Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78661 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 August 2014 - 00:37

Ενώ τους Έλληνες τα Κινέζικα τους χάλασαν.

Κλαιω σταματα. εχω αυτο το κακο συνηθειο οτι διαβαζω να το κανω και εικονα.

Τη φαση μονο κρεας πρωτη φορα εβερ την ειδα απο τον κολλητο μου. Εκτος του οτι στανταρ πρεπει να εχει ξεχασει τη γευση της μαγιονεζας, κετσαπ, μουσταρδας, κοκκινιστου λεμονατου, (you get the point μη γραφω τζαμπα) το πιο γαματο ειναι οταν πεφτει σε κανα μερακλη σουβλατζη  και του βαζει το διπλο κρεας για να καλυψει τον "χαμενο χωρο" XD

Eιδικα οταν παιρναμε απο τον κανδαυλο μεριδα την επαιρνα οπως την επαιρνε και αυτος. με τοσο κρεας τζαμπα δε γαμιεται, μια ντοματα την κοβω και μονος μου  :kakaka:

Edited by Lord Leon, 30 August 2014 - 00:42.

stasou%2520mygdala.jpg

#78662 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2014 - 00:53

Το καταλαβαίνω να μην αρέσουν σε κάποιον οι σάλτσες αλλά η μόνη μου ένσταση είναι ότι μόνο με κρέας και πατάτα δεν γλυστράει καλά το σουβλάκι στο στομάχι. Εστω μία παραχώρηση για λίγο γιαούρτι ρε παιδια θα στουμπώσετε.

ΥΓ> Από την στιγμή που έχουμε πράγμα όπως η μαγειρίτσα δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για τους άλλους λαούς.

#78663 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 30 August 2014 - 00:54

Παίδες πίτα-γύρο-από-όλα, απλό, λιτό και απέρριτο.

Τώρα μου θυμίσατε τα σουβλάκια νηστίας που βγάζουν το Πάσχα. Χαχαχαχα, καλό...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#78664 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2014 - 00:55

Εμενα αυτό μου το θυμίζουν κάτι "σουβλατζίδικα" που τσιγκουνεύονται τις πατάτες στο σουβλάκι και σου βάζουν μόνο αν πληρώσεις έξτρα >.>

#78665 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 30 August 2014 - 00:58

Εμενα αυτό μου το θυμίζουν κάτι "σουβλατζίδικα" που τσιγκουνεύονται τις πατάτες στο σουβλάκι και σου βάζουν μόνο αν πληρώσεις έξτρα >.>

Αυτοί και οι κακιασμένοι/ες στα ζαχαροπλαστεία που λες 2 μπάλες παγωτό και σου βάζουν μισή και ένα τέταρτο!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#78666 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2014 - 01:26

Πίτα κρέας πατάτες τυροκαφτερή

Και την κόκκινη σάλτσα που βάζουν στο Φάτο Πέστο καλύτερο ψητάδικο στη Θεσσαλονίκη 2014

Agreed, σε μία περιοχή μετριότητας, το Φάτο πέστο είναι ένας φάρος αλήθειας και αγάπης για όλους τους πεινασμένους. Επίσης προ-παραγγελία για το "παρτουζερί" αν θυμάμαι καλά το όνομα, standard αριθμός ατόμων 2-3 :^) 

και το σπέσιαλ χωριάτικο λουκάνικο τους, oh god. Να που πρέπει να έρθει ο Tori "souvlaki reviewer" ko

Edited by demonicMC, 30 August 2014 - 01:27.

#78667 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 30 August 2014 - 01:37

ΥΓ> Από την στιγμή που έχουμε πράγμα όπως η μαγειρίτσα δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για τους άλλους λαούς.

Στην πυρα μωρή, που τολμάς να απαρνηθείς την μαγειρίτσα και τους αιώνες πολιτισμού και κουλτούρας που κουβαλάει! Οι άλλοι λαοί απλά δεν έχουν φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει ο έλληνικος πολιτισμός για να έχουν και αυτοί τέτοια υπέροχα φαγητά.

Edited by Takayama Yuichi, 30 August 2014 - 01:37.

#78668 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 30 August 2014 - 01:38

Είχα βρει ένα ωραίο σουβλατζίδικο στο κέντρο του Ηρακλείου που έχει πρέπουσες ποσότητες κρέατος και πατάτας (επίσης τις σάλτσες τις φέρνει σε μπουκάλι για να βάζεις έξτρα). Να έρθετε να σας σπιτώσω για κανένα διήμερο το επόμενο καλοκαίρι και να πάμε για φαϊ εκεί :3

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#78669 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 30 August 2014 - 06:35

Είχα βρει ένα ωραίο σουβλατζίδικο στο κέντρο του Ηρακλείου που έχει πρέπουσες ποσότητες κρέατος και πατάτας (επίσης τις σάλτσες τις φέρνει σε μπουκάλι για να βάζεις έξτρα). Να έρθετε να σας σπιτώσω για κανένα διήμερο το επόμενο καλοκαίρι και να πάμε για φαϊ εκεί :3

Γενικά όλα τα σουβλατζίδικα στο Ηρακλειο σου βάζουν μια μερίδα πατάτες μέσα στην πίτα αλλά ειδικά το όλα πίτα που λογικα λες είναι γαματο γιατί φτιάχνει τις πίτες μπροστά σου και είναι τέρμα φρέσκες <3

#78670 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 30 August 2014 - 08:44

Κυπριακή πίτα επίσης. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι αλλά στο σουβλατζίδικο στα Χανιά ήταν ένα υπέροχο παραφουσκωμένο πράγμα με κρέας και πατάτες σε σημείο που σχεδόν να μην κλείνει.

Να στε καλά, μου ανοίξατε την όρεξη για το πρωινό. ^_^

15fkk04.jpg

#78671 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 30 August 2014 - 08:47

Βρε τι πάθαμε..... Αυτό τον καιρό φαίνεται σας έχει ανοίξει η όρεξη και όλο για φαγιά βλέπω εδώ μέσα μιλάτε! Ου να μου χαθείτε! αλλά για να σας ρουπώσω θα φτιάξω παγωτάκι σήμερα :bleh:

#78672 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2014 - 10:59

Κυπριακή πίτα επίσης. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι αλλά στο σουβλατζίδικο στα Χανιά ήταν ένα υπέροχο παραφουσκωμένο πράγμα με κρέας και πατάτες σε σημείο που σχεδόν να μην κλείνει.

Να στε καλά, μου ανοίξατε την όρεξη για το πρωινό. ^_^

Δε ξέρω, αν δεν υπήρχε η λέξη "Χανιά" στη πρόταση σου θα νόμιζα ότι αναφερόσουν στο στάνταρ γύρο της θεσσαλονίκης. :P

Edited by demonicMC, 30 August 2014 - 10:59.

#78673 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 August 2014 - 12:44

κάποιος να πει στον Takama yuichi πως είμαι πολύ γριά για να με τρολάρει.

Δε ξέρω, αν δεν υπήρχε η λέξη "Χανιά" στη πρόταση σου θα νόμιζα ότι αναφερόσουν στο στάνταρ γύρο της θεσσαλονίκης. :P

για τα χανιά δεν ξέρω αλλά στο ηράκλειο όταν ήμουν φοιτήτρια πριν αιώνες πληρώναμε τον γύρο 5 ευρώ και ήθελες τρία χέρια για να κλείσεις την πίτα.

για να μη πω πως όταν ζητούσες ψωμάκι έπερναν ένα προσφορο το έκοβαν στη μέση έβγααν τη ψύχα και...παναγιά μου ....πείνασα 

πάντως εκτιμώ που με στηρίξατε αυτή την τραγική στιγμή της ζωής μου.

και να πως σε εκείνο το άτομο απο την θεσσαλονίκη πως .και εγώ τον τρώω το γύρο μου με πατάτες και τυροκαφτερή...και κρεμμύδι.. :P

#78674 Mr.Web

Mr.Web

Starting...

• Banned
  • 2 posts

Posted 30 August 2014 - 15:23

αυτά τρωτε εσείς η νεολαια και μετά παχαινετε. καλά που και που δεν βλάπτει αλλα όχι συνεχεια. Τι σας αρεσεις να τρώτε όταν βλεπετε anime? μαρέσει να τρωω oreos και να τα λιώνω στο στομα.

#78675 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 30 August 2014 - 15:26

Δε ξέρω, αν δεν υπήρχε η λέξη "Χανιά" στη πρόταση σου θα νόμιζα ότι αναφερόσουν στο στάνταρ γύρο του Ηρακλείου. :P

fixed

Πάντως φίλοι στα χανιά μου έχουν πει τα χειρότερα για τους γύρους εκεί, δε ξέρω άμα έπεσες στη περίπτωση. :P

Edit: Α άκυρο μιλάς για κυπριακή πίτα οκ

Edited by Jorg, 30 August 2014 - 15:27.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*