Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2014 - 19:46
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2014 - 20:20
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2014 - 23:52
Πηγαῖνω ἐκεί πού μαγαπὰνε
μακρυά ἀπό δῳ
στή θαλπωρὴ τῶν καλωδίων στό
ψυθήρισμα ἡλεκτρονίων
μακρύα ἀπό δῳ
στά κύμματα τών φωτονίων
στά ρυάκια υγρῶν κρυστάλων
μακρύα ἀπό δῳ
στά κλάμματα πληκτρολογίων
στίς τροχιές χαμένων ψηφίων
ἐκεί πού οἱ γωνὶες κάνουν χῶρο
ἐξαιρετικό γιά νά κουμπῶσω
τό κεφὰλι μο
Οκ ξέρω ότι τα έχω βάλει ήδη δύο φορές στο παρελθόν αλλά όλο το άλμπουμ τους είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2014 - 15:05
Youtube Video
Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Ika Musume
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2014 - 20:07
στην άλλη μεριά του πλανήτη, they be trippin.
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2014 - 23:00
Άσχετο αλλά σήμερα είχα μια παρουσίαση στο πανεπιστήμιο και δεν τα πήγα και τόσο καλά.......και κάπου πρέπει να βγάλω αυτή τη στενοχώρια και τη πίκρα..
Είχα σκιστεί στο διάβασμα γιαυτο το μαμημενο!! ![]()

"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2014 - 02:50
Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις "σκιστεί στο διάβασμα" η γενικότερα την μελέτη ενός αντικειμένου ή θέματος περιορισμένης έκτασης και να μην τα πας "τόσο καλά".
Από αυτά που λες υπάρχουν 2 εκδοχές:
1) Ο καθηγητής-ές που επέβλεπαν την παρουσίαση έκαναν εκτός θέματος ερωτήσεις που δεν ήταν εφικτό να απαντήσεις, αλλά και πάλι κρίθηκες αρνητικά για αυτό.
2) "Σκίστηκες" στο διάβασμα αλλά απέτυχες να καταλάβεις και να εμπεδώσεις αυτό που μελέτησες και θα παρουσίαζες σε βάθος γιατί πολύ πιθανόν είναι λάθος η μέθοδος σου.
Μοιράσου μαζί μας λοιπόν το θέμα της παρουσίασης και εξήγησέ μας γιατί δεν τα πήγες καλά με περισσότερες λεπτομέριες.
Αν θες απλά να ακούσεις "Εντάξει μωρέ, την άλλη φορά θα τα πας καλύτερα.", αντε, στο λεω και αυτό άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2014 - 22:05
Σήμερα έδινα μαθήματα για να πάρω την άδεια άσκησης δικηγορικού επαγγέλματος επί 12 ώρες. Το μυαλό μου είναι πουρές μελιτζάνας. Μάλιστα είχαν το θράσος να μας πουνε ότι πλέον οι εξετάσεις θα είναι επιπέδου χωρών εξωτερικών και στην εύλογη ερώτηση μου σε ποιά χώρα του εξωτερικού δίνουν εξετάσεις επί 12 ώρες κάνανε τις πάπιες! Να ναι καλά αυτό το άγιο παιδί, ο άντρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή που ήταν επιτηρητής και μας σφύριζε και καμιά απάντηση <3

Άντε και η αυριανή μέρα και μετά έχουμε και τα προφορικά... Αν δεν μείνω με IQ κουνουπιδιού αυτό το ΣΚ δεν θα μείνω ποτέ!
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2014 - 23:04
Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις "σκιστεί στο διάβασμα" η γενικότερα την μελέτη ενός αντικειμένου ή θέματος περιορισμένης έκτασης και να μην τα πας "τόσο καλά".
Από αυτά που λες υπάρχουν 2 εκδοχές:
1) Ο καθηγητής-ές που επέβλεπαν την παρουσίαση έκαναν εκτός θέματος ερωτήσεις που δεν ήταν εφικτό να απαντήσεις, αλλά και πάλι κρίθηκες αρνητικά για αυτό.
2) "Σκίστηκες" στο διάβασμα αλλά απέτυχες να καταλάβεις και να εμπεδώσεις αυτό που μελέτησες και θα παρουσίαζες σε βάθος γιατί πολύ πιθανόν είναι λάθος η μέθοδος σου.
Μοιράσου μαζί μας λοιπόν το θέμα της παρουσίασης και εξήγησέ μας γιατί δεν τα πήγες καλά με περισσότερες λεπτομέριες.
Αν θες απλά να ακούσεις "Εντάξει μωρέ, την άλλη φορά θα τα πας καλύτερα.", αντε, στο λεω και αυτό άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
Δεν το γράφω για να ακούσω ενθαρρυντικά λόγια ή κάτι τέτοιο......απλώς κάποιες σκέψεις μου που αντί να αρχίζω να μιλάω στο τοίχο (μιας και μένω μόνος μου) τις μοιράστικα εδω.
Οι απορίες και οι εκδοχές που έχεις είναι εύλογες και σε καταλαβαίνω . Όμως, μιας και σπουδάζω Αρχιτεκτονική θα είναι δύσκολο να σου εξηγήσω για να καταλάβεις εάν δεν έχεις λίγο-πολυ μια εμπειρία από αυτή τη σπουδή - δουλεία ( αν και αυτά τα δυο μεταξύ τους έχουν πολλές διαφορές).
Η (ολοχρονη) εργασία που έχουμε γι αυτό το μάθημα γίνεται σε μικρά σταδία. Στα αρχικά στάδια πρέπει να κάνουμε συνεχώς έρευνα, να την αναλύουμε μέσα από σχεδία, 3D μοντελάκια κλπ(Όχι σπιτάκια) Όσα έχεις κάνει πρέπει να τα παρουσιάσεις. Και μετά οι καθηγητές πρέπει να κρίνουν τον τρόπο που έχεις προσεγγίσει το όλο θέμα, πως τα ανάλυσες, πως τα παρουσίασες, πόση δουλεία έχεις βγάλει(πράγμα που στο τέλος της ημέρας δεν μετρά) και πως μπορεί αυτό το πράγμα μπορεί να σε βοηθήσει μετέπειτα.
Σίγουρα όσα παρουσίασα δεν ήταν 100% πλήρη, και η παρουσίαση μου είχε τα σκαμπανεβάσματα της αλλά είχα κάνει αρκετή δουλεία, και σίγουρα δεν ήμουν εκτός θέματος!
Λοιπόν, όσα και να βγάλεις για ένα συγκεκριμένο θέμα εάν δεν τηρεί κάποιες προϋποθέσεις, κανείς δεν πρόκριτε να σε ανταμείψει όση δουλεία και να είχες κάνει....
Για να λέει παρουσίαση μάλλον είχε τρακ. Καλό είναι να χτυπάμε ένα ουισκακι πιο πριν για να είμαστε χαλαροι. Όχι ντιρλα. Ντιρλα μετά.
Πολύ τρακ......και νομίζω θα χρειαστεί να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο.... ![]()

"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2014 - 00:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 02 Νοέμβριος 2014 - 00:38
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2014 - 18:12
Εγώ πάλι έφαγα Χ από την δουλειά επειδή δεν ξέρω καλά HTML5 CSS και Javascript. (To frontend ποτέ δεν τα πάω καλά είναι πολύ artistic για μένα )
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2014 - 19:34
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 00:05
Σήμερα έδινα μαθήματα για να πάρω την άδεια άσκησης δικηγορικού επαγγέλματος επί 12 ώρες. Το μυαλό μου είναι πουρές μελιτζάνας. Μάλιστα είχαν το θράσος να μας πουνε ότι πλέον οι εξετάσεις θα είναι επιπέδου χωρών εξωτερικών και στην εύλογη ερώτηση μου σε ποιά χώρα του εξωτερικού δίνουν εξετάσεις επί 12 ώρες κάνανε τις πάπιες! Να ναι καλά αυτό το άγιο παιδί, ο άντρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή που ήταν επιτηρητής και μας σφύριζε και καμιά απάντηση <3
Άντε και η αυριανή μέρα και μετά έχουμε και τα προφορικά... Αν δεν μείνω με IQ κουνουπιδιού αυτό το ΣΚ δεν θα μείνω ποτέ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 03 Νοέμβριος 2014 - 00:05