Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79726 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:28

Ληγμενα μικι μαο περνω.

Ωραια δεν θα ητανε? να βγαζαμε ολοι φακε ακαουντς να 3 πλασιαζωμασταν και να ψαχναμε ποιος ειναι ποιος? (I guess not) :P
フカフカ

#79727 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:29

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε κουρίαρουρι ~χαχαχαχαχα και μόνο που το γράφω γελάω~

xbJ3b2w.jpeg

#79728 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Πραγματικα τώρα....γυρνάω στη τρυπά μετά απο μέρες και μιλάτε και φαγωνόσαστε ακόμα για τον φεμινισμό?

Νομίζω πως το τόπικ δεν είναι για ον φεμινισμό, αλλά για την σκατοψυχία του Λαράσκα. Ή τουλάχιστον αυτό βγάζω διαβάζοντας την συζήτηση.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#79729 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Εγώ πάντως τo πέρασμα από το μισογυνισμο στα στρουμφακια το πιάνω. Για τα υπόλοιπα θελω καμια αμανιτα και λιγο Ρ.Κ. Dick

Συγγνώμη φίλος, έχεις Φίλιππο Πέο και θέλεις και μανιτάρια; Δηλαδή πόσο ανοσία έχεις πάθει; Αμαηγκάντ αυτό το φόρουμ, νέα επίπεδα ύπαρξης

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79730 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:31

Να τα αλλαξω με μισο κιλο καστανέντα; 

stasou%2520mygdala.jpg

#79731 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:34

Να τα αλλαξω με μισο κιλο καστανέντα; 

Όχι γιατί δεν τον έχω διαβάσει. Βάλε μπάροουζ για την ώρα και μπι ον κολ όταν κάνω το απαραίτητο χόμεγουορκ να δω και να κάνω ρι-εβάλιουεητ την κατάστασή σου και την κατάστασή μου. Να κάνει λέβελ το πλέην οφ εξίστανς δηλαδή όχι τίποτ' άλλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79732 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:35

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε κουρίαρουρι ~χαχαχαχαχα και μόνο που το γράφω γελάω~

Το ερώτημα είναι αν έχουν τον διφθογγο "κλ" και αν ναι, τότε το "Λ" προφέρεται "Ρ" ή όχι!
Ω θεέ!!! Τι παράδοξο δημιουργήσες!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#79733 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:40

True story. Στα δικαστήρια έχει αυτές τις ηλίθιες πόρτες που κλείνουν μόνες τους. Μπαίνει ο μπροστινός/μπροστινή ξεχνάει ότι έρχεσαι από πίσω, κουβαλάς εσύ ένα πάκο φακέλους ΜΠΑΠ πάρε την πόρτα στη μούρη. Εννοείται ότι εκεί θα την κρατήσεις. Μάλιστα μου έχει τύχει να κρατήσω την πόρτα ανοιχτή να περάσει ο από πίσω και να συνεχίζει να περνάει κόσμος χωρίς να σκέφτεται κανείς να την κρατήσει ανοιχτή και να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσω να ζητάω φιλοδώρημα XD

A, ιστορίες με πόρτες

Τις προάλλες περίμενα το ασανσερ από το υπόγειο με 3 φακέλους 10ετίας στα χέρια. Φτάνει επιτέλους το ασανσερ, ανοίγει την πόρτα ο τυπάς

-Που πάτε;

-4o.

-Α, εμείς είμαστε για 6ο.

Και κλείνει την πόρτα όπως είναι και ξανανεβαίνει.

Στο διάολο με κάθε κολόζωο.

qzMHWHd.png

#79734 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:42

Όχι γιατί δεν τον έχω διαβάσει. Βάλε μπάροουζ για την ώρα και μπι ον κολ όταν κάνω το απαραίτητο χόμεγουορκ να δω και να κάνω ρι-εβάλιουεητ την κατάστασή σου και την κατάστασή μου. Να κάνει λέβελ το πλέην οφ εξίστανς δηλαδή όχι τίποτ' άλλο.

Ξεκινα από τις διδαχές του δον Χουαν. Θα ξερεις αμα σ'αρέσει ή όχι και μετά πάρτο όπως γουστάρεις.

Εχω συγκινηθει που σου προτεινα εγω κατι και όχι το ανάποδο. Είναι ώρα για σκοτς μου φαίνεται...

A, ιστορίες με πόρτες

Τις προάλλες περίμενα το ασανσερ από το υπόγειο με 3 φακέλους 10ετίας στα χέρια. Φτάνει επιτέλους το ασανσερ, ανοίγει την πόρτα ο τυπάς

-Που πάτε;

-4o.

-Α, εμείς είμαστε για 6ο.

Και κλείνει την πόρτα όπως είναι και ξανανεβαίνει.

Στο διάολο με κάθε κολόζωο.

...διπλό.

Ψοφησα στο γέλιο. Αυτό ήταν γερό κλανιδι. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Νοέμβριος 2014 - 01:45

stasou%2520mygdala.jpg

#79735 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:42

Εγώ πάλι που έχω την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ατόμου θα συμφωνήσω με τις παραπάνω.

Youtube Video

I had to. I'm sorry, I' m sorry, I' m sorry! :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#79736 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:45

Ξεκινα από τις διδαχές του δον Χουαν. Θα ξερεις αμα σ'αρέσει ή όχι και μετά πάρτο όπως γουστάρεις.

Εχω συγκινηθει που σου προτεινα εγω κατι και όχι το ανάποδο. Είναι ώρα για σκοτς μου φαίνεται.

Χαίρομαι που συγκινήθηκες, αλήθεια χαίρομαι αλλά επειδή νομίζω πως έχει ξαναγίνει μήπως απλά ψάχνεις την ευκαιρία για το σκοτς και γι αυτό συγκινήθηκες;!!!

Youtube Video

I had to. I'm sorry, I' m sorry, I' m sorry! :nanana:

Ελπίζω να κοιμηθείς με τύψεις και να ξυπνήσεις φωνάζοντας ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79737 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:46

It will be worth it!

xbJ3b2w.jpeg

#79738 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:47

Ληγμενα μικι μαο περνω.

Ωραια δεν θα ητανε? να βγαζαμε ολοι φακε ακαουντς να 3 πλασιαζωμασταν και να ψαχναμε ποιος ειναι ποιος? (I guess not) :P

Μπα, την τελευταία φορά που δυο σαϊνια απο εδώ μέσα δοκίμασαν να κάνουν "αστείο" με fake accounts δεν έπιασε. <3

Μιλήσαμε για το φεμινισμό, θέλεις να μιλήσουμε και για την παιδοφιλία τώρα;

I'm in.

O6rrvsU.jpg

#79739 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:50

Μπα, την τελευταία φορά που δυο σαϊνια απο εδώ μέσα δοκίμασαν να κάνουν "αστείο" με fake accounts δεν έπιασε. <3

Μιλήσαμε για το φεμινισμό, θέλεις να μιλήσουμε και για την παιδοφιλία τώρα;

I'm in.

Daymn τι δόλωμα έριξα η γυναίκα άθελά μου; Νόμιζα ότι παππολαγνεία έπρεπε να αποφεύγω!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79740 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 01:51

Καλά οτι μου κανει ματάκια το Whyte & Mackay είναι γεγονός. 

Για παιδοφιλία και γω μέσα είμαι. Pun intended.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Νοέμβριος 2014 - 01:52

stasou%2520mygdala.jpg