Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78631 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 August 2014 - 23:24

i wanna play sword art online naou!  :slash:

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image
Posted Image

#78632 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 28 August 2014 - 23:56

δεν το περιμενα τοσο γρηγορα xD

#78633 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 29 August 2014 - 09:41

εγω επειδη ''ειμαι απο χωριο''και βαριεμαι να το ψαξω κιολας εχω μερικες αποριες...

να φανταστω καταρχας επειδη απο οτι βιντεο εχω δει ακομα δεν παιζεις αλλα απλα βλεπεις?γιατι αλλιως πως παιζεις?δεν βλεπω χειριστιρια καπου..θα ηταν ωραιω παντως να ηταν με motion ditectors...θα εκανε ακομα ποιο ωραια την αισθηση του virtual...

το split screen που βλεπω ειναι καθαρα θεμα οτι ετσι το δειχνει η εξωτερικη πηγη(τηλεοραση)?η ετσι ειναι και μεσα και απλα λογο αποστασης εστιαζουν τα ματια?

χαζες αποριες αλλα ειναι και πρωι και δεν επεξεργαζομαι καλα της πληροφοριες ακομα....

#78634 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 August 2014 - 11:27

Έχει χειριστήρια, απλά υποθέτω δε τα χρησιμοποιούν στο video (δε το είδα κιόλας, λίγο με ενδιαφέρει το SAO). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πληκτρολόγιο, τα Razer Hydra (χειριστήρια με motion detection), και απλά controller για XBOX. Έτσι είναι μέσα, έχει μία οθόνη για κάθε μάτι.

#78635 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 August 2014 - 14:14

εγω επειδη ''ειμαι απο χωριο''και βαριεμαι να το ψαξω κιολας εχω μερικες αποριες...

να φανταστω καταρχας επειδη απο οτι βιντεο εχω δει ακομα δεν παιζεις αλλα απλα βλεπεις?γιατι αλλιως πως παιζεις?δεν βλεπω χειριστιρια καπου..θα ηταν ωραιω παντως να ηταν με motion ditectors...θα εκανε ακομα ποιο ωραια την αισθηση του virtual...

το split screen που βλεπω ειναι καθαρα θεμα οτι ετσι το δειχνει η εξωτερικη πηγη(τηλεοραση)?η ετσι ειναι και μεσα και απλα λογο αποστασης εστιαζουν τα ματια?

χαζες αποριες αλλα ειναι και πρωι και δεν επεξεργαζομαι καλα της πληροφοριες ακομα....

Non-playable demo ήταν. Υπάρχουν ήδη 2 παιχνίδια στο PSP (Infinity Moment και Hollow Fragment) but they both sucked.

Το split-screen είναι γιατί έτσι δουλεύουν όλα τα head-mounted VR headsets. Έχουν μία οθόνη για κάθε μάτι και η διαφορά προοπτικής μεταξύ τους είναι αυτή που δίνει την αίσθηση 3D.

Posted Image
Posted Image

#78636 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 August 2014 - 16:44

Πήρα nutella 750 γραμμαρίων και την έβαλα σχεδόν όλη μαζί με ένα πακέτο μπισκότα πτι-μπερ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σκέτη η nutella γίνεται πέτρα στην κατάψυξη και δεν μπορείς να την κόψεις, εγώ αναγκάστηκα και το έβαλα στην συντήρηση μετά να φανταστείς.

Αγκ είδα πολύ αργά αυτή την απάντηση, ευτυχώς που το έβαλα σε χαμηλό ταψάκι και ήταν εύκολο να κοπεί με πάχος μικρότερο των 2 εκατοστών.

Εξαιρετική ιδέα, το έκανα με oreo και ΑΜΑΗΓΚΑΝΤ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! Με βόλεψε απίστευτα γιατί εδώ στην Πάτρα δεν έχω τα κανονικά μου μαγειρικά συμπράγκαλα. Να 'σαι καλά, γλύκανες μια ολόκληρη παρέα για ένα βράδυ!

Posted Image

#78637 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2014 - 20:41

Ρε φίλε παρήγγειλα μερίδα γύρο και μου την έφεραν χωρίς κρεμμύδι....αν είναι δυνατον. τράβα κλείσε το μαγαζί σου...

#78638 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 August 2014 - 21:18

Η χειρότερη εμπειρία που δε θέλω να ζήσω ποτέ

#78639 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 August 2014 - 21:50

Καλύτερα να λείπει κάτι παρά να έχει κάτι παραπάνω.

#78640 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2014 - 21:58

Καλύτερα να λείπει κάτι παρά να έχει κάτι παραπάνω.

είχε...αντί για κρεμμύδι είχε καρότο...χέσε με ρε φίλε στην Ελλάδα είσαι βάλε κρεμμύδι να γουστάρει ο λαός...

#78641 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 August 2014 - 22:04

Στις άλλες χώρες δηλαδή τρώνε λιγότερο κρεμμύδι; 

#78642 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 August 2014 - 22:05

είχε...αντί για κρεμμύδι είχε καρότο...χέσε με ρε φίλε στην Ελλάδα είσαι βάλε κρεμμύδι να γουστάρει ο λαός...

Περισσότερο κάτι σε πρωτεϊνη είχα στο μυαλό μου όταν σου το έλεγα αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να σου τύχει πρώτα για να συμφωνήσεις.

#78643 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2014 - 22:08

Στις άλλες χώρες δηλαδή τρώνε λιγότερο κρεμμύδι; 

Στις άλλες χώρες δεν ξέρουν να τρώνε...

Περισσότερο κάτι σε πρωτεϊνη είχα στο μυαλό μου όταν σου το έλεγα αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να σου τύχει πρώτα για να συμφωνήσεις.

ναι ρε φίλε... ναι.. όρεξη το είχα το καρότο. Κρεμμύδι θέλω. Πόντια είμαι

κρεμμύδι και μπούκοβο θέλω για να επιζήσω 

Edited by Erisadesu, 29 August 2014 - 22:10.

#78644 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 August 2014 - 22:32

Στις άλλες χώρες δεν ξέρουν να τρώνε...

Για αυτό και στα κινέζικα εστιατόρια πάνε μόνο Κινέζοι, στα ινδικά ινδοί κτλ, είναι θέμα φυλετικού dna νομίζω.

O6rrvsU.jpg

#78645 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2014 - 22:54

Για αυτό και στα κινέζικα εστιατόρια πάνε μόνο Κινέζοι, στα ινδικά ινδοί κτλ, είναι θέμα φυλετικού dna νομίζω.

ναι καλά μια χαρά τους βλέπω τους κινέζους να τρώνε στα Βομβίδια και στον γύρο της Αριστοτέλους δεν τους χάλασε.