούδια.

15fkk04.jpg

#79982 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 November 2014 - 00:24

καντο βιβλιο.

εγω θα το αγοραζα

Εσύ πάντα με στηρίζεις I expected nothing less. 

Speedfreak εξαρτάται τι ερμηνεία θες? Να ανοίξω τον Καζαμία ή τον Freud? 

also για το όνειρο του Kamui no judgement at all αλλά συμφωνώ με την Maya. 

#79983 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 November 2014 - 00:34

Κι εγώ εξακολουθώ να προτιμάω τα παπούδια (not in that way, βέβαια, honestly), αν και το συγκεκριμενο όνειρο δεν ηταν κατι έντονο ούτε κάτι που με έκανε να αισθανθώ ενοχικά και άσχημα στο βαθμό που με έχουν κάνει άλλα να νιώσω. Επίσης από τα λίγα που θυμάμαι είναι το μόνο για το οποίο δε διατίθεμαι καν να επιστρατεύσω τις υπέροχες γνώσεις ερμηνίας ονείρων μου, I am at a loss for words.

O6rrvsU.jpg

#79984 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 November 2014 - 01:44

Έχω δει ανάλογα όνειρα με καρέκλες του σκηνοθέτη και τα ψάρια από το Hoozuki no Reitetsu

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#79985 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 27 November 2014 - 01:45

ακουω 9 ωρες συνεχομενα nightcore και εχει λιωσει οτι ειχε απομεινει απο τον εγκεφαλο μου.....

Youtube Video

#79986 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 November 2014 - 02:11

Εγώ όλο ότι πέφτω βλέπω και νιώθω ότι πέφτω και στην πραγματικότητα και ξυπνάω απότομα νομίζοντας ότι πέφτω αλλά δεν πέφτω και είναι πάρα πολύ περίεργο συναίσθημα. Α και ότι δίνω πανελλήνιες και δεν έχω διαβάσει. Έντεκα χρόνια μετά.

xbJ3b2w.jpeg

#79987 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 November 2014 - 02:25

Μηπως ειναι προφιτικο? και πρεπει να δωσεις πανελληνιες 11 χρονια μετά? :o

Εγω πάλυ σπανίως βλεπω....ή τα ξεχνάω.....η απλα δεν βγαζουν νόημα αυτα που βλεπω.
Άλλες φορες τρεχω σε λαβυρινθους , άλες πεφτω φορ εβερ από διάφορα παράξενα τούνελς, άλες βλεπω γιγάντιες χελώνες να σπάνε βράχια ή χαρακτ´ηρες απο το άνιμε που ειδα χτες να περπατάνε και να περπατανε και να....i don't even...too much drugs.
フカフカ

#79988 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 27 November 2014 - 02:27

Πάντως το αίσθημα του ότι γλιστράς/πέφτεις στον ύπνο σου και το σώμα αντιδρά αντίστοιχα εξηγείται ιατρικά.
Όπως θα έχετε ακούσει ο ύπνος έχει 4 στάδια που εναλλάσσονται περιοδικά ακολουθούμενα από την φάση REM. Το πρώτο στάδιο λοιπόν είναι αυτό που αποκαλούμε ελαφρύς ύπνος και είναι ιδιαίτερο γιατί το μυαλό αρχίζει να χάνει την επαφή του με τους μύες και τους εξωτερικούς υποδοχείς ενώ το ίδιο παραμένει σε επαγρύπνηση.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περνάνε λανθασμένα μηνύματα στο κέντρο της αντίληψης, συνεπώς και τα παραπάνω περίεργα.
Εγώ το έβλεπα λές και έπαιζα μπάλα και με μάζευαν με τάκλιν ή έπεφτα από λακκούβες.xD!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#79989 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 November 2014 - 02:31

Τουλάχιστον δεν είμαι σαν τη μάνα μου, η οποία συνομιλεί τακτικά με τους πεθαμένους προγόνους της στα όνειρα της. Αναρωτιέμαι αν τα λένε πίνοντας καφέ καμιά φορά...

xbJ3b2w.jpeg

#79990 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 27 November 2014 - 02:31

επισης μπορει να οφειλεται σε στρες η καποιες αλλες αιτιες.

hypnic jerk λεγετε

#79991 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 November 2014 - 02:34

Η black hole είναι μία απέραντη πηγή γνώσης. Τώρα όταν το παθαίνω αυτό θα λέω "έλα μωρέ ένα hypnic jerk ήταν" και θα αλλάζω ανέμελα πλευρό. Σας ευχαριστώ παιδιά!

xbJ3b2w.jpeg

#79992 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 27 November 2014 - 02:38

Δεν πληρώνομαι αρκετά για τις υπηρεσίες μου και ο frenzyape ακόμα να γίνει mod.

We remember...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#79993 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 27 November 2014 - 02:39

Ή "φυσιολογικός μυόκλονος του ύπνου" στα ελληνικά.

6dqFccT.gif

#79994 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 27 November 2014 - 02:41

αμα ενωσουμε τις γνωσεις και τις δυναμεις μας ποιος ξερει τι μπορουμε να καταφερουμε 

Edited by FrenzyApe, 27 November 2014 - 02:41.

#79995 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 27 November 2014 - 02:45

Μικρός θυμάμαι κάθε φορά που είχα πυρετό έβλεπα ένα όνειρο που ένας τεράστιος ογκόλιθος κυνηγούσε μια σκελετοποιμένη μορφή μου με πάταγε και με σκότωνε και ξυπνούσα ιδρωμένος και τρομαγμένος...ωραίες εποχες

09pntFA.png?1