Το ρεύμα είναι βασικό ρε συ, όχι μόνο για laptop αλλά και για κινητά, GPS, φωτογραφικές, βιντεοκάμερες κλπ.
Edited by Erebos, 25 July 2014 - 01:10.
Posted 25 July 2014 - 01:05
Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια έμαθα ότι δεν είναι σε κάθε χώρα το ρεύμα το ίδιο αλλά ακόμα και αυτό δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ. Δεν το έχω με τα ηλεκτρολογικά, βλέπω καλώδια και πανικοβάλομαι. Νομίζω είμαι technology intolerant ![]()
Posted 25 July 2014 - 01:21
Καμια Ιαπωνία, Αυστραλία, Ινδία (αν κρίνω από τη διάρκεια του ταξιδιού
).
Posted 25 July 2014 - 01:24
Αχου το το εγκαταλελειμένο το φωκάκι...

Posted 25 July 2014 - 01:38
Αμα σου παρει την προβια και την κανει τσαντα θα εχει για παντα ενα κομματι σου μαζι της. <3
Posted 25 July 2014 - 03:06
Mono σκεψου τι πλακα θα χε αν ξαφνικα εκει που αραζες στο καθισμα του αεροπλανου ξαφνικα να εβλεπες τον voldemort 2-3 καθισματα παραδιπλα στο ιδιο αεροπλανο
Edited by The Tragic Prince, 25 July 2014 - 03:07.
Posted 25 July 2014 - 09:48
και εγω πρεπει καποια στιγμη να επισκεφθω συγγενεις σε Αυστραλια και Αμερικη, τωρα που εχω λεφτα. Υπερποντιο ταξιδι δεν εχω κανει (Μοσχα και Αιγυπτος δεν μετρανε)
Posted 25 July 2014 - 09:58
Την ίδια μέρα που μαθαίνω αυτά που γίνονται με την Korra μπαίνω εδώ και βλέπω συζήτηση για μία σειρά που με το που έγινε καλή την κόψαν.Κάνε να μην μου στέλνει μυνήματα το σύμπαν.
Απ' ό,τι φαίνεται,μεταφέρεται σε digital πλατφόρμα.
Έχω να καταθέσω την αγανάκτησή μου μου για την έμπνευση της πανοπλίας της νέας Θορ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΟΥΤΙΕΝ! ![]()
(ναι, πέρασαν μέρες από την ανακοίνωση αλλά ακόμα δεν το χώνεψα!)
Edited by ma_foteini, 25 July 2014 - 10:05.
Posted 25 July 2014 - 13:27
Έχει και σιδερένια τακούνια; ![]()
Edited by Gilmaru, 25 July 2014 - 13:29.
Posted 25 July 2014 - 15:28
so true το βιντεάκι!
Δεν θα εκπλαγώ αν φοράει μπότα με περικνημίδα και ψηλοτάκουνο.. ![]()
Posted 25 July 2014 - 15:55
Καλά βέβαια η οργή σου δεν συγκρίνεται με τα εκατομύρια δάκρυα που χύθηκαν με την ανακοίνωση XD Ήταν και λίγο αστείο πάντως, ορισμένοι έκαναν λες και η Marvel μπήκε στο σπίτι τους και τους έκαψε τα παιδικά τους χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάθανε τέτοιο αμόκ, τόσες φορές έχει γίνει ένας υερήρωας να αλλάζει ταυτότητα, ε τώρα αντί για κάποιον άλλον άντρα βάλανε μια γυναίκα... Καλά βέβαια και αυτοί μην χάσουν και δεν βάλουν σιδερένιο σουτιενάκι να παρηγορηθούν τα fanboys που χάσανε το βουνό τεστοστερόνης...
Posted 25 July 2014 - 17:05
Καταρχάς εδώ τόσοι χιλιάδες δέχτηκαν την προσβολή του αιώνα λες και τους βρίσαμε την υπόσταση όλη, επειδή "κατέστρεψαν την εικόνα του θεού Θορ και καταπατούν την ιστορία της Νορβηγικής Μυθολογίας". Αλλά το ότι άλλο marvel, άλλο norse mythology, όχι το αντιπαρερχόμαστε, cause (latent) sexism and misogynism knows his way!
Posted 25 July 2014 - 17:15
Ναι εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα είναι γυναίκα τώρα πια. Καλά τα anti-misogynist μηνύματα, αλλά γιατί ο Θορ άλλαξε ξαφνικά φύλο; ![]()