Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 19:34
Και.. συνεχίζω με τα του υπολογιστή στο προηγούμενο πνεύμα,
http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644 vs http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4430-300ghz-lga1150-box-p-PER.558406
Τι λέτε?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 16 Ιούλιος 2014 - 19:34
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 20:01
Και.. συνεχίζω με τα του υπολογιστή στο προηγούμενο πνεύμα,
http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644 vs http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4430-300ghz-lga1150-box-p-PER.558406
Τι λέτε?
Αν τον θες για gaming ή άλλη cpu-intensive εργασία, Intel πάντα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:21
θυμήθηκα κάτι κόμιξ του λούκι λουκ που διάβαζα όταν πήγαινα δημοτικό...οι ινδιάνοι αποκαλούσαν πάντα τους "λευκούς" "χλωμά πρόσωμα".Αν κάποιος με απόκαλουσε έτσι δε νομίζω πως θα νοιθα πως δέχομαι επίθεση .το πόλυ θα μου φαινόταν άστειο.όμως δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για τα άτομα που έχουν διαφορετικό χρώμα..το να αποκαλεί κάποιος "μαύρο" τον άλλο είναι το ίδιο με το να λες "κοντέ,χοντρέ,ψήλε,σχιστομάτη,μάλακα" κτλ..άρα καταλήγουμε στο προβλήμα της άγενειας που είναι κατι που το συναντάμε σε καθημερίνη βάση.η λύση είναι άπλη "μαθετε τρόπους".με αυτών το συλογισμο νομίζω πως είναι λίγο μυγιάγγιχτοι με το θέμα...
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:26
Αν η πλειοψηφία των Αθηναίων ήταν ινδιάνοι και χρησιμοποιούσαν το "χλωμό πρόσωπο" διαρκώς υποτιμητικά,τότε ναι θα ένιωθες πως δεχόσουν επίθεση.Δεν είναι υπερβολικό να απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται στην κοινότητα συγκεκριμένοι όροι για ομάδες ανθρώπων αν έχουν καθαρά αρνητική σημασία.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:27
Το ingroup και outgroup dynamics δεν εχει λογο σε αυτο το θεμα, σε πρακτικο επιπεδο. Και το οτι η ιστορια δεν ξαναγραφεται αναφορικα με λεξεις και τις ετυμολογικες τους συνεχειες ειναι απλα ενα ανυποστατο falacy. Χιλιαδες τα παραδειγματα για το αντιθετο. Το πιο προφανες: "Ελληνες".
Οσο για το πρωτο, αν εγω ειμαι ομοφυλοφιλος και με πει καποιος π*&**# δε θα φαει λιγοτερες μπουφλες αν ειναι και αυτος. Αν αντιστοιχα ειμαι μαυρος και επιτρεπω αλλα καλαμπουρια στον εναν κολητο και αλλα στον αλλο, οχι γιατι ειναι λιγοτερο φιλος μου αλλα γιατι εχει αλλο χρωμα απο μενα, τοτε εγω εχω τον καλο οχι ο υπολοιπος πλανητης.
Το αν θα επιτρεπουμε η οχι προσβολες απο μη οικειους αυτο ειναι δεδομενο. θα μπορουσε να συνοψισει τα παντα σε ολη αυτη την κουβεντα.
Αλλα anyway εγω για αλλο ηρθα και το ξεχασα. Λιγο η ζεστη, λιγο τα γεραματα, θα μου 'ρθει αργοτερα.
Aααα ναι, για να κανω ενα δωρακι στον vectrapearl.
Βουαλά:
http://www.cbenglish.com/uploads/1/0/5/7/10578029/teaching_english_as_a_foreign_language_for_dummies_2009.pdf

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 09:17
Aααα ναι, για να κανω ενα δωρακι στον vectrapearl.
Βουαλά:
http://www.cbenglish.com/uploads/1/0/5/7/10578029/teaching_english_as_a_foreign_language_for_dummies_2009.pdf
seriously mate....?
Teaching English as a Foreign Language For Dummies....(???)
im not a dummie you fu****** fag****......
im just bored....!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχα.....
βαριεμαι ρεεεε.......
ποσο μαλλον να μαθω καλα αγγλικα(που ξερω ουτος η αλλως)απο ενα βιβλιο γραμμενο στα αγγλικα....!!!
βρες την ειρωνια και κερδισε ενα κουρδιστο λουκουμι.....!!!!!
αντε καλημερεεεεεεεεςςςςςςςς....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 10:35
Μόνο που το συγκεκριμένο βιβλίο είναι για το πως να διδάξεις αγγλικά και όχι για το πως να μάθειςseriously mate....?
Teaching English as a Foreign Language For Dummies....(???)
im not a dummie you fu****** fag****......
im just bored....!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχα.....
βαριεμαι ρεεεε.......
ποσο μαλλον να μαθω καλα αγγλικα(που ξερω ουτος η αλλως)απο ενα βιβλιο γραμμενο στα αγγλικα....!!!
βρες την ειρωνια και κερδισε ενα κουρδιστο λουκουμι.....!!!!!
αντε καλημερεεεεεεεεςςςςςςςς....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 16:44
Youtube Video
πλακα ειχε οντως!
αλλα το σκυλι απο πανω μας ειναι κακομαθημενο και οποιον βλεπει του γαβγιζει και ορμα να τον δαγκωσει
η γατα μας αντιθετα υποδεχεται οποιον ερχεται
επισης και οταν χαιρεται η γατα το δειχνει:
τρεμει η σηκωμενη ουρα της!
παρεξηγημενο ζωο η γατα.....
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 17:11
πλακα ειχε οντως!
αλλα το σκυλι απο πανω μας ειναι κακομαθημενο και οποιον βλεπει του γαβγιζει και ορμα να τον δαγκωσει
η γατα μας αντιθετα υποδεχεται οποιον ερχεται
επισης και οταν χαιρεται η γατα το δειχνει:
τρεμει η σηκωμενη ουρα της!
παρεξηγημενο ζωο η γατα.....
#YesAllCats because "there are no bad dogs, only bad owners" but "all cats are evil".
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 20:36
Λαέ του aNiMe//GR θέλω τα φώτα σου. Really long shot αλλά γνωρίζει κανείς πώς μεταφράζεται στα ελληνικά το Cold Speel Duration Index? Είναι ένας δείκτης για τη διάρκεια του κρύου σε μια τιμή πάνω από το 10% της ετήσιας θερμοκρασίας για 6 συνεχόμενες μέρες ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, εγώ Νομική σπούδασα, δεν ξέρω από αυτά, αχ ρε αδερφέ τί κάνω για χάρη σου.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 20:55
Από αυτό http://artax.karlin.mff.cuni.cz/r-help/library/climdex.pcic/html/climdex.wsdi.html, εγώ το μεταφράζω ως ''δείκτης διάρκειας (ή αριθμού) ψυχρών/θερμών ημερών'' μιας και το ''cold/warm spell'' χρησιμοποιείται σαν ''sequence of cold/warm days''.
Ελπίζω να έδωσα κάποια βοήθεια my girl.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 17 Ιούλιος 2014 - 20:55

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 20:59
Η αλήθεια είναι ότι βοήθησες γιατί αυτό που μας βασάνιζε ήταν το καταραμένο το speel. Αν speel=spell δηλαδή μια χρονική περίοδος τότε όλα βγάζουν νόημα. Δηλαδή θα τους έπεφτε ο κώλος να γράφουν spell αντί για speel να βγάζουμε άκρη? Σε κάθε περίπτωση ο αδερφός μου, η πτυχιακή του και εγώ σε ευχαριστούμε πολύ!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 21:05
Θα ήθελα να πω κι εγώ το λογάκι μου στο θέμα των χαρακτηρισμών, αν και μάλλον τελείωσε αυτό το θέμα και δεν είναι για να ξαναγοίγουμε τέτεοια πολύπλοκα θέματα. Κατά τη γνώμη μου, οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί είναι κάτι πολύ άσχημο, αφού μπορεί να οδηγήσουν ή/και να συνδυαστούν με ρητορική μίσους εναντίον συγκεκριμένων μειονοτήτων. Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν ισχύει αυτό, όπως η χρήση τους εντός των ίδιων των μειονοτήτων ως αυτοσαρκασμός και κυρίως ως προσδιορισμός που σκοπεύει στην ανατροπή του ρατσιστικού στάτους της λέξης και εκ νέου νοηματοδότηση ως στοιχείο περηφάνιας της ομάδας. Άλλη ιδιαίτερη περίπτωση είναι η χρήση της από χαρακτήρα βιβλίου(ή ταινίας) που στην υπόθεση είναι ο ίδιος ρατσιστής, αλλά στο τέλος η υπόθεση εξελίσσεται έτσι ώστε να καταλάβει ο αναγνώστης ότι αυτό δεν είναι καλό.
Καλησπέρες και σόρι για την καθυστέρηση και το φιλοσοφικό τόνο του ποστ.
Εδιτ: Ιριστέλλα, τι σπουδάζει ο αδελφός σου; Το ρωτάω γιατί κι εγώ έκανα μετεωρολογία στη σχολή και δε θυμάμαι τέτοιον όρο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από hgatakoskylos: 17 Ιούλιος 2014 - 21:07
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 21:10
Χαρά μου, το πολύ πολύ να ζητήσω τιμητική πλακέτα στην εικόνα της profile εικόνας μου.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018