Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#78166 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 July 2014 - 19:45

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς ρεύμα δε ζεις :P (τουλάχιστον όχι έτσι όπως είναι δομημένος ο "δυτικός κόσμος")

Καθόμουν και διάβαζα το light novel του Log Horizon από το κινητό. Ευτυχώς είχε μπαταρία και το mp3 player.

Posted Image
Posted Image

#78167 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 July 2014 - 20:42

Μην μιλάτε για ζωή χωρίς ηλεκτρισμό γιατί σκέφτομαι το αδικοχαμένο Revolution και με παίρνουν τα ζουμιά :if:

xbJ3b2w.jpeg

#78168 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 24 July 2014 - 21:20

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά το πρόβλημα με τις διακοπές ρέυματος δεν είναι ότι ο τάδε και ο δείνα δεν μπορούσαν να μπουν στον υπολογιστή π.χ. ή ότι άλλο τελοσπάντων! Ορισμένοι άνθρωποι κυριολεκτικά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα! Άκουσα για παράδειγμα στις ειδήσεις την περίπτωση μιας γυναίκας στην Κρήτη η οποία διατηρούνταν με μηχάνημα στη ζωή και όταν έγινε διακοπή ρεύματος πέθανε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί το μηχάνημα!

ΥΓ: Σόρι  για τον οργισμένο τόνο, αλλά το άκουσα μόλις τώρα και διάβασα και αυτά που λέτε, οπότε μου έπεσαν λίγο κάπως. Άσχετο, αλλά το Revolution που τα τίναξε  τί είναι;

#78169 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 24 July 2014 - 21:32

Ένα αδικοχαμένο σοου, που μεχρι και το star το έκοψε.

Edited by Botsun, 24 July 2014 - 21:32.

Posted Image

#78170 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 July 2014 - 22:09

Για όνομα του Θεού, μια σειρά είπα να κατεβάσω και εγώ να δω.......

qzMHWHd.png

#78171 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 July 2014 - 22:11

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά το πρόβλημα με τις διακοπές ρέυματος δεν είναι ότι ο τάδε και ο δείνα δεν μπορούσαν να μπουν στον υπολογιστή π.χ. ή ότι άλλο τελοσπάντων! Ορισμένοι άνθρωποι κυριολεκτικά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα! Άκουσα για παράδειγμα στις ειδήσεις την περίπτωση μιας γυναίκας στην Κρήτη η οποία διατηρούνταν με μηχάνημα στη ζωή και όταν έγινε διακοπή ρεύματος πέθανε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί το μηχάνημα!

ΥΓ: Σόρι  για τον οργισμένο τόνο, αλλά το άκουσα μόλις τώρα και διάβασα και αυτά που λέτε, οπότε μου έπεσαν λίγο κάπως. Άσχετο, αλλά το Revolution που τα τίναξε  τί είναι;

Δεν έγινε απλά διακοπή, της το έκοψαν το ρεύμα γιατί δεν είχε να το πληρώσει. Σημείωση : Δεν είχε εγγραφεί σύμφωνα με τη ΔΕΗ στο Μητρώο ευάλωτων προσώπων στους οποίους δεν κόβουν το ρεύμα όσα και αν χρωστάνε. Και εντάξει δεν είπε κανείς ότι το ρεύμα είναι μόνο για τους υπολογιστές. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις, δεν έχεις ψυγείο και πολλά άλλα βασικά εξαρτήματα που καλύπτουν βασικές ανάγκες.

Το Revolution ήταν μια σειρά, η οποία ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, την έφαγε η γνωστή αρρώστια που μαστίζει τις τηλεοπτικές σειρές aka τα κοστούμια που πετάνε μέσα στις σειρές ό, τι διαβάζουν στις στατιστικές και όταν πλέον έγινε πολύ ενδιαφέρουσα στη δεύτερη σαιζόν ήταν πολύ αργά για να ξανατραβήξει πίσω το κοινό. Αυτά πολύ περιληπτικά. Δεν υποστηρίζω ότι ήταν κανα αριστούργημα αλλά ήταν αρκετά fun στη δεύτερη σαιζόν.

xbJ3b2w.jpeg

#78172 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 July 2014 - 23:00

Την ίδια μέρα που μαθαίνω αυτά που γίνονται με την Korra μπαίνω εδώ και βλέπω συζήτηση για μία σειρά που με το που έγινε καλή την κόψαν.Κάνε να μην μου στέλνει μυνήματα το σύμπαν. :zetsubou:

sc5bab.jpg

#78173 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 24 July 2014 - 23:17

Παραδέχομαι ότι λεπτομέρειες για την περίπτωση δεν ήξερα, καθώς τυχαία* το είδα στους τίτλους των ειδήσεων και μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση. Έτσι όπως τα λες αλλάζουν τα πράματα.
Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση για τη σειρά.
*Γενικά, δεν βλέπω ειδήσεις, καθώς με νευριάζουν και με μελαγχολούν.

#78174 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 July 2014 - 23:23

Εγώ τί να πω που την επόμενη Παρασκευή πετάω με αεροπλάνο σε δεκάωρη πτήση... Σαν θανατοποινίτης αισθάνομαι...

xbJ3b2w.jpeg

#78175 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 July 2014 - 23:26

Σκέψου τι ωραία θα είναι εκεί που θα φτάσεις.

Είπε το άτομο που βλέπει αεροπλάνο και αλλάζει δρόμο μεν, but think positive. :D

#78176 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 24 July 2014 - 23:26

Καλό σου ταξίδι,  mono! Αν είναι για διακοπές, καλά να περάσεις εκεί που θα πας. Αν είναι για δουλειά, καλή δύναμη!

#78177 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 July 2014 - 23:40

Δεν έχει φτάσει ακόμα η καταπληκτική μου καριέρα ~whaaaat~ να εξαπλωθεί στο εξωτερικό :P Δεν αμφιβάλλω ότι θα περάσω καλά εκεί που θα πάω αλλά θα φτάσω? Αυτό με απασχολεί... Καλού κακού θα κάνω μια ιδιόχειρη διαθήκη, μην κάθονται οι συγγενείς να μοιράζουν έναν καναπέ, ένα κρεβάτι και 50 ευρώ στην τράπεζα. Το laptop λέω να το πάρω μαζί, if I go down it will go down with me, my precious!

Ευχαριστώ για τις ευχές πάντως :3

xbJ3b2w.jpeg

#78178 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 25 July 2014 - 00:06

Δεν αμφιβάλλω ότι θα περάσω καλά εκεί που θα πάω αλλά θα φτάσω? Αυτό με απασχολεί...

Χτύπα ξύλο, κορίτσι μου!!  Τι κρίση black humor είναι αυτή;!

Καλυνύχτα τώρα :gn2:

#78179 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 July 2014 - 00:24

Το laptop λέω να το πάρω μαζί, if I go down it will go down with me, my precious!

Εκεί που θα πας έχουν το ίδιο ρεύμα με εμάς (220V και ίδιο σχήμα μπριζών)? Πιθανότατα θα χρειαστείς άλλο power brick.

Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.

ΥΓ. Α είπες την επόμενη Παρασκευή. Νόμιζα φεύγεις αύριο.

Edited by Erebos, 25 July 2014 - 00:25.

Posted Image
Posted Image

#78180 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 July 2014 - 00:42

230 V, 50 Hz και τύπους πρίζας έχει δύο, αυτόν με τις 2 τρύπες και αυτόν με τις τρεις όπως στην Κύπρο. Είμαι οκ? Μα καλά τι προνοητικό μυαλό είναι αυτό που έχεις, εμένα καν δεν μου περνάνε αυτά από το μυαλό! Αν και έχω ένα πολύ καλά οργανωμένο φαρμακείο για ταξίδια γιατί μετά από μία τροφική δηλητηρίαση στο Βερολίνο όπου κόντεψα να αφήσω τα κόκαλα μου, έχω γίνει εντελώς παρανοϊκή XD

xbJ3b2w.jpeg