Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:13
Αλλά τώρα που έχω διακοπές παρατηρώ πως αντί να μένω ξάγρυπνος απολαμβάνω αρκετό ύπνο,δλδ δεν έχω αντέξει πάνω απο 1 το βράδυ να κάτσω όρθιος,ενώ μέχρι πέρσυ κοιμόμουν στις 7 το πρωί και ξύπναγα το μεσιμέρι.Τι να πείς...
Edit για απο πάνω ποστ ΌΧΙ!!!Μην το ξαναπείς αυτό!
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:18
Και από ότι φαίνεται σήμερα με έχει πιάσει μία μεγάλη διάθεση για σπαμ. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:22
Πριν από οποιοδήποτε ερμηνεία του ονείρου με δόντια, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε τον οδοντίατρο, αφού το όνειρο μπορεί να είναι η αναμονή ενός πραγματικού πονόδοντου, του οποίου ο πόνος, ακόμα καταπιεσμένος και ήσυχος κατά την ημέρα, θα βγει στην επιφάνεια του συνειδητού μέσα από το όνειρο.
Αν δεν είναι έτσι, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το να χάσουμε τα δόντια μας ισοδυναμεί με το να χάσουμε την επιθετική, ζωτική, αμυντική μας δύναμη, χαρακτηριστική της νιότης, αφού είναι γνωστό ότι με τα χρόνια μειώνονται οι ζωτικές μας δυνάμεις και χάνονται τα δόντια, παράλληλα με την επιθετικότητά μας. Για το λόγο αυτό, αν βλέπουμε ότι μας πέφτουν τα δόντια είναι ένα σύμβολο απόγνωσης, ευνουχισμού, και αποτυχίας. Με μια φράση, αντανακλά το φόβο στην απώλεια του ανδρισμού και της αποτυχίας στη ζωή. Στη γυναίκα, όμως, αντανακλά το φόβο για τα γηρατειά, την απώλεια της αρέσκειας ή σε περίπτωση που είναι έγκυος, το φόβο για μια δύσκολη γέννα.
Επίσης, πρέπει να έχουμε υπόψη μας αν στο όνειρο διακρίνεται ποιο δόντι χάνουμε, αφού κάθε τύπος δοντιού έχει ένα συμβολισμό ανάλογο με τη φυσική του λειτουργία.
Έτσι, οι κοπτήρες είναι δόντια αλληγορικά, αφού η φυσική τους λειτουργία, που είναι να κόβουν τα φαγητά, είναι σε εμάς πολύ μειωμένη, από τότε που εκπολιτισθήκαμε. Αντίθετα στο να γελάμε και να μιλάμε, στο να ανοίγουμε το στόμα, είναι τα δόντια που δείχνουμε πιο πολύ στους άλλους και αν ακόμα χάσουμε έναν τραπεζίτη, για παράδειγμα, λίγες φορές τον αντικαθιστούμε, ενώ αν χάσουμε έναν κοπτήρα, το κάνουμε άμεσα. Για το λόγο αυτό, οι κυνόδοντες συμβολίζουν την εξωτερική εμφάνιση, τη φήμη, και την ομορφιά.
Η λειτουργία των κυνόδοντων είναι να κόβουμε, και για το λόγο αυτό ο συμβολισμός τους είναι της επιθετικότητας και της δύναμης, και σε μερικές περιπτώσεις, του μίσους, αφού στα επιθετικά ζώα είναι οι κυνόδοντες αυτοί που δείχνουν ότι απειλούν ή αποφασίζουν να επιτεθούν.
Η λειτουργία των τραπεζίτων, αντίθετα, είναι το αργό και υπομονετικό μάσημα, γεγονός που τα μετατρέπει σε σύμβολο υπομονετικότητας και επιμονετικότητας. Τα άτομα που έχουν δυνατούς τραπεζίτες, που μεταφράζεται σε δυνατά σαγόνια, είναι άτομα υπομονετικά κι επιμονετικά, ενώ τα αδύναμα σαγόνια μεταφράζονται επίσης σε αδυναμία κι έλλειψη συνοχής
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:22
Ελπίζω ο ονειροκρίτης να έχει δίκιο και να...
-κερδίσω το τζακ πότ
-πάω άψογα στη σχολή
-και πολλά πολλά ακόμη....
Και έλα τώρα,αφού ξέρουμε ότι είσαι μέγας σπάμμερ....
Εδιτ Αν το έπιασα σωστά απο το απο πάνω ποστ,I'm goin to have a lot of trouble
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:23
Τι εννοείς κρίσιμη ηλικία μικρέ ουτάκου; θές να πληγώσεις κάποιον μέρες που είναι;Από της 6 στην ηλικία σου ;;; Θα σου πρότεινα να κοιμάσαι περισσότερο πάρα να μπαίνεις στο φόρουμ.
Πριν της 7 εγώ δεν ξυπνούσα ποτέ σε αυτήν την ηλικία.
Έχω αρχίσει να μεγαλώνω.
Πάλι καλά δεν έχω φτάσει ακόμα σε κρίσιμη ηλικία όπως άλλα μέλη του φόρουμ
Και μπαιδεγουέει, εγώ σε αυτή την μικρή ηλικία που είμαι δεν ξυπνώ πριν τις 8
Το κακό είναι οτι δεν κοιμάμαι και πολύ με μέσο όρο γύρω στις 6 ώρες.
Κακίες πρωί πρωί!φοράς από αυτές τις κρέμες νυχτός στη μούρη που σε κάνουν σα φάντασμα και το λες αυτό;
Spoiler:
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:28
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:32
Καλά άμα καθημερινή κοιμήθώ 6 ώρες είναι πάρα πολύ καλά. Άλλες φορές, ειδικότερα μετά από προβολές, 3 και πολύ είναι.
Και πυραμιδάκο απλά από ότι φαίνεται δεν προσέχεις τα δοντάκια σου.
Τα πλένεις κάθε βράδυ;; Στοματικό διάλυμα ;;; Οδοντικό νύμα ;;;
Υπάρχουν αυτές οι λέξεις στο λεξιλογιό σου ή αγνωούμε την σημασία τους ;;;
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:35
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:43
Βρε red pyramid δεν μπαίνεις στο MSN kαλύτερα, γιατί από ότι φαίνεται σήμερα θα συνεχίσω για πολύ το σπαμ, άμα συνεχίσω έτσι.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:43
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:47
Άμα ξυπνήσει κάποιος Kenny θα μας βρίσει όλους. Ποιος τον ακούει πάλι.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσα πολλά απανωτά ποστ στην μαύρη τρύπα.
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:49

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 11:54
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 12:23
ΦΥΛΑΧΤΗΤΕ