i wanna play sword art online naou!
Posted 28 August 2014 - 23:56
δεν το περιμενα τοσο γρηγορα xD
Posted 29 August 2014 - 09:41
εγω επειδη ''ειμαι απο χωριο''και βαριεμαι να το ψαξω κιολας εχω μερικες αποριες...
να φανταστω καταρχας επειδη απο οτι βιντεο εχω δει ακομα δεν παιζεις αλλα απλα βλεπεις?γιατι αλλιως πως παιζεις?δεν βλεπω χειριστιρια καπου..θα ηταν ωραιω παντως να ηταν με motion ditectors...θα εκανε ακομα ποιο ωραια την αισθηση του virtual...
το split screen που βλεπω ειναι καθαρα θεμα οτι ετσι το δειχνει η εξωτερικη πηγη(τηλεοραση)?η ετσι ειναι και μεσα και απλα λογο αποστασης εστιαζουν τα ματια?
χαζες αποριες αλλα ειναι και πρωι και δεν επεξεργαζομαι καλα της πληροφοριες ακομα....
Posted 29 August 2014 - 11:27
Έχει χειριστήρια, απλά υποθέτω δε τα χρησιμοποιούν στο video (δε το είδα κιόλας, λίγο με ενδιαφέρει το SAO). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πληκτρολόγιο, τα Razer Hydra (χειριστήρια με motion detection), και απλά controller για XBOX. Έτσι είναι μέσα, έχει μία οθόνη για κάθε μάτι.
Posted 29 August 2014 - 14:14
εγω επειδη ''ειμαι απο χωριο''και βαριεμαι να το ψαξω κιολας εχω μερικες αποριες...
να φανταστω καταρχας επειδη απο οτι βιντεο εχω δει ακομα δεν παιζεις αλλα απλα βλεπεις?γιατι αλλιως πως παιζεις?δεν βλεπω χειριστιρια καπου..θα ηταν ωραιω παντως να ηταν με motion ditectors...θα εκανε ακομα ποιο ωραια την αισθηση του virtual...
το split screen που βλεπω ειναι καθαρα θεμα οτι ετσι το δειχνει η εξωτερικη πηγη(τηλεοραση)?η ετσι ειναι και μεσα και απλα λογο αποστασης εστιαζουν τα ματια?
χαζες αποριες αλλα ειναι και πρωι και δεν επεξεργαζομαι καλα της πληροφοριες ακομα....
Non-playable demo ήταν. Υπάρχουν ήδη 2 παιχνίδια στο PSP (Infinity Moment και Hollow Fragment) but they both sucked.
Το split-screen είναι γιατί έτσι δουλεύουν όλα τα head-mounted VR headsets. Έχουν μία οθόνη για κάθε μάτι και η διαφορά προοπτικής μεταξύ τους είναι αυτή που δίνει την αίσθηση 3D.
Posted 29 August 2014 - 16:44
Πήρα nutella 750 γραμμαρίων και την έβαλα σχεδόν όλη μαζί με ένα πακέτο μπισκότα πτι-μπερ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σκέτη η nutella γίνεται πέτρα στην κατάψυξη και δεν μπορείς να την κόψεις, εγώ αναγκάστηκα και το έβαλα στην συντήρηση μετά να φανταστείς.
Αγκ είδα πολύ αργά αυτή την απάντηση, ευτυχώς που το έβαλα σε χαμηλό ταψάκι και ήταν εύκολο να κοπεί με πάχος μικρότερο των 2 εκατοστών.
Εξαιρετική ιδέα, το έκανα με oreo και ΑΜΑΗΓΚΑΝΤ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! Με βόλεψε απίστευτα γιατί εδώ στην Πάτρα δεν έχω τα κανονικά μου μαγειρικά συμπράγκαλα. Να 'σαι καλά, γλύκανες μια ολόκληρη παρέα για ένα βράδυ!

Posted 29 August 2014 - 20:41
Ρε φίλε παρήγγειλα μερίδα γύρο και μου την έφεραν χωρίς κρεμμύδι....αν είναι δυνατον. τράβα κλείσε το μαγαζί σου...
Posted 29 August 2014 - 21:18
Η χειρότερη εμπειρία που δε θέλω να ζήσω ποτέ
Posted 29 August 2014 - 21:50
Καλύτερα να λείπει κάτι παρά να έχει κάτι παραπάνω.
Posted 29 August 2014 - 21:58
Καλύτερα να λείπει κάτι παρά να έχει κάτι παραπάνω.
είχε...αντί για κρεμμύδι είχε καρότο...χέσε με ρε φίλε στην Ελλάδα είσαι βάλε κρεμμύδι να γουστάρει ο λαός...
Posted 29 August 2014 - 22:04
Στις άλλες χώρες δηλαδή τρώνε λιγότερο κρεμμύδι;
Posted 29 August 2014 - 22:05
είχε...αντί για κρεμμύδι είχε καρότο...χέσε με ρε φίλε στην Ελλάδα είσαι βάλε κρεμμύδι να γουστάρει ο λαός...
Περισσότερο κάτι σε πρωτεϊνη είχα στο μυαλό μου όταν σου το έλεγα αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να σου τύχει πρώτα για να συμφωνήσεις.
Posted 29 August 2014 - 22:08
Στις άλλες χώρες δηλαδή τρώνε λιγότερο κρεμμύδι;
Στις άλλες χώρες δεν ξέρουν να τρώνε...
Περισσότερο κάτι σε πρωτεϊνη είχα στο μυαλό μου όταν σου το έλεγα αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να σου τύχει πρώτα για να συμφωνήσεις.
ναι ρε φίλε... ναι.. όρεξη το είχα το καρότο. Κρεμμύδι θέλω. Πόντια είμαι
κρεμμύδι και μπούκοβο θέλω για να επιζήσω
Edited by Erisadesu, 29 August 2014 - 22:10.
Posted 29 August 2014 - 22:32
Στις άλλες χώρες δεν ξέρουν να τρώνε...
Για αυτό και στα κινέζικα εστιατόρια πάνε μόνο Κινέζοι, στα ινδικά ινδοί κτλ, είναι θέμα φυλετικού dna νομίζω.
Posted 29 August 2014 - 22:54
Για αυτό και στα κινέζικα εστιατόρια πάνε μόνο Κινέζοι, στα ινδικά ινδοί κτλ, είναι θέμα φυλετικού dna νομίζω.
ναι καλά μια χαρά τους βλέπω τους κινέζους να τρώνε στα Βομβίδια και στον γύρο της Αριστοτέλους δεν τους χάλασε.