Ωραια δεν θα ητανε? να βγαζαμε ολοι φακε ακαουντς να 3 πλασιαζωμασταν και να ψαχναμε ποιος ειναι ποιος? (I guess not)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:28
Ωραια δεν θα ητανε? να βγαζαμε ολοι φακε ακαουντς να 3 πλασιαζωμασταν και να ψαχναμε ποιος ειναι ποιος? (I guess not)
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:29
Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε κουρίαρουρι ~χαχαχαχαχα και μόνο που το γράφω γελάω~
Πραγματικα τώρα....γυρνάω στη τρυπά μετά απο μέρες και μιλάτε και φαγωνόσαστε ακόμα για τον φεμινισμό?
Νομίζω πως το τόπικ δεν είναι για ον φεμινισμό, αλλά για την σκατοψυχία του Λαράσκα. Ή τουλάχιστον αυτό βγάζω διαβάζοντας την συζήτηση.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Εγώ πάντως τo πέρασμα από το μισογυνισμο στα στρουμφακια το πιάνω. Για τα υπόλοιπα θελω καμια αμανιτα και λιγο Ρ.Κ. Dick
Συγγνώμη φίλος, έχεις Φίλιππο Πέο και θέλεις και μανιτάρια; Δηλαδή πόσο ανοσία έχεις πάθει; Αμαηγκάντ αυτό το φόρουμ, νέα επίπεδα ύπαρξης

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:31
Να τα αλλαξω με μισο κιλο καστανέντα;

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:34
Να τα αλλαξω με μισο κιλο καστανέντα;
Όχι γιατί δεν τον έχω διαβάσει. Βάλε μπάροουζ για την ώρα και μπι ον κολ όταν κάνω το απαραίτητο χόμεγουορκ να δω και να κάνω ρι-εβάλιουεητ την κατάστασή σου και την κατάστασή μου. Να κάνει λέβελ το πλέην οφ εξίστανς δηλαδή όχι τίποτ' άλλο.

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:35
Το ερώτημα είναι αν έχουν τον διφθογγο "κλ" και αν ναι, τότε το "Λ" προφέρεται "Ρ" ή όχι!Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε κουρίαρουρι ~χαχαχαχαχα και μόνο που το γράφω γελάω~
Ω θεέ!!! Τι παράδοξο δημιουργήσες!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:40
True story. Στα δικαστήρια έχει αυτές τις ηλίθιες πόρτες που κλείνουν μόνες τους. Μπαίνει ο μπροστινός/μπροστινή ξεχνάει ότι έρχεσαι από πίσω, κουβαλάς εσύ ένα πάκο φακέλους ΜΠΑΠ πάρε την πόρτα στη μούρη. Εννοείται ότι εκεί θα την κρατήσεις. Μάλιστα μου έχει τύχει να κρατήσω την πόρτα ανοιχτή να περάσει ο από πίσω και να συνεχίζει να περνάει κόσμος χωρίς να σκέφτεται κανείς να την κρατήσει ανοιχτή και να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσω να ζητάω φιλοδώρημα XD
A, ιστορίες με πόρτες
Τις προάλλες περίμενα το ασανσερ από το υπόγειο με 3 φακέλους 10ετίας στα χέρια. Φτάνει επιτέλους το ασανσερ, ανοίγει την πόρτα ο τυπάς
-Που πάτε;
-4o.
-Α, εμείς είμαστε για 6ο.
Και κλείνει την πόρτα όπως είναι και ξανανεβαίνει.
Στο διάολο με κάθε κολόζωο.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:42
Όχι γιατί δεν τον έχω διαβάσει. Βάλε μπάροουζ για την ώρα και μπι ον κολ όταν κάνω το απαραίτητο χόμεγουορκ να δω και να κάνω ρι-εβάλιουεητ την κατάστασή σου και την κατάστασή μου. Να κάνει λέβελ το πλέην οφ εξίστανς δηλαδή όχι τίποτ' άλλο.
Ξεκινα από τις διδαχές του δον Χουαν. Θα ξερεις αμα σ'αρέσει ή όχι και μετά πάρτο όπως γουστάρεις.
Εχω συγκινηθει που σου προτεινα εγω κατι και όχι το ανάποδο. Είναι ώρα για σκοτς μου φαίνεται...
A, ιστορίες με πόρτες
Τις προάλλες περίμενα το ασανσερ από το υπόγειο με 3 φακέλους 10ετίας στα χέρια. Φτάνει επιτέλους το ασανσερ, ανοίγει την πόρτα ο τυπάς
-Που πάτε;
-4o.
-Α, εμείς είμαστε για 6ο.
Και κλείνει την πόρτα όπως είναι και ξανανεβαίνει.
Στο διάολο με κάθε κολόζωο.
...διπλό.
Ψοφησα στο γέλιο. Αυτό ήταν γερό κλανιδι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Νοέμβριος 2014 - 01:45

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:42
Εγώ πάλι που έχω την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ατόμου θα συμφωνήσω με τις παραπάνω.
I had to. I'm sorry, I' m sorry, I' m sorry! ![]()
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:45
Ξεκινα από τις διδαχές του δον Χουαν. Θα ξερεις αμα σ'αρέσει ή όχι και μετά πάρτο όπως γουστάρεις.
Εχω συγκινηθει που σου προτεινα εγω κατι και όχι το ανάποδο. Είναι ώρα για σκοτς μου φαίνεται.
Χαίρομαι που συγκινήθηκες, αλήθεια χαίρομαι αλλά επειδή νομίζω πως έχει ξαναγίνει μήπως απλά ψάχνεις την ευκαιρία για το σκοτς και γι αυτό συγκινήθηκες;!!!
Youtube Video
I had to. I'm sorry, I' m sorry, I' m sorry!
Ελπίζω να κοιμηθείς με τύψεις και να ξυπνήσεις φωνάζοντας ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:46
It will be worth it!
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:47
Ληγμενα μικι μαο περνω.
Μπα, την τελευταία φορά που δυο σαϊνια απο εδώ μέσα δοκίμασαν να κάνουν "αστείο" με fake accounts δεν έπιασε. <3
Μιλήσαμε για το φεμινισμό, θέλεις να μιλήσουμε και για την παιδοφιλία τώρα;
I'm in.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:50
Μπα, την τελευταία φορά που δυο σαϊνια απο εδώ μέσα δοκίμασαν να κάνουν "αστείο" με fake accounts δεν έπιασε. <3
Μιλήσαμε για το φεμινισμό, θέλεις να μιλήσουμε και για την παιδοφιλία τώρα;
I'm in.
Daymn τι δόλωμα έριξα η γυναίκα άθελά μου; Νόμιζα ότι παππολαγνεία έπρεπε να αποφεύγω!

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:51
Καλά οτι μου κανει ματάκια το Whyte & Mackay είναι γεγονός.
Για παιδοφιλία και γω μέσα είμαι. Pun intended.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Νοέμβριος 2014 - 01:52