omg
so rebel
much dark
wow
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 00:17
omg
so rebel
much dark
wow
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 00:44
Ρομαντικό το Γκοτζίλα του 2014. Να μην είχε και τόσα αχρείαστα human scenes, καλά θα ήταν.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 01:10
Τι είναι αυτή η Σταματίνα και γιατί την ξέρουμε; Έκανα ένα γρήγορο γουγλη-σερτς και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι επαγγέλλεται, τηλεοπτική μαϊντανός να φανταστώ ή έχει κ άλλα ταλέντα;
Πάντως πιο ξεκαρδιστικό είναι το ίδιο το άρθρο, παρά τα κουότς της, αναρωτιέμαι από ποιό περιοδικό είναι, σούπερ Κατερίνα; Με ενδιαφέρει.

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 07:59
Είχε μεσημεριανή εκπομπή όταν την άφησα πριν κάτι χρόνια, τώρα που δεν έχω τηλεόραση δεν ξέρω ~so hipster~
Ούτε τον άντρα της τον κατάλαβα αλλά τον κατάλαβαν όλοι οι υπόλοιποι στην αίθουσα. Αυτός μας έβαλε το θέμα της ποινικής δικονομίας, το οποίο ήταν copy paste η υπόθεση του Φύσσα. Καμία πρωτοτυπία, τουλάχιστον οι άλλοι έριξαν και μία φαντασία στα θέματα του ποινικού. Ατάκες τύπου τον παρέσυρε η άλλη στο σπίτι της με την υπόσχεση σαρκικών απολαύσεων, τεμαχισμοί πτωμάτων, εκβιασμοί και δεν συμμαζεύεται~ κόκκινος κύκλος φάση~. Και από ότι κατάλαβα ο τύπος γουστάρει κουτσομπολιό γιατί όταν τον φώναξα να το ρωτήσω κάτι και άρχισα για πλάκα να του αναλύω τη θεωρία μου ότι η αστυνομικός και κοπέλα του δράστη τον έδωσε στην αστυνομία γιατί είχε βρει άλλον, ο οποίος ήταν και κολλητός του όχι μόνο εκστασιάστηκε αλλά άρχισε να το περιπλέκει περισσότερο. Match made in Heaven με τη Σταματίνα. Φοβερή εμπειρία το τελευταίο διήμερο, νομίζω έχω πάθει κάτι σαν Συνδρομο Στοκχόλμης.
Το περιοδικό νομίζω ήταν το 01.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 14:01
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...υποτιθεται ...τωρα σοβαρος ανθρωπος ...παντρευτηκε ανθρωπο της τηλεορασης....
ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ;
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 14:11
Κάποιος που τον αγαπά ίσως.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 15:07
Ή επίσης απλά ούτε εκείνος είναι "σοβαρός άνθρωπος", δε σε κάνει το επάγγελμα σοβαρό ή μη σοβαρό, είναι στο ΕΣΑΝΣ του καθένα.
(γελάω)

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 16:48
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...υποτιθεται ...τωρα σοβαρος ανθρωπος ...παντρευτηκε ανθρωπο της τηλεορασης....
ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ;
Ε, τι; Μόνο οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν με τον κάθε μαλάκα;
(αφήστε, ξέρει αυτός)
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 19:46
Αουτς. :/ Για ποσο μεγαλο χ μιλαμε?
Μεγάλο αν πούμε ότι έχει άλλους 2 εργαζόμενους μόνο. Γενικά το να έχεις ένα σταθερό backend που να διορθώνεται από bugs δεν ενδιαφέρει την Ελληνική αγορά αρκεί να είναι ωραίο.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 20:20
Noμίζω ήρθε η ώρα να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.
Προσοχή στους λεκέδες στο πάτωμα μόνο..
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 20:44
Μεγάλο αν πούμε ότι έχει άλλους 2 εργαζόμενους μόνο. Γενικά το να έχεις ένα σταθερό backend που να διορθώνεται από bugs δεν ενδιαφέρει την Ελληνική αγορά αρκεί να είναι ωραίο.
Not really.
Mπορείς να βρείς αρκετά, ανάλογα το που και ποσο ψάχνεις και φυσικά τι δυνατότητες έχεις.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 23:32
χαχα
ξερει αυτος
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2014 - 03:42
Ρομαντικό το Γκοτζίλα του 2014. Να μην είχε και τόσα αχρείαστα human scenes, καλά θα ήταν.
Ναι τα 5 λεπτά που εμφανίστηκε ήταν ωραία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 04 Νοέμβριος 2014 - 03:43
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2014 - 04:06
*20

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2014 - 05:31
Εννοεί όταν δεν ήταν στο background.