Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79006 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 September 2014 - 18:05

Bleach 55 Hardcopy και ξερό ψωμί. Ακόμη πήρα και το Code Geass:Lelouch of the Rebelion Queen που ήταν GTP απλά δεν άξιζε ουτε cent από τα 8.99 euro που κόστιζε.

#79007 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 September 2014 - 19:39

γεια σου τρύπα

Edited by GhostPrince, 22 September 2014 - 19:39.

フカフカ

#79008 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 22 September 2014 - 20:09

γεια σου τρύπα

25ab09a2dd5234648e286434c7b99142020728f9

Posted Image

#79009 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 September 2014 - 20:17

trolling-saruman.jpg

フカフカ

#79010 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 22 September 2014 - 20:37

http://www.16personalities.com/free-personality-test

Με έβγαλε intp personality.

09pntFA.png?1

#79011 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 September 2014 - 21:03

H πλάκα με αυτά τα τεστάκια είναι ότι πάντα θα σου βγάλουν κάτι θετικό. Πχ ποτέ δεν θα βγάλουν "είσαι ένας βαρετός μαλάκας που κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα". Επίσης είναι λίγο σαν τα ζώδια, όποιο χαρακτήρα και αν διαβάσεις κάτι που σε αντιπροσωπεύει θα βρεις.

xbJ3b2w.jpeg

#79012 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 22 September 2014 - 21:09

intj

ναι σου χαιδευουν τα αυτια... :P

Edited by macalex, 22 September 2014 - 21:11.

#79013 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 22 September 2014 - 21:20

Ε κυρίως επικεντρώνονται στα θετικά και τα αρνητικά είναι πάντα αμελητέα πχ δεν είσαι τόσο οργανωτικος.Για να σκοτώσεις περισσότερο το χρόνο σου είναι τα περισσότερα έχω διαβάσει επίσης ότι στα περισσότερα τεστ ανάλογα πότε θα τα πάρεις αλλάζει και το αποτέλεσμα αν και αυτό φάνηκε πιο οργανωμένο.

09pntFA.png?1

#79014 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 22 September 2014 - 23:11

ENTJ for what it's worth

#79015 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 September 2014 - 00:04

H πλάκα με αυτά τα τεστάκια είναι ότι πάντα θα σου βγάλουν κάτι θετικό. Πχ ποτέ δεν θα βγάλουν "είσαι ένας βαρετός μαλάκας που κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα". Επίσης είναι λίγο σαν τα ζώδια, όποιο χαρακτήρα και αν διαβάσεις κάτι που σε αντιπροσωπεύει θα βρεις.

Το ΜΒΤΙ δεν δίνει αξιολογικούς χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους, αλλά τάσεις ανθρώπων με βάση την προσωπικότητα στην οποία ανοίκουν. Ασχολούμουν πολύ αναλυτικά με αυτό για μια περίοδο σε βαθμό που προσπαθούσα να μαντεύω τους τύπους ανθρώπων βασιζόμενος σε ελάχιστα δεδομένα και έχει ενδιαφέρον, αν και συμφωνώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό ή οτι λέει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο. Εννοείται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που θα συναντήσεις θα είναι βαρετοί αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν τη θέληση να βγάλουν προς τα έξω hidden temperaments τόσο εύκολα ή δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι στον εαυτό τους. Μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ένας intuitive άνθρωπος θα τείνει να ταιριάξει μαζί μου περισσότερο από έναν Sensing ας πουμε. Όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο για τον οποίον ενιδαφέρομαι, το να μαντέψω σωστά το MBTI type του είναι τουλάχιστον ένα δείγμα ότι ξέρω τι περίπου είδα σε αυτόν και με τι έχω να κάνω, γνωρίζοντας βέβαια ότι υπάρχουν άπειρες παράμετροι πέρα από αυτό για το αν θα ταιριάξω μαζί του ή αν είναι αξιόλογο άτομο. Το ότι κάποια sites κάνουν praising είναι απλά βλακεία τους. Εννοείται ότι οι περισσότεροι intuitive άνθρωποι παραμένουν κατα κύριο λόγο ριχοί ή όχι ιδιαίτερα γνώστες ή οραματιστές ιδεών και ιδανικών. Οι μελέτες του Jung έχουν να κάνουν περισσότερο με το πώς τείνουν να λειτουργούν κάποιοι εγκέφαλοι με διάφορα patterns, όχι ότι αυτά τα patterns δίνουν στους ανθρώπους αξιολογικά χαρακτηριστικά, απλώς τους ωθούν περισσότερο σε αυτά και λιγότερο σε άλλα.

Επίσης δε βγάζουν όλα τα sites τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα ούτε ερμηνεύουν όλα τα ταπεραμέντα δίνοντας τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Αξίζει να μη σταθεί κανείς στους ακριβείς χαρακτηρισμούς ενός site και να ψάξει περισσότερες αναλύσεις που μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο στον εαυτό του σε σχέση με τον τύπο του, όχι τυχαία όπως μπορεί να συμβεί με τα ζώδια, αλλά επειδή θα είναι πιο καλογραμμένο το κείμενο. Προσωπικά πιστεύω ότι το ενδιαφέρον με το MBTI έχει να κάνει περισσότερο με τις κατηγορίες ανθρώπων με βάση τα preferences (introvert/extravert, judging/perceiving etc) και όχι με τα ολοκληρωμένα σχήματα προσωπικοτήτων, τα οποία τείνουν όταν εξηγούνται να γίνουν υπερβολικά συγκεκριμένα.

Ντάξει εγώ είμαι πολύ χαρακτηριστικό εώς ακραίο παράδειγμα INTP for life και έχει επιβεβαιωθεί στα περισσότερα quizzes που έχω κάνει (σε όσα δεν επιβεβαιώθηκε οι ερωτήσεις δεν ήταν τόσο εύστοχες θεωρώ). Η διαφορά με το συγκεκριμένο ήταν ότι τα ποσοστά που μου έβγαλε είναι μικρά σε σχέση με τα 80% και 90% που βγάζω συνήθως.

O6rrvsU.jpg

#79016 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 23 September 2014 - 00:09

που τη βρισκεις την ορεξη και γραφεις τετοιες εκθεσεις?

#79017 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 September 2014 - 00:30

Θα απορούσα περισσότερο που βρίσκει κανείς την όρεξη για να μπαίνει σε ένα forum και να γράφει μόνο one-liners και να ποστάρει (μη) αστείες εικόνες, αλλά δε νομίζω να μου έρχεται κάποιος στο μυαλό, τυχαία το σκέφτηκα.^^

O6rrvsU.jpg

#79018 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 23 September 2014 - 00:38

funny-animal-captions-words-hurt-bro-the

#79019 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2014 - 19:32

εξακριβωμενο:

ο ξανθος ειναι πολιτικος μηχανικος στην Αθηνα.

ο μελαχρινος ειναι....μοναχος στο Αγιο Ορος!

Youtube Video

#79020 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 24 September 2014 - 00:32

Ο γιωργος γκικοδημας(ο μελαχρινος) το 2010 τον ειχα (σε αρθρο εφημεριδας)πετυχει σε μια παρουσιαση δισκου του μαζωνακη τοτε που ειχε πει και το ''καρδια μου''που ηταν τον O.P.A  και το 2012 ειχα διαβασει μια συνεντευξη του σε ενα σαιτ...αμα τα βρω θα τα ποσταρω.....

για τον γιαννη ευσταθιου(ο αλλος O.P.A ο ξανθος ) δεν ξερω κατι..το μονο που θυμαμαι ειναι τον κουμπαρο του πατερα μου καπου 2004-2005 να μιλανε και να λλει οτ τον ειδε σε ενα LIVE μαζι με τον Ξυδους  τον στοκα και αλλους ''εντεχνους'' και του ειχε κανει εντυπωση η ''στροφη'' που ειχε κανει μουσικα και φωνητικα....

και οι 2 παντως μετα τους Ο.P.A. εχουν γραψει αρκετα τραγουδια...ο μελαχρινος το τελευταιο το εκανε τ0 2010(μηπως τοτε πηγε αγιο ορος..?) για τον μαζωνακη ο αλλος ο ξανθος γραφει ποιο εντεχνα.....

παντως η Ο.P.A ηταν πολυ μπροστα για την εποχη τους..στα 90΄ς ηταν εντελος ξενος ο ηχως τους...hip-hop στοιχεια μαζι με electro progressive ηταν κατι πρωτακουστο για ελληνικη μουσικη....

το''κομπολοι'' ακομα και τωρα ειναι επικαιρο..

το ''η καρδια μου διαχρονικοτατο''

το''κοροιδο'' που ηταν και το πρωτο τους προκασλεσε σχολια αρνητικα και καλα για λογους ηθικης...

η μεγαλυτερη επιτυχια τους ομως; ηταν το ''μεσ'τα 2 της ματια '' με την χαρης αλεξιου...

γενικα ομως  προκαλουσαν...

ειχε ακουστει και οτι τους κατηγορουσαν για σατανισμο η αρχαιολατρια για ενα τραγουδι με ονομα '' τραγων χορος'' που ηταν εντελως ακαταλαβιστικο...γιατι πολυ απλα ηταν γραμμενο αναποδα(~!!!!!!!????!!!!)

και για του λογου το αληθες...

το οριτζιναλ

Youtube Video

και το αναποδο..

Youtube Video

ρε τι μου θυμησες βραδιατικο.....!!!!!!

(nostalgia mode on)

Edited by vectrapearl, 24 September 2014 - 00:34.