Μερικές φορές δεν ξέρω αν τα γράφω πραγματικά ή ειρωνικά αυτά που γράφω.
Ο χανιβάλος φταίει, αλήθεια, εγώ ξύπνησα αρκουδάκι της αγάπης τ ορκίζομαι.
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 11:43
Μερικές φορές δεν ξέρω αν τα γράφω πραγματικά ή ειρωνικά αυτά που γράφω.
Ο χανιβάλος φταίει, αλήθεια, εγώ ξύπνησα αρκουδάκι της αγάπης τ ορκίζομαι.

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 11:44
Δώσ' μου τα πλοκάμια σου να κρατήσω τη ζωή μου.
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 11:49
Βρήκα το cd των "Απίθανων" ("Τhe incredibles") ![]()
Βρήκα και το cd του vice city ![]()
Αχ και βαχ, δε θα διαβάσω φέτος για τις εξετάσεις ![]()
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 11:54
Βρήκα το cd των "Απίθανων" ("Τhe incredibles")
Βρήκα και το cd του vice city
Αχ και βαχ, δε θα διαβάσω φέτος για τις εξετάσεις
Καλά με δυό σιντιά την κάνεις εσύ τη δουλειά;
Εγώ στην εξεταστική χρειάζομαι σειρά με τουλάχιστον 4εις σεζόν για να...ερ..."συγκεντρωθώ" αποτελεσματικά.

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 12:04
Καλά με δυό σιντιά την κάνεις εσύ τη δουλειά;
Εγώ στην εξεταστική χρειάζομαι σειρά με τουλάχιστον 4εις σεζόν για να...ερ..."συγκεντρωθώ" αποτελεσματικά.
Το vice city είναι παιχνίδι και μάλιστα της σειράς GTA, οπότε και να θες δεν τελειώνει μέσα σε έναν μήνα.
Οπότε ναι, με δυο σιντιά γίνεται η δουλειά ![]()
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 12:25
προς τι τα scare quotes tho
Είναι καταπληκτικό το ότι γίνεται ακόμα συζήτηση για τα κίνητρα της επίθεσης όταν ο ίδιος ο δράστης είπε ότι το έκανε γιατί μισούσε τις γυναίκες. But why let facts get in the way, amirite? Ας το ρίξουμε στην ψυχική ασθένεια που μπορεί να είχε, να στιγματίσουμε λίγο ακόμα τους ψιχκά ασθενείς ως βίαιους και ανισόρροπους βρε αδερφέ. Αρκεί να μην χρειαστεί να παραδεχτούμε ότι επρόκειτο για έγκλημα μίσους.
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 12:44
Βρήκα το cd των "Απίθανων" ("Τhe incredibles")
Βρήκα και το cd του vice city
Αχ και βαχ, δε θα διαβάσω φέτος για τις εξετάσεις
Κοίτα τι σκαρφίστηκε ο άλλος για να μην διαβάσει! Μετά φταίει η νοσταλγία. Στους παλιούς ρε?
Είμαι βέβαιος πως τα έψαχνες κάτι ώρες επίτιδες (και μετά ουπς τα βρήκα).

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 12:46
προς τι τα scare quotes tho
Είναι καταπληκτικό το ότι γίνεται ακόμα συζήτηση για τα κίνητρα της επίθεσης όταν ο ίδιος ο δράστης είπε ότι το έκανε γιατί μισούσε τις γυναίκες. But why let facts get in the way, amirite? Ας το ρίξουμε στην ψυχική ασθένεια που μπορεί να είχε, να στιγματίσουμε λίγο ακόμα τους ψιχκά ασθενείς ως βίαιους και ανισόρροπους βρε αδερφέ. Αρκεί να μην χρειαστεί να παραδεχτούμε ότι επρόκειτο για έγκλημα μίσους.
Από πότε οι δηλώσεις ενός ψυχικά διαταραγμένου ατόμου είναι facts?
Λιγότερο από 1% των εγκλημάτων μίσους καταλήγουν σε φόνο (και ακόμα μικρότερο σε serial killings). That's a fact.
Αν δεν θέλετε να το ρίξουμε στην ψυχική ασθένεια, να πούμε ότι φταίει το 4chan και το Grand Theft Auto ή με το "patriarchy" είμαστε καλυμμένοι?
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 12:59
Οπότε όσοι συμμερίζονται τις απόψεις του και τον επικροτούν είναι και αυτοί "ψυχικά ασθενείς" ή επειδή δεν έχουν φτάσει ακόμη σε φόνο μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν?
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 13:00
Πετάγετε και ο άκυρος!!!Εχεις κανένας άλλος παρατηρήσει αλλαγή στο μέγεθος του vinteo στο youtube. (για τις διαστάσεις του παραθύρου του μιλάω)Γιατί αν όχι κάτι λάθος έχω κάνει στο format...

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 13:35
Οπότε όσοι συμμερίζονται τις απόψεις του και τον επικροτούν είναι και αυτοί "ψυχικά ασθενείς" ή επειδή δεν έχουν φτάσει ακόμη σε φόνο μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν?
"Ψυχικά ασθενής" είναι επειδή κατέληξε να σκοτώσει 6 ανθρώπους (7 μαζί με τον ίδιο, το οποίο conventiently προσπερνάτε).
Ποιος προσποιείται ότι δεν υπάρχουν? Οι μόνοι που ζουν μέσα στην άγνοιά τους είναι οι SJW και το echo chamber τους που προσπαθούν να τερματίσουν πρώτοι στους Oppression Olympics, αγνοώντας στατιστικές και έρευνες που δεν συμφωνούν με την εικόνα του "patriarchy".
PS. Το 40% από το video του Kalamari didimakia (sorry) είναι από το Office of National Statistics του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το σύνολο των 10.900 θυμάτων οικιακής βίας ηλικίας 16-59 ετών για το 12/2011 οι 5.070 ήταν άνδρες/αγόρια και οι 5.830 γυναίκες/κορίτσια, που μεταφράζεται σε 46,5%. (omg stats don't real, only feels)
source: http://www.ons.gov.uk/ons/taxonomy/index.html?nscl=Domestic+Violence#tab-data-tables
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 27 Μάιος 2014 - 13:46
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 13:36
Το ότι η ζωή έχει χιούμορ το γνωριζα. Για το περιστατικό μιλούσα.Και γιατί να το γνώριζες άλλωστε?
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 13:37
To βίντεο είναι εξαιρετικά μονομερές και στο Link που σου έδωσα εξηγεί κιόλας και γιατί δεν είναι ακριβές.
Η κακοποίηση είναι θέμα και σοβαρό. Οι δυναμικές των φύλων πίσω από αυτήν είναι εξίσου σοβαρό. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι γιατί όπως αναφέρθηκε πιο πάνω πιάνει αυτό το θέμα και το θέτει σε τελείως λάθος βάσεις προωθώντας το ότι ένα φύλο είναι πιο ευνοημένο λες και είναι κάποιου είδους αγώνας ενώ ουσιαστικά όλους μας καταπιέζει ακριβώς το ίδιο πράγμα με διαφορετικούς τρόπους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να προσπαθείς να με πείσεις ότι το στατιστικό νούμερο που βγάζει στο τέλος δεν ισχύει.Το είπα ήδη 2 φορές πως συμφωνώ ότι είναι μάλλον Bullshit.Είναι το μόνο κομμάτι του βίντεο στο οποίο έχω ένσταση.Σχετικά με το bold,όχι δεν κάνει τίποτα τέτοιο και δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις.Απλώς λέει ότι οι περισότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά την κακοποίηση προς τους άντρες που είναι αλήθεια!Που το είδες ότι το αντιμετοπίζει σαν αγώνα?Που το είδες ότι δεν αντιμετοπίζει τις 2 κακοποιήσεις σαν ακριβώς το ίδιο πράγμα?Είναι συγκλονιστικό το πως βλέπετε τόσα πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν μέσα σε ένα τόσο απλό βίντεο.
Από πότε οι δηλώσεις ενός ψυχικά διαταραγμένου ατόμου είναι facts?
Λιγότερο από 1% των εγκλημάτων μίσους καταλήγουν σε φόνο (και ακόμα μικρότερο σε serial killings). That's a fact.
Αν δεν θέλετε να το ρίξουμε στην ψυχική ασθένεια, να πούμε ότι φταίει το 4chan και το Grand Theft Auto ή με το "patriarchy" είμαστε καλυμμένοι?
All that.
Δεν "προσποιούμαι πως δεν υπάρχουν",δεν λέω πως δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία,δε λέω πως δεν είναι σοβαρό φαινόμενο.Δεν φτάνει όμως αυτό για να οδηγήσει έναν άνθρωπο στο να πράξει όπως έπραξε αυτός,ή για να μιλήσει με τον τρόπο που μίλησε στο τελευταίο του βίντεο.(όπου το ότι δεν ήταν καθόλου καλά είναι τόσο εμφανές που δεν ξέρω γιατί εξακολουθείτε να το αντιμετοπίζετε σαν κάτι ασήμαντο η δευτερεύον).Αλλά εντάξει,έστω ότι όντως η κατάσταση είναι πολύ πιο πολύπλοκη και ότι το να λέω ότι απλά ήταν pshycho είναι υπεραπλούστευση και άστοχο.Fine.Είναι όμως ακόμα πιο άστοχο και απλοικό να λέμε ότι το έκανε γιατί "μισούσε τις γυναίκες" ή γιατί "τον ώθησε να το κάνει η νοοτροπία της πατριαρχίας" or something.Ή να συνδέουμε το γεγονός με ένα βίντεο που λέει ότι πρέπει να δίνεται προσοχή και στη κακοποίηση των αντρών.
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2014 - 13:56
"Ψυχικά ασθενής" είναι επειδή κατέληξε να σκοτώσει 6 ανθρώπους (7 μαζί με τον ίδιο, το οποίο conventiently προσπερνάτε).
Ποιος προσποιείται ότι δεν υπάρχουν? Οι μόνοι που ζουν μέσα στην άγνοιά τους είναι οι SJW και το echo chamber τους που προσπαθούν να τερματίσουν πρώτοι στους Oppression Olympics, αγνοώντας στατιστικές και έρευνες που δεν συμφωνούν με την εικόνα του "patriarchy".
PS. Το 40% από το video του Kalamari είναι από το Office of National Statistics του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το σύνολο των 10.900 θυμάτων οικιακής βίας ηλικίας 16-59 ετών για το 12/2011 οι 5.070 ήταν άνδρες/αγόρια και οι 5.830 γυναίκες/κορίτσια, που μεταφράζεται σε 46,5%. (omg stats don't real, only feels)
source: http://www.ons.gov.uk/ons/taxonomy/index.html?nscl=Domestic+Violence#tab-data-tables
Ρε Erebe σου ανέλυσα πιο πάνω γιατί οι συγκεκριμένες στατιστικές είναι misleading Με έρευνα από τον κεντρικό οργανισμό για την προστασία γυναικών και παιδιών της Αγγλίας. Τα νούμερα μπορούν να μας πούν χίλια και δύο πράγματα ανάλογα με το πώς τα ερμηνεύουμε. Δεν αγνοεί κανείς κάποια στατιστική.
Το ότι σκότωσε ανθρώπους δεν αρκεί για να άρει τον καταλογισμό. Εκτός και αν λέμε ότι κάθε έγκλημα μίσους γίνεται από ψυχικά ασθενείς και ότι πχ οι νεοναζιστές που σκοτώνουν κόσμο δεν έχουν καταλογισμό. Ο άλλος στην Σουηδία σκότωσε 100 ξέρω γω και μια χαρά sane είναι.
Τώρα φίλε Kalamari αν θέλει κάποιος να μιλήσει για την ανδρική κακοποίηση μπορεί να το κάνει με χίλιους δύο τρόπους όπως και έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Το να αντιπαραβάλλεις όμως την γυναίκα που την υπερασπίζονται και τον άντρα που δεν τον υπερασπίζεται κανείς (άσχετα αν στην πράξη εκατοντάδες γυναίκες πεθαίνουν επειδή η πολιτεία και ο περίγυρος δεν παρεμβαίνουν) και δημιουργεί εντυπώσεις και δεν αντανακλά την πραγματικότητα.