ε ναι μωρέ, τι να τον κάνεις τον υπερήρωα (και ειδικά τον Σούπερμαν) αν δεν είναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ και τουλάχιστον PG-13;
(ρητορική είναι η ερώτηση, fwiw)
Anelis, σε ζηλεύω τόσο πολύ τώρα Τ_Τ
Posted 22 May 2014 - 13:39
ε ναι μωρέ, τι να τον κάνεις τον υπερήρωα (και ειδικά τον Σούπερμαν) αν δεν είναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ και τουλάχιστον PG-13;
(ρητορική είναι η ερώτηση, fwiw)
Anelis, σε ζηλεύω τόσο πολύ τώρα Τ_Τ
Posted 22 May 2014 - 14:10
ηταν γενικη αναφορα στο οτι δεν κανω επαναληψεις σε τιποτα. τιβι εχω να δω 7 χρονια.
το οτι το κων. και ελ. παιζει ανελιπως...θελει εξυπναδα για να το πιασει κανεις...αλλα μπρος το σαρκασμο τι ειναι η κοινη λογικη.
Edited by laraska, 22 May 2014 - 14:15.
Posted 22 May 2014 - 16:25
Eίναι που η Tristessa είναι tsundere και δεν θέλει να παραδεχτεί ότι παρακολουθεί ανελλιπώς την ζωή σου b-b-baka.
Posted 22 May 2014 - 16:44
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πιάνει τόσο μεγάλα νούμερα τηλεθέασης το Κων/νου και Ελένης... Ειδικά μετά από 14 χρόνια της πρώτης προβολής του (και 14 χρόνια ανελλιπούς επανάληψης
).
Edited by Akihito, 22 May 2014 - 16:44.
Posted 22 May 2014 - 16:52
Καλύτερο super hero movie? Winter soldier για μένα.
Posted 22 May 2014 - 17:21
Αν θέλει εξυπνάδα για να πιάσει κανείς το χιούμορ του Ρώμα, τύφλα ναχει ο Carlin.
Posted 22 May 2014 - 17:34
Εγώ πάντως όταν γυρίζω στο πατρικό γτ εδω που μένω δεν ανοίγω τηλεόραση και έχει κων/ελένης θα το τιμήσω.
Posted 22 May 2014 - 17:42
^Πως το χεις καταφερει αυτο? Ο.Ο
Πολύ εύκολα. Έχω δύο γονείς συνταξιούχους που είναι όλη μέρα κολλημένοι στην τιβί.
Θα ήταν υπέροχο αν δεν ήταν τόσο θλιβερό.
Το Κων/νου & Ελένης είναι από τις σειρές τύπου Δύο Ξένοι, Dolce Vita, Καρέ της Ντάμας, 10 Λεπτά Κήρυγμα . Το έντλες ριπίτ κάποτε μας ρίχνει όλους, και όταν ξεπερνάμε τον εθισμό τα αγαπάμε γιατί μας πιάνει η νοσταλγία.
Μεγαλοφυής τακτική.

Posted 22 May 2014 - 19:08
Διάβασα παλιά ένδοξα κλειδωμένα σαβουροθρέντ και με έπιασε νοσταλγία.Πάτησα ένα λινκ σε ένα από αυτά και βγήκα στο παλιό φόρουμ και με έπιασε μελαγχολία.Καταίβηκα στον πάτο της σελίδας και είδα μόνο το δικό μου όνομα εκεί που λέει ποιοι το επισκέφτηκαν σήμερα και με έπιασε κατάθλιψη.
6 μέρες για τις πανελλήνιες και ήδη με πιάνουν συναισθηματισμοί για βλακείες. ![]()
What first world problems?
Posted 22 May 2014 - 19:30
εγω τωρα εννοουσα το ...χιουμορ του ρωμα....ελα μνι στον τοπο σου χαχαχχαχα
Posted 22 May 2014 - 20:06
Διάβασα παλιά ένδοξα κλειδωμένα σαβουροθρέντ και με έπιασε νοσταλγία.Πάτησα ένα λινκ σε ένα από αυτά και βγήκα στο παλιό φόρουμ και με έπιασε μελαγχολία.Καταίβηκα στον πάτο της σελίδας και είδα μόνο το δικό μου όνομα εκεί που λέει ποιοι το επισκέφτηκαν σήμερα και με έπιασε κατάθλιψη.
Το τέλειο ποστ. Σε νιώθω μεν, έχω ξεσκιστεί στα γέλια δε. Δεν ξέρω πόση πρόθεση είχες να το κάνεις τόσο...κωμικοτραγικά αστείο, αλλά ήταν θεϊκό. Εύγε.

Posted 23 May 2014 - 22:02
θέλω να βάλω στο signature μια εικόνα στη μέση και μια στα δεξιά και να 'ναι στην ιδια σειρά αλλά δεν μου βγαίνει.ξέρει κάποιος πως γίνετε?
Posted 23 May 2014 - 23:05