Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77341 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 15:57

Παιδιά ξεχνάτε ότι ο λόγος που ποστάρουμε βιντεάκια είναι για να φανούμε ευαίσθητοι ή ανατρεπτικοί ή ψαγμένοι. Το να μας ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα είναι προαιρετικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 27 Μάιος 2014 - 15:58

#77342 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 16:00

Ό,τι πεις, Dikembe. Συνέχισε, Dikembe.

#77343 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 16:02

Τοτε τι να σας πω ρε κοριτσια. Μαλλον ειμαι πολυ χαζος που δεν το καταλαβα αλλα αν αυτο προσπαθουσες να μου πεις (με το οποιο συμφωνω αλλα οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση, διοτι οπως ειπα και πριν θεωρω τον συσχετισμο ακυρο)

καλό είναι όταν ποστάρουμε βιντεάκια ή άρθρα για αμφιλεγόμενα ζητήματα να το έχουμε ψάξει πρώτα λίγο. 

θεωρω οτι iristella το ειπες με λαθος τροπο και υφος. Τεσπα.

@Warchief Γι ακριβως αυτους τους λογους που αναφερεις το αναρτησα. Συγχαρητηρια, παλι μεσα επεσες (Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει πως συνεχως προσβαλεις τον συνομιλητη σου. Κριμα και σ'ειχα εκτιμηση)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 27 Μάιος 2014 - 16:41

2bbd14fc.jpg

#77344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 16:11

Ποιό υφος καλέ? Το μεταξύ σοβαρού και αστείου; Ίσα ίσα το πήγα χαλαρά για να μην νομίζεις ότι πήγα να πέσω να σε φάω.

Βtw το Dikembe σε εμένα πάει? Αν ναι γελάω δυνατά. :hahaha:

#77345 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 16:34

Όχι, πάει στο Warchief. Ο Warchief μοιράζει τάπες και κουνάει το δάχτυλο

#77346 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 16:42

Όχι, πάει στο Warchief. Ο Warchief μοιράζει τάπες και κουνάει το δάχτυλο

tumblr_n0nh8vZLWL1r37v3to3_500.jpg

#77347 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:22

Καιαιαι το υποθετουμε εξαρχης αυτο για τον συνομιλητη μας προτου καν ξεκινησει καποια συζητηση. Ασχετως του οτι μπορει να μην ειδε καν ειδησεις την προηγουμενη. Οκεηθενξμπάυ.

Από τη στιγμή που ο Δίδυμος απάντησε, και με τον τρόπο που απάντησε που τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε εντελώς ειρωνικός και dismissive, η συζήτηση είχε ήδη ξεκινήσει. Δε χρειάζεται να πέσουν τα κατεβατά για να πούμε ότι "οκ τώρα είναι λετζίτ, συζητάμε" -άσχετα από το αν η Iristella προσπαθούσε να χαλαρώσει το κλίμα.

Ένιγουέη τα λέτε και μόνοι σας, δεν θα χωθώ στη μέση.

Warchief ηρεμία παρακαλώ γιατί αν πάμε εκεί δεν θα καταλήξει ωραία για κανέναν.

Ανασκουμπωθείτε παρακαλώ, σε πιο γούτσου και φιλικό κλίμα γιατί μου σπαράζετε την καρδιά και μια την έχω μέχρι στιγμής.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77348 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:35

Εγώ αν και τέλειος σας αγαπάω όλους με τα ελάττωματα σας.

09pntFA.png?1

#77349 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:37

Εγώ αν και τέλειος σας αγαπάω όλους με τα ελάττωματα σας.

Και εμείς σε αγαπάμε γιατί είσαι μετριόφρων. <3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77350 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:39

'Eνα από τα πολλά χαρίσματα μου!

09pntFA.png?1

#77351 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:45

Ανασκουμπωθείτε παρακαλώ, σε πιο γούτσου και φιλικό κλίμα γιατί μου σπαράζετε την καρδιά και μια την έχω μέχρι στιγμής.

tumblr_n67dycKL7l1qfl0xdo1_1280.jpg

#77352 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:48

ΨΟΦΑ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77353 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 17:49

Το κάνουν να φαίνεται τόσο γ@μημένα εύκολο

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77354 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 18:20

Eιρωνικος; και απορριπτικός;

Δεν καταλαβαινω γιατι να το παρεις ετσι παρά με την κυριολεκτικη του σημασια, οπως και νομιζω οτι αποδειχτηκε στην πορεια της συζητησης.
Δεν καταλαβαινω γιατι να ειρωνευτεις εστω και αγαπησιαρικα, αντι να ζητησεις εξηγησεις για κατι τουλαχιστον διφορουμενο. Και "διφορουμενο" χαριστικά το λέω αυτη τη στιγμη για χαρη της συζητησης.
Και διαφορα αλλα. Απο κεί και πέρα:

Πως κρινουμε οτι καποιος δεν ειναι σωστα ενημερωμενος για ένα θεμα πριν ποσταρει ενα βιντεο επειδη δεν ηξερε ενα πολυ συγκεκριμενο χτεσινο σκηνικο; Και πως βγαζουμε συμπερασμα "Γιατι" συμβαινει αυτο μετά από μια απαντηση της μιας γραμμης; Και τελοσπαντων δεν ποσταρουμε σε ενα φορουμ για να ενημερωθουμε μεταξυ άλλων;

Για μενα δε λεγεται συμπερασμα κατι με το οποιο εμφανως ξεκινας τη συζητηση. Στη δευτερη γραμμη.
Οπως επισης δε νομιζω να ενιωθε πολυ ανετα η ίρι αν εγραφε δυο ωρες και το "συμπερασμα" του Διδυμακια ή του οποιουδηποτε συνομιλητη ήταν οτι "αποδεδειγμενα" η διαφωνια που εχουν δυο σελιδες μετά οφειλεται στο γεγονος οτι "ειναι γυναικα και φεμινιστρια και αρα <ή εισαι ακτιβιστης και συμφωνεις 100% μαζι μας ή είσαι mansplainer και συνενοχος στο εγκλημα>".  Βλ. πατροναρισμα και απορριψη.

Προσωπικα εστιαζω στο γεγονος οτι ετσι δεν γινεται παραγωγική συζητηση οπως ειπε και ο Οντυ πανω κατω. Στα επιχειρηματα δε θα μπω - αλλού συμφωνω απο δω αλλου απο κει αλλα δε θα συμμετασχω επι της παρουσης γιατι εχω λιγο διαβασμα.

Αν εσεις θελετε να συνεχισετε ετσι μεγεια σας με χαρα σας.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Εγώ θα συνεισφερω ενα βιντεακι του αγαπημενου cgp grey για το γουτσουγουτσου της υπόθεσης:

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 27 Μάιος 2014 - 18:22

stasou%2520mygdala.jpg

#77355 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 18:50

Το είπα ήδη τρείς φορές ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία σημασία. Ακόμη και χτες να μην είχε γίνει τίποτα με την ελάχιστη γνώση της πραγματικότητας μπορείς να ξέρεις ότι τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό του video δεν ισχύει. Όταν κάποιος υποστηρίζει ότι οι γυναίκες έχουν την βοήθεια που χρειάζονται σε θέματα κακοποίησης όπως έγινε μέσα από αυτό το βίντεο μπορεί ο καθένας να του πει "μήπως να το ξανασκεφτείς?".

Το αγαπησιάρικο του ύφους προήλθε επειδή ακριβώς δεν ήθελα να έχουμε την συζήτηση που έχουμε αυτήν την στιγμή περί επιθετικότητας. Την οποία θα την είχα και στην περίπτωση που εξηγούσα σοβαρά.  By all means όμως μπορείς να συνεχίσεις να προσποιείσαι ότι δεν έχω εξηγηθεί επανηλλειμένως επί αυτού.

Κατά δεύτερο λόγο όταν σε μία κουβέντα διαβάζω για social justice Warriors που ζούνε στην κοσμάρα τους, διαβάζω για patriarchy εντός εισαγωγικών, toucan  και διάφορα άλλα όμορφα δεν είμαι εγώ που έχω κάνει dissmiss την άποψη του άλλου και τον πατρονάρω. Ούτε το κάνω επειδή σχολιάζω πάνω σε ακριβώς αυτήν την στάση όπως και τα double standards με τα οποία κρίνονται δύο περιπτώσεις με σαφείς μεταξύ τους αντιστοιχίες.

Αν κάτι εμποδίζει την συζήτηση πάντως πιστεύω ότι είναι το αντί να αναλύουμε το θέμα παρά την διαφορά απόψεων και τις προστριβές (φανταστικές και μη) καθόμαστε κάνουμε derail το οποιο θέμα πετάμε ένα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και ξεμπερδεύουμε.