Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78676 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 August 2014 - 15:29

αυτά τρωτε εσείς η νεολαια και μετά παχαινετε. καλά που και που δεν βλάπτει αλλα όχι συνεχεια. Τι σας αρεσεις να τρώτε όταν βλεπετε anime? μαρέσει να τρωω oreos και να τα λιώνω στο στομα.

Κάτι καλό μου θυμίζεις εσύ.

O6rrvsU.jpg

#78677 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 30 August 2014 - 17:54

Αγκ είδα πολύ αργά αυτή την απάντηση, ευτυχώς που το έβαλα σε χαμηλό ταψάκι και ήταν εύκολο να κοπεί με πάχος μικρότερο των 2 εκατοστών.

Εξαιρετική ιδέα, το έκανα με oreo και ΑΜΑΗΓΚΑΝΤ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! Με βόλεψε απίστευτα γιατί εδώ στην Πάτρα δεν έχω τα κανονικά μου μαγειρικά συμπράγκαλα. Να 'σαι καλά, γλύκανες μια ολόκληρη παρέα για ένα βράδυ!

Χεχε  :) χαίρομαι χαίρομαι  ;)

Μιας που το πες θα δοκιμάσω κι εγώ με oreo. :P

#78678 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 30 August 2014 - 19:19

Γενικά όλα τα σουβλατζίδικα στο Ηρακλειο σου βάζουν μια μερίδα πατάτες μέσα στην πίτα αλλά ειδικά το όλα πίτα που λογικα λες είναι γαματο γιατί φτιάχνει τις πίτες μπροστά σου και είναι τέρμα φρέσκες <3

Και δυο μερίδες πατάτες, και τρεις μην σου πω άμα πας στην Χόβολη. Δίνεις μάχη να το τελειώσεις το σουβλάκι.
Δεν έχω δοκιμάσει από σουβλατζίδικο που να φτιάχνει τις πίτες απευθείας, αλλά ακούγεται delicious :>

Για τους σαλονικιούς γύρους πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα, σε φάση ότι είναι πιο μικροί από τους Αθηναίους γύρους. Δεν θα έκανα ποτέ φοιτηταριό εκεί.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#78679 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 August 2014 - 19:43

πιτα που αντι για γυρο εχει μεσα σουσι. (ναι υπαρχει αυτο)

#78680 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2014 - 19:50

Για τους σαλονικιούς γύρους πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα, σε φάση ότι είναι πιο μικροί από τους Αθηναίους γύρους. Δεν θα έκανα ποτέ φοιτηταριό εκεί.

Are you trying to burn this forum down, woman?

xbJ3b2w.jpeg

#78681 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2014 - 19:54

Actually είναι ακριβώς το αντίθετο

#78682 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2014 - 20:03

Actually είναι ανάλογα με το σουβλατζίδικο. Ας το λήξουμε εδώ γιατί κάθε φορά που αρχίζει αυτό το γελοίο πράγμα μου προκαλεί την άμεση ανάγκη να βγάλω τα μάτια μου με πλαστικά κουταλάκια για παιδικό πάρτυ πεντάχρονου και μετά να αρχίζω να κλειδώνω random threads.

xbJ3b2w.jpeg

#78683 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2014 - 20:09

Actually είναι ανάλογα με το σουβλατζίδικο. Ας το λήξουμε εδώ γιατί κάθε φορά που αρχίζει αυτό το γελοίο πράγμα μου προκαλεί την άμεση ανάγκη να βγάλω τα μάτια μου με πλαστικά κουταλάκια για παιδικό πάρτυ πεντάχρονου και μετά να αρχίζω να κλειδώνω random threads.

Μα δε μιλάμε για το πως μεταφράζεται από τη θεσσαλονικιότικη στην Αθηναική ή το αντίθετο, just saying είναι πολύ δύσκολο να βρεις στη Θεσσαλονίκη το μέγεθος των γύρων τις Αθήνας, αλλά οκ.

Edited by demonicMC, 30 August 2014 - 20:09.

#78684 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 30 August 2014 - 20:27

τί γίνετε στο εξωτερικό βρε παιδιά.. DDos attack? το nyaa είναι down horriblesubs down... τι στο καλό γίνετε... δεν μπορώ να κατεβάσω SAO II 9ep. την τρέλλα μου...

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#78685 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2014 - 20:34

They seem fine to me. :)

#78686 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts

Posted 30 August 2014 - 20:38

δεν μπορώ να ανοίξω εδώ και πόση ώρα κανένα site.

#78687 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 30 August 2014 - 20:38

Naw man, Nyaa is down. Δίνει και το σπαστικότερο error στην ιστόρια.

#78688 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts

Posted 30 August 2014 - 20:42

άρε αθάνατο nibl channel στο irc god blessed xdcc send # commands  :nod:  :nod:  :nod:

#78689 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 August 2014 - 20:43

τί γίνετε στο εξωτερικό βρε παιδιά.. DDos attack? το nyaa είναι down horriblesubs down... τι στο καλό γίνετε... δεν μπορώ να κατεβάσω SAO II 9ep. την τρέλλα μου...

Nyaa is up.

Posted Image
Posted Image

#78690 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 30 August 2014 - 20:44

Nyaa is up.

Ιt is now.