Demonic μέχρι έξι ειναι δεσμός παντως. Υπάρχει κ αυτή η οπτική.
Ίσως να φταίω εγώ, αλλά για τι 6 μιλάμε ακριβώς;
Posted 27 July 2014 - 11:51
Demonic μέχρι έξι ειναι δεσμός παντως. Υπάρχει κ αυτή η οπτική.
Posted 27 July 2014 - 12:30
τα καλυτερα χανω εδω μεσα..πφφφφ βρισκεται και εσεις κατι ωρες να τα λετε...!!!
anyway...
αν ο δαιμονικος δεν τρολαρει 1 εχω να πω....
χαλαρωσε..!!!!!!
εμενα η γυναικα μου(παντρεμενος πια)με εχει περασει (αθελα της)γενιες 14...
ποιο παλια με μια δουλεια που ειχε εφευγε ταξιδια εντος ελλαδας αλλα και εκτος...δεν μπορεις να φανταστεις πως ηταν....τι σκεφτομουν..
τωρα ειναι σε ενα τουριστικο γραφειο...μιας και ξερει ρωσικα ασχολειτε με αυτο το κομματι αποκλειστικα...
να αναφερω οτι απο το γραφειο της εχουν δωσει τα VIP ατομα..δλδ πλουσιους ρωσους...σε 5αστερα ξενοδοχεια,
με κρουαζιερες................
και ιστιοπλοικες ημερες................
και παρτυ........................................
.το δικανο ειναι καλα γιαλισμενο και πανοπλο.....
γυρνωβολαει ολη μερα μεσα στα ξενοδοχεια τυπου αστερα,grand resort και cape σουνιο.....
αν ηταν να μου την κανει θα μου την ειχε κανει.......αν ηταν να το σκεφτομαι ολη μερα το λευκο κουστουμακι με τα κουμπια στην πλατη θα το φοραγα μονιμα πλεον ...
δεν αξιζει.....
αλλα μιας και σε νιωθω θα σου δωσω μια συμβουλη μου πηγαζει απο προσωπικη εμπειρια....
η ολη φαση που περνας ειναι καθαρα απο δικια σου ανασφακεια...δεν φταιει η κοπελα...μπορει να ειναι πληρης,,ευτυχησμενη και να μην εχει αναγκη απο τιποτα αλλο....και εσυ να βλεπεις και να αισθανεσαι οτι με την πρωτη ευκαιρια θα στην κανει....
φιλαρακι δεν ειναι ζωη αυτη.....
αν δεν εχεις δειγματα απιστιας.περιθοριοποιησης η οτι αλλο σε κανει να αιθανεσαι ανασφαλεια απο πλευρας της χαλαρωσε.....
υπηρξα ανθρωπος που δεν ειχα καμια αυτοεκτημηση στο θεμα ΄΄γυναικες΄΄ (μεχρι τα 25..μετα πηρα φωρα)και ολο αυτο με τυφλωνε κιολας ..νομιζα οτι δεν με κοιταει καμια και τελικα αν εβλεπα ποιο καλα μια χαρα περναγε η μπογια μου και μαλιστα σε αρκετα ωραιες κοπελες...
εχω ζησει σχεση που αισθανομουν ανασφαλεια και πιστευα οτι με την πρωτη ευκαιρια θα μου την κανει την μπινια....αλλα αυτο τελικα ηταν γιατι πολυ απλα ενιωθα εγω κατωτερος της....ενιωθα οτι δεν ειμαι πολυ ωραιος π.χ για αυτην και τα κλασσικα..΄΄τι κανει αυτη μαζι μου΄΄ και ΄΄μπορει να βρει καλυτερο''...
μετα σκεφτικα καλυτερα και ειπα.....
ΟΧΙ......
για να ειναι μαζι μου παει να πει οτι ειμαι μια χαρα...γεμισα αυτοπεποιθηση και την πηγαινα τρεχωντας(με την καλη εννοια)....
ολα ειναι στο μυαλο.....το δικο σου.....!!!
να ξερεις οτι πολλες γυναικες την χαμηλη αυτοεκτιμηση την οσμιζονται οπως τα ghouls το ενα το αλλο.....και αναλογα τον χαρακτηρα τους πρατουν....ειχα φιλη που τον εσερνε απο την μυτη..και φιλη που το λατρευε αυτο...(χιουμοριστικα αυτη η παραγραφος παρακαλω..... εεεε..?)
εγω τις γυναικες τις αγαπω....δεν μπορω να σκεφτω την ζωη διχως το γυναικιο φυλο....αλλα ειναι πολυ δυσκολες ρε αδερφακι μου...για να καταλαβεις...
λογο δουλειας(κομμωτης)το 90% της πελατειας γυναικες σε καθημερινα επιπεδα.το ιδιο και στο εργασιακο περιβαλον--κομμωτριες....κομμωτριες παντου....
ολοι οι φιλοι μου παραδεχωνται οτι λογο τις τριβης σκεφτομαι σε πολα θεματα αρκετα γυναικια με αποτελεσμα σε πολλα προβληματα τους να τους βρισκω λυσεις λογο γυναικιας σκεψης...αυτοι πιστευουν λοιπον οτι σε σχεση με αυτους γνωριζω τις γυναικες ενα 60-70%..εγω παρολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι τις γνωριζω 10%...!!!!!!!
οποτε μετα απο ολα αυτα......
χαλαρωσε και απολαυσε οτι σου φερει η ζωη..μην πιεζεσαι-μην πιεζεις...και ολα καλα......
Posted 27 July 2014 - 13:44
Εθνικότητες
Posted 27 July 2014 - 14:03
@Keito I don't get this πως ήρθαν οι εθνικότητες στο παιχνίδι
@Vectra Αν και το 96% των ποστ μου ήταν καθαρά χαβαλετζίδικου περιεχομένου και μόνο το 4% το θεωρώ πραγματική ανησυχία, ευχαριστώ που βρήκες το χρόνο να γράψεις όλο αυτό το κείμενο και για τις συμβουλές σου ![]()
Επίσης, το τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το Tetris. Στην ιστοσελίδα tetrisfriends.com υπάρχει mode για να παίζεις με αντιπάλους και κάθε φορά που κάνεις τέτρις στο grid του αντιπάλου εμφανίζονται "νεκρές" γραμμές οι οποίες πιέζουν τα bricks του ώστε να φτάσει σε K.O. Έχει πάρα πολύ φάση
Posted 27 July 2014 - 14:09
Κάτσε γιατί τώρα που έπιασε τα ghouls o vectra μπορεί να το πάμε και στο "μέχρι 6 supernatural creatures"
Posted 27 July 2014 - 14:50
Δε νιώθω να είμαι supernatural creature, λες να πάει εγώ και ακόμα 6 δηλαδή, αντί να είμαι ένας από τους 6;
Posted 27 July 2014 - 15:02
επεισης ΄΄ο κερατας παντα το μαθαινει τελευταιος''
η το ποιο καλο....''κερατο που δεν το μαθαινεις δεν ειναι κερατο....''
![]()
Posted 27 July 2014 - 15:02
Δεν έχω ιδέα τι είναι το γιαλαντζί η γιαγιά μου μόνο ήταν ένα τέταρτο σμυρνιά
Edited by demonicMC, 27 July 2014 - 15:02.
Posted 27 July 2014 - 15:07
Δεν πειράζει ρε demonic. Ότι δεν ξέρεις δεν μπορεί να σε βλάψει.
*pats pats*
Posted 27 July 2014 - 15:21
γιαλαντζί
Τούρκικη λέξη, yalanci, που μεταφέρθηκε αυτούσια στα Ελληνικά: είναι ο ψεύτης και, κατ' επέκταση, ο ψεύτικος, ο ψευδεπώνυμος, ο ιμιτασιόν.
Εξ αυτού και η πιο κοινή χρήση της λέξης –ταντολμαδάκια γιαλαντζί. Έτσι λέμε τα νηστήσιμα ντολμαδάκια, τα τυλιχτά αμπελόφυλλα που γίνονται μόνο με ρύζι, χωρίς κιμά. Επειδή τους λείπει το κρέας που είχε, προφανώς, η ορίτζιναλ συνταγή έχουν καταγραφεί ως προϊόν συμβιβασμού, ως κάτι όχι ακριβώς γνήσιο.
Και έτσι, χρησιμοποιούμε τη λέξη γιαλαντζί και ως απαξιωτικό χαρακτηρισμό για ένα άτομο που δεν είναι γνησίως αυτό που δηλώνει.
Γιαλαντζί μάγκας, ας πούμε –που είναι μια σχετικά κοινή φράση– είναι ο τζάμπα μάγκας, οδάγκας, ο Συλβέστερ Σταλόγια, δηλαδή, ο θρασύδειλος, ο λέει-πολλά-αλλά-κωλώνει.Γιαλαντζί ρεμπέτες είναι, σε πρώτη φάση, οι λεγόμενοι αρχοντορεμπέτες και, αργότερα, οι κομπανίες στις οποίες μπαγλαματζής χωρίς πουτσουντί δεν εννοείται. Γιαλαντζί σοσιαλιστές, λέμε τώρα, χαρακτηρίζονται οι θιασώτες του Τρίτου Δρόμου –και ούτω καθεξής. Γενικά, η λέξη μπορεί να κολλήσει σε όλους τους ντεμέκ τύπους που το παίζουν.
Άλλα σχετικά λήμματα: δηθενιά, μαϊμού, μούφα μουσαντέ, πλαστικό .
Posted 27 July 2014 - 15:28
η ολη φαση που περνας ειναι καθαρα απο δικια σου ανασφακεια...
στην αρχη νομιζα πως τον δουλευες, μετα ειδα πως ηταν παραλειψη....
ειπα και εγω....
an-as*-f**k-ia
Posted 27 July 2014 - 15:47
OH I see how it is now, ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια vectra.
Posted 27 July 2014 - 18:14

Posted 27 July 2014 - 23:24
οσοι ειστε γνωστες, η ζωη ειναι πιο ακριβη αγγλια ή γερμανια? και αναλογα τις συνθηκες που ειναι καλυτερη η ζωη?