Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78511 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 August 2014 - 02:08

What? Srsly now? τι αστρονομικο ποσο ειν τουτο? χαχαχαχ... Ωραιιιος ο φιλος, δεν το σκευτηκα ποτε αυτο, μηπως ειναι καιρος να αρχισω να ξεθαυω τα παλια κομιξ απο μορβελ και ντισνευ βαζοντας κανα εκατομυριο συλεκτικης αξιας κιεγω? χοχο xD
Srsly now. Πρεπει να τρολλαρει το ατομο, αν και αν πολησει οντος θα ειναι πιο τραγικο απο την υπαρξη του πληστηριασμου, λελ xD

Edited by GhostPrince, 17 August 2014 - 02:09.

フカフカ

#78512 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 17 August 2014 - 02:17

ο πλστηριασμος γινεται απο εταιρια...και αν παρατηρησεις στις φωτο το κομικ ειναι σφραγισμενο και με αριθμο ποιοτητας απο την CGC UNIVERSAL GRADE..αυτο εχει 9.0 στα 10 ..και ειναι του 1938   #1 

τα bids ξεκινησαν απο το 0.99 $ και εχουν φτασει εκει.....

more info.....http://io9.com/the-most-valuable-comic-book-of-all-time-is-up-for-auct-1622792917?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow

Edited by vectrapearl, 17 August 2014 - 02:19.

#78513 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 August 2014 - 02:26

I think i just lost faith in humanity. Δηλαδη...οκαααυ, ποσο καμενος μπορει να σαι για να εχει φτασει το ποσο πανω απο εκαντομυριο και να πασχιζουν ακομα για το πιος θα το παρει και να ανεβαινει κιαλο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ? κιας ειναι το πρωτο...
フカフカ

#78514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 August 2014 - 11:58

Υπάρχει κόσμος που έχει αρκετά λεφτά ώστε να δώσει 1,5 $ για το πρώτο τευχάκι Superman. 

Tην ίδια στιγμή στα περισσότερα μέρη του πλανήτη....

#78515 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 17 August 2014 - 14:41

Το κουλό είναι ότι η αρχική τιμή ήταν $0.99 και ο πρώτος bidder έβαλε κατευθείαν $1 million :P

Ψάξτε στην αποθήκη για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικό! Ίσως κερδίσετε πολλά χρήματα από την κούκλα spiderman του '80, της οποίας την ύπαρξη πιθανότατα ξεχάσατε.

#78516 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 August 2014 - 15:26

Εχω μια πλαστικη κουκλα schwarzenegger στην αποθυκη, λες να πιανει τιποτα? :P
フカフカ

#78517 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 17 August 2014 - 16:02

Υπάρχει κόσμος που έχει αρκετά λεφτά ώστε να δώσει 1,5 $ για το πρώτο τευχάκι Superman. 

Tην ίδια στιγμή στα περισσότερα μέρη του πλανήτη....

Συλλέκτες, man... ένα άλλο Action Comics #1 έχει πιάσει 2.16 εκατομμύρια δολάρια σε πλειστηριασμό. :blurah5:

6dqFccT.gif

#78518 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 August 2014 - 16:31

Με τοσα λεφτα εγω θα αγοραζα το μισο αμαζον απο μανγκα θα αγοραζα σπιτι και θα μου περισευανε κιολας για να βγαλω τα επομενα χρονια.

Edited by GhostPrince, 17 August 2014 - 16:32.

フカフカ

#78519 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 August 2014 - 23:41

Πο ρε παιδια τι μου θυμισατε τωρα. Ειχα και εγω ενα amiga 500 και εναν κουβα απο δισκετες - παιχνιδια, αλλα το πεταξαμε πριν πολλα χρονια. Αχ αυτες οι μανες με την μανια τους να πετανε τα παλια T_T

2bbd14fc.jpg

#78520 Mr.Web

Mr.Web

Starting...

• Banned
  • 2 posts

Posted 18 August 2014 - 09:42

θα θελα να δω φωτογραφια από τις παλιες κουκλες spider-man. θυμαμαι ειχα αγορασει μια καπου σττο 1998. ειχε μπλε σχοινια στα χερια νομιζω. αν βρει κανεις φωτο στο google ας την βαλει εδώ. εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα. νιωθω μεγαλη νοσταλγια όταν βλεπω στο youtube παλιες κονσόλες dreamcast, n64 να παιζονται σε παλιες τηλεοράσεις. τι ωραια αθωα χρονια τοτε. τι υπεροχα διασκεδαστικα παιχνίδια... τωρα όλα τα εχουν γεμισει με εφε βια cutscenes ρεαλισμο κλπ κλπ κλπ

#78521 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 August 2014 - 13:46

Πο ρε παιδια τι μου θυμισατε τωρα. Ειχα και εγω ενα amiga 500 και εναν κουβα απο δισκετες - παιχνιδια, αλλα το πεταξαμε πριν πολλα χρονια. Αχ αυτες οι μανες με την μανια τους να πετανε τα παλια T_T

Είχα και εγώ μια 500άρα και την πούλησα. Τώρα στο Μοναστηράκι τις βρίσκεις με €30 γιατί υπάρχουν οι emulators.

Posted Image
Posted Image

#78522 Mr.Web

Mr.Web

Starting...

• Banned
  • 2 posts

Posted 18 August 2014 - 19:34

ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω μια διαφημιση animation που δειχνε έναν κλεφτη να κλεβει μια γιαγια και μετα να τον κρεμανε σε δικαστηριο? την ωρα της κρεμαλας εμφανιζοταν 2 σκελετοι και μονομαχουσαν με σπαθια. ηταν διαφημιση κοινωνικου περιεχομενου. σας θυμιζει τιποτα?

#78523 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 18 August 2014 - 21:14

Παράκληση προς τους απανταχού οργανωμένους στη ζωή τους ανθρώπους τού forum μας:

Μπορείτε να πείτε καμια συμβουλή σε εμάς, που η οργανωση είναι κάτι το άγνωστο και άπιαστο;; :nod:

#78524 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 18 August 2014 - 23:03

51ya%2BBUeE7L.jpg

#78525 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 August 2014 - 10:00

Είχα και εγώ μια 500άρα και την πούλησα. Τώρα στο Μοναστηράκι τις βρίσκεις με €30 γιατί υπάρχουν οι emulators.

για καποια παιχνιδια χρειαζεται η αυθεντικη amiga γιατι το WinUAE εχει προβλημα στην σπασμενη προστασια.

πχ δοκιμασα να παιξω αυτο το παιχνιδι, παλιο αγαπημενο μου με μουσικη απο...Miami Vice, αλλα κολλαει παντα στο πρωτο σταδιο.

ενας που το δοκιμασε σε κανονικη amiga, σε παει στη δευτερη πιστα:

Emulation problem! To get to the next level, even the crack would only work on an Amiga 500 with Kick 1.2, and 512K of memory. Unfortunately, even with this config, WinUE fails. I can only play it on my original Amiga hardware.

Youtube Video