Άσχετο* μα προς στιγμήν νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εν Ελλάδι Nickelodeon. Ρώτησα εαυτόν πόσοι Έλληνες** το βλέπουν. Προσωπικά έχω να το παρακολουθήσω χρόνια, τότε που ψιλοχάζευα το γνωστό σφουγγάρι, συν κάτι συνταγές του Παπανδρέου, όχι αυτού που τρώει το ανάθεμα του λαού. ![]()
*Ο καθένας άλλωστε το άσχετό του γράφει εδώ, σημαντικό/ασήμαντο
**και πόσες Ελληνίδες, 'ντάξει, εξυπακούεται
xD
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 13:06
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 13:52
Α ναι, έχουμε και στην Ελλάδα Νικελοντεον. Λολ, αν παίξει Κόρρα στο ελληνικό, τι να πω, θα... θα... θα εντυπωσιαστώ με το επίπεδο!
Και είναι -τόσο- καλή σειρά. Κρίμας.
Cherno-Alpha figure!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 26 Νοέμβριος 2014 - 13:52
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 14:53
Αυτό που η μάνα μου σατανίζεται με το "κάτι ψήνεται" και μπινελικώνει όταν κάποιος από τους διαγωνιζόμενους βάζει χαμηλό βαθμό ενώ της φαίνεται ωραίο το φαγητό έχει αρχίσει και με τρομάζει.
Φανταστείτε κάτι σε ποδοσφαιρική εξέδρα. Αλλά για φαγητό.
χαχαχαχαχαχα
Παντως τις λιγες φορες που εχω δει απο λιγο γελαω με κατι βοδια που τρωνε 5 πιατα φαι και μετα λενε δε μου αρεσε και βαζουν χαλια βαθμους.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 15:27
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
(μεταγλωττισμένο ή με υπότιτλους άραγε; )
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 26 Νοέμβριος 2014 - 16:00
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 15:46
Μου το δίνεις και σε χάρτη.
Ακόμη είχε βιβλία για προγραμματισμό/Πληροφορική?
Δεν κοίταξα, βούτηξα κατευθείαν στην λογοτεχνία του φανταστικού.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 20:13
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
(μεταγλωττισμένο ή με υπότιτλους άραγε; )
Είναι μέχρι να δεις τη μεταγλώτιση... Είδα 2 ολόκληρα λεπτά μέσα στο καλοκαίρι όταν την πέτυχα τυχαία.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 21:07
Μάλλον κάτι ληγμένο έφαγα πριν πέσω για ύπνο γιατί το όνειρο συνδυασμός TTGL και Οκτωβριανής επανάστασης μόνο ως τροφική δηλητηρίαση ή αποτέλεσμα παραισθησιογόνων μανιταριών εξηγείται. It's all a haze αλλά θυμάμαι σίγουρα πολύ shiny mecha, πολύ " my drill will pierce the heavens", πολύ comrade και κάπου ένα κεφάλι του Marx ως κεντρική μονάδα βιοκομπιούτερ σε ένα mecha.
Για κάποιο λόγο είχε και κατσαρίδες (στανταράκι μαζί με τον οχτρό) το όνειρο αλλά το αποδίδω σε παιχνίδια του υποσυνείδητου.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 21:59
Αυτό με το Μαρξ μου θύμισε το Ζορντον από τους Power Rangers.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 22:41

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 23:09
Μάλλον κάτι ληγμένο έφαγα πριν πέσω για ύπνο γιατί το όνειρο συνδυασμός TTGL και Οκτωβριανής επανάστασης μόνο ως τροφική δηλητηρίαση ή αποτέλεσμα παραισθησιογόνων μανιταριών εξηγείται. It's all a haze αλλά θυμάμαι σίγουρα πολύ shiny mecha, πολύ " my drill will pierce the heavens", πολύ comrade και κάπου ένα κεφάλι του Marx ως κεντρική μονάδα βιοκομπιούτερ σε ένα mecha.
Για κάποιο λόγο είχε και κατσαρίδες (στανταράκι μαζί με τον οχτρό) το όνειρο αλλά το αποδίδω σε παιχνίδια του υποσυνείδητου.
καντο βιβλιο.
εγω θα το αγοραζα
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 23:22
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 23:47
Αν βλέπει κανείς έφηβος στον ύπνο του ότι τραβιέται με .....κορίτσια και κυριότερα με...γυναίκες μεσαίας ηλικίας(all the time-all the days) τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλα πως τον έχει βαρέσει ο έρωτας με τα βελάκια για το άλλο φύλο...αυτό τί πάει να πει???
αφορμούμενη από ιριστελλα
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 00:04
Σε σκληρή περίοδο εφηβίας είχα δει όνειρο που παρέπεμπε σε συνουσία με βρέφος, οπότε είσαι "οκ" ακόμα νομίζω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Νοέμβριος 2014 - 00:04
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 00:07
Too much information D:>

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.