Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7741 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 December 2007 - 11:13

Καλά τα λέτε,και σίγουρα όλοι θα γουστάραμε να μπορούμε να μένουμε ξύπνιοι σχεδόν όλη την ώρα.

Αλλά τώρα που έχω διακοπές παρατηρώ πως αντί να μένω ξάγρυπνος απολαμβάνω αρκετό ύπνο,δλδ δεν έχω αντέξει πάνω απο 1 το βράδυ να κάτσω όρθιος,ενώ μέχρι πέρσυ κοιμόμουν στις 7 το πρωί και ξύπναγα το μεσιμέρι.Τι να πείς...

Edit για απο πάνω ποστ ΌΧΙ!!!Μην το ξαναπείς αυτό!
Posted Image

#7742 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 11:18

Πλάκα κάνω. Δες σε κανά ονειροκρίτη τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Πολλές φορές διάφορες κακές καταστάσεις σε όνειρα παραπέμπουν σε καλά γεγονότα στην ζωή.

Και από ότι φαίνεται σήμερα με έχει πιάσει μία μεγάλη διάθεση για σπαμ. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.
Posted Image

#7743 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 28 December 2007 - 11:22

ΔΟΝΤΙ, ΔΟΝΤΙΑ (Απο ονειροκτιτη)
Πριν από οποιοδήποτε ερμηνεία του ονείρου με δόντια, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε τον οδοντίατρο, αφού το όνειρο μπορεί να είναι η αναμονή ενός πραγματικού πονόδοντου, του οποίου ο πόνος, ακόμα καταπιεσμένος και ήσυχος κατά την ημέρα, θα βγει στην επιφάνεια του συνειδητού μέσα από το όνειρο.
Αν δεν είναι έτσι, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το να χάσουμε τα δόντια μας ισοδυναμεί με το να χάσουμε την επιθετική, ζωτική, αμυντική μας δύναμη, χαρακτηριστική της νιότης, αφού είναι γνωστό ότι με τα χρόνια μειώνονται οι ζωτικές μας δυνάμεις και χάνονται τα δόντια, παράλληλα με την επιθετικότητά μας. Για το λόγο αυτό, αν βλέπουμε ότι μας πέφτουν τα δόντια είναι ένα σύμβολο απόγνωσης, ευνουχισμού, και αποτυχίας. Με μια φράση, αντανακλά το φόβο στην απώλεια του ανδρισμού και της αποτυχίας στη ζωή. Στη γυναίκα, όμως, αντανακλά το φόβο για τα γηρατειά, την απώλεια της αρέσκειας ή σε περίπτωση που είναι έγκυος, το φόβο για μια δύσκολη γέννα.
Επίσης, πρέπει να έχουμε υπόψη μας αν στο όνειρο διακρίνεται ποιο δόντι χάνουμε, αφού κάθε τύπος δοντιού έχει ένα συμβολισμό ανάλογο με τη φυσική του λειτουργία.
Έτσι, οι κοπτήρες είναι δόντια αλληγορικά, αφού η φυσική τους λειτουργία, που είναι να κόβουν τα φαγητά, είναι σε εμάς πολύ μειωμένη, από τότε που εκπολιτισθήκαμε. Αντίθετα στο να γελάμε και να μιλάμε, στο να ανοίγουμε το στόμα, είναι τα δόντια που δείχνουμε πιο πολύ στους άλλους και αν ακόμα χάσουμε έναν τραπεζίτη, για παράδειγμα, λίγες φορές τον αντικαθιστούμε, ενώ αν χάσουμε έναν κοπτήρα, το κάνουμε άμεσα. Για το λόγο αυτό, οι κυνόδοντες συμβολίζουν την εξωτερική εμφάνιση, τη φήμη, και την ομορφιά.
Η λειτουργία των κυνόδοντων είναι να κόβουμε, και για το λόγο αυτό ο συμβολισμός τους είναι της επιθετικότητας και της δύναμης, και σε μερικές περιπτώσεις, του μίσους, αφού στα επιθετικά ζώα είναι οι κυνόδοντες αυτοί που δείχνουν ότι απειλούν ή αποφασίζουν να επιτεθούν.
Η λειτουργία των τραπεζίτων, αντίθετα, είναι το αργό και υπομονετικό μάσημα, γεγονός που τα μετατρέπει σε σύμβολο υπομονετικότητας και επιμονετικότητας. Τα άτομα που έχουν δυνατούς τραπεζίτες, που μεταφράζεται σε δυνατά σαγόνια, είναι άτομα υπομονετικά κι επιμονετικά, ενώ τα αδύναμα σαγόνια μεταφράζονται επίσης σε αδυναμία κι έλλειψη συνοχής

#7744 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 28 December 2007 - 11:22

Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα,αλλά εσύ δεν έβλεπες τον εαυτό σου φαφούτη να ψάχνει να βρεί τα δοντάκια του....

Ελπίζω ο ονειροκρίτης να έχει δίκιο και να...

-κερδίσω το τζακ πότ
-πάω άψογα στη σχολή
-και πολλά πολλά ακόμη....

Και έλα τώρα,αφού ξέρουμε ότι είσαι μέγας σπάμμερ....

Εδιτ Αν το έπιασα σωστά απο το απο πάνω ποστ,I'm goin to have a lot of trouble
Posted Image

#7745 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 28 December 2007 - 11:23

Καλημέρα και απο μένα, τι καλημέρα δλδ, καλησπέρα καλύτερα :)

Από της 6 στην ηλικία σου ;;; Θα σου πρότεινα να κοιμάσαι περισσότερο πάρα να μπαίνεις στο φόρουμ.

Πριν της 7 εγώ δεν ξυπνούσα ποτέ σε αυτήν την ηλικία.

Έχω αρχίσει να μεγαλώνω.

Πάλι καλά δεν έχω φτάσει ακόμα σε κρίσιμη ηλικία όπως άλλα μέλη του φόρουμ :hahaha:

Τι εννοείς κρίσιμη ηλικία μικρέ ουτάκου; θές να πληγώσεις κάποιον μέρες που είναι;
Και μπαιδεγουέει, εγώ σε αυτή την μικρή ηλικία που είμαι δεν ξυπνώ πριν τις 8 :P
Το κακό είναι οτι δεν κοιμάμαι και πολύ με μέσο όρο γύρω στις 6 ώρες.

φοράς από αυτές τις κρέμες νυχτός στη μούρη που σε κάνουν σα φάντασμα και το λες αυτό;

Spoiler:

Κακίες πρωί πρωί! :P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7746 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 December 2007 - 11:28

πρωι πρωι λέγονται οι κακίες... φρεσκαδούρα ένα πράμα...

#7747 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 11:32

Δεν είμαι μικρός οτάκου, είμαι μεγάλος.

Καλά άμα καθημερινή κοιμήθώ 6 ώρες είναι πάρα πολύ καλά. Άλλες φορές, ειδικότερα μετά από προβολές, 3 και πολύ είναι.

Και πυραμιδάκο απλά από ότι φαίνεται δεν προσέχεις τα δοντάκια σου.

Τα πλένεις κάθε βράδυ;; Στοματικό διάλυμα ;;; Οδοντικό νύμα ;;;

Υπάρχουν αυτές οι λέξεις στο λεξιλογιό σου ή αγνωούμε την σημασία τους ;;; :hahaha:
Posted Image

#7748 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 28 December 2007 - 11:35

Ας μιλήσει η σιωπή μου......
Posted Image

#7749 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 11:43

Που λένε η σιωπή είναι χρυσός.

Βρε red pyramid δεν μπαίνεις στο MSN kαλύτερα, γιατί από ότι φαίνεται σήμερα θα συνεχίσω για πολύ το σπαμ, άμα συνεχίσω έτσι.
Posted Image

#7750 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 28 December 2007 - 11:43

Αντε ρε παιδια...πειτε κατι να περασει η ωρα..

#7751 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 11:47

Τόσα λέμε θέλεις και άλλο. Άμα συνεχίσουμε έτσι θα κλειδώσουν την Μαύρη τρύπα από το πολύ σπαμ που έχουμε κάνει.

Άμα ξυπνήσει κάποιος Kenny θα μας βρίσει όλους. Ποιος τον ακούει πάλι.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσα πολλά απανωτά ποστ στην μαύρη τρύπα.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Posted Image

#7752 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 28 December 2007 - 11:49

Λεμε λεμε...αλλα βλεπω κατω χαμηλα και ενα πρασινο ονοματακι, και θα αρχισει να φωναζει οτι πρωινιατικα του μαγαριζουμε τη μαυρη τρυπα ΤΟΥ...χοχοχο...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7753 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 11:54

Σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτει η ατάκα: It's party time. :hahaha:
Posted Image

#7754 Erisadesu

Erisadesu