Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77221 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 21 May 2014 - 10:03

Ακόμη και να υποβάλεις ερώτηση με e-mail δεν μπορείς, τι να λέμε τώρα; Στις περισσότερες των περιπτώσεων δε σου απαντούν καν. Πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο...

Γενικά, η χώρα μας είναι πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα. Εδώ δεν έχουμε ούτε ηλεκτρονικά καταστήματα (τύπου amazon και ebay), αν και τελευταία αρχίζουν κι ανεβαίνουν κάποια παρακμιακά, που υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους και δε σε συμφέρει να τα αγοράσεις από το internet.

Για να μη μιλήσω για την χρήση των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, που υποτίθεται είναι πιο γρήγορος τρόπος πληρωμής από τα μετρητά, αλλά κάνεις 50 ώρες επειδή οι υπάλληλοι είναι άσχετοι και τα τερματικά για τα πανηγύρια :P

#77222 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2014 - 11:02

Kαι να τους παρεις τηλέφωνο θα το σηκώσουν?

Για τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν έχεις δίκιο πάντως. Κοτζάμ taobao ¨εχουμε.

#77223 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 May 2014 - 15:40

Με πιάνει αναγούλα και μόνο στο άκουσμα της διαδικασίας αυτής της ψυχικής οδύνης. Καημένα δέντρα. Καημένα ballpoint pens T^T

Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει ακόμα και για τα διπλάσια λεφτά. Εντάξει επικά σκηνικά προς το τέλος με Iri και Anelis, οι ένδοξες γραμματείς μου ~δεν παίζει να μου ξαναμιλήσουν~ να έχω διώξει εφορευτική γιατί τους λυπήθηκε η ψυχή μου και να πέφτουν κάτι μπινελίκια σε υποψηφίους και συνδυασμούς υπαρκτού σουρεαλισμού. Ω ΜΑ ΓΚΑΝΤ Η ΧΑΡΤΟΥΡΑ! Να πρέπει να μονογράψεις κάθε σταυρό σε κάθε ψηφοδέλτιο, να βάλεις άυξων αριθμό ψηφοδελτίου και να γράψεις σύνολο σταυρών ολογράφως και να το μονογράψεις σε κάθε ψηφοδέλτιο. Φανταστείτε το τώρα αυτό μόνο για τις δημοτικές με 12 συνδυασμούς, 5 σταυρούς και 965 υποψηφίους και μετά να τα περάσεις όλα αυτά σε τρία διαφορετικά βιβλία με το χέρι. Εντάξει εποχή των σπηλαίων και λίγα λέω. Για να μην πω για τα ψηφοδέλτια της ΧΑ που έρχονταν βροχή και μου ρχοταν να βάλω από τη μια τα κλάματα από την άλλη να τα σκίσω όλα και να κάνω την πάπια...Και τώρα ετοιμάζομαι να πάω να σταθώ στην ουρά στο Πρωτοδικείο ή μάλλον σε 2 διαφορετικές ουρές.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΩ όλα αυτά τα ονόματα των υποψηφίων πρέπει να περαστούν με το χέρι στα βιβλία γιατί δεν μπορούν να τα προεκτυπώσουν... Με όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύονται πανελλαδικώς σε χαρτικά και αναλώσιμα τώρα θα τα είχαν κάνει όλα ηλεκτρονικά... Θέλω να βρίσω αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον... They broke me T_T

Και εμεις στο στρατο τον οπλισμο και τα συμβανται κρατωνται σε βιβλια.

Ακομη Δωξα τον υψιστο και το Φυλακιο στην Αγια Βαρβαρα που δεν ημουν στην ταξιαρχικη. Ακομη αν θελεται γυαλισμα στα πλακακια μπορειτε να βασιστειτε πανω μου. Μου σφυριξαν οτι ειπαν συγχαρητηρια για τα Λουτρα που ηταν πεντακαθαρα.

Mιλάς για την χώρα που στις σχολές αντί να στείλεις έγγραφα με e-mail ή fax πρέπει ντε και καλά να τους τα στείλεις ταχυδρομικά για να σκας λεφτά σαν @#$%^&* στα courier και να περιμένεις σαράντα χρόνια μέχρι να παραδωθούν. Για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ας μην μιλήσω που μπαίνεις στο site μιας σχολής για να δεις προγράμματα κι αποτελέσματα ή σε κρατικά sites για φορολογικές δηλώσεις και τα sites τρώνε κόλλημα διαρκώς. Το δωρεάν wi-fi μας μάρανε κατά τ' άλλα! Άει σιχτήρ! :roar:

Λες και δεν μπορούν να βάλουν έναν load balancer στα κρατικά σιτες και σε Πολλαπλούς servers! Έτσι να μην πέφτει τόσο εύκολά. Δηλάση το site της σχολής 'άνετα πέφτει με ένα DoS attack

Edited by pc_magas, 21 May 2014 - 15:47.

#77224 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 21 May 2014 - 18:48

BWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! 

Κάνω log in για πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια και βρίσκω 2 μηνύματα που μου 'χουν σταλεί από την άνοιξη του '13!!! JUST PERFECT!!!

That's it, you can keep scrolling down now~  :8):

#77225 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2014 - 19:04

Kαλλιο αργά παρά ποτέ που λέμε. Welcome back. :P

#77226 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 21 May 2014 - 19:56

Batman-Superman Titled ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’

αχ ρε DC, πώς να σου θυμώσω όταν κάθε ανακοίνωση γι' αυτή την ταινία είναι πιο αστεία από την προηγούμενη;

6dqFccT.gif

#77227 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2014 - 19:58

Μπορείς πάντα να διαβάσεις την συνέντευξη του David Goyer για την She Hulk. Είμαι σίγουρη ότι θα σου εξαφανίσει τους δισταγμούς.

#77228 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 May 2014 - 20:58

okaeriiii-lulu-chaaaan :3

フカフカ

#77229 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 21 May 2014 - 21:18

Μπορείς πάντα να διαβάσεις την συνέντευξη του David Goyer για την She Hulk. Είμαι σίγουρη ότι θα σου εξαφανίσει τους δισταγμούς.

Το να είσαι σεξιστής και προσβλητικός είναι ένα πράγμα αλλά το να είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να το κάνεις δημόσια εναντί του κοινού το οποίο θα πάει να δει την ταινία στην οποία δουλεύεις, ξεπερνά ξανά τα γνωστά όρια της βλακείας. Έχω τρομερή αγωνία για το πως θα δείξουν την Diana τώρα.

#77230 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 21 May 2014 - 22:20

heh, funny you would say that, γιατί αυτό διάβαζα ακριβώς πριν δω την ανακοίνωση του τίτλου. Και όντως, μ' εκνεύρισε αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο απ' τον Goyer. Ο τύπος είναι ανίκανος να γράψει κάτι πιο ουσιαστικό από βαρετά, εξιδανικευμένα μέχρι αηδίας male power fantasies (I mean, ffs, ακόμα και με το Leonardo da Vinci τα ίδια κάνει), φυσικά και δεν καταλαβαίνει το concept "γυναικείοι χαρακτήρες που δεν υπάρχουν μόνο προς τέρψη και επιβράβευση του πρωταγωνιστή".

Το αστείο είναι ότι στην ίδια συνέντευξη είπε και κάτι ασυνάρτητα για τον Martian Manhunter, ο οποίος είναι μέλος της Justice League, επομένως ο Goyer μπορεί να κληθεί να τον γράψει στο μέλλον. Καημένε J'onn, άξιζες καλύτερα.

(Αν και μάλλον δε θα τον συμπεριλάβουν, εφ' όσον και ο Goyer δεν τον θέλει και το casting του Cyborg συνηγορεί υπέρ του New 52 roster. Oh well.)

6dqFccT.gif

#77231 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 22 May 2014 - 00:32

υπάρχει ένα παιχνίδι που παίζω το οποίο είχε περίπου 1000 άτομα online όλη την ώρα(τώρα δε ξέρω γιατί αφαίρεσαν τον μετρητή που το 'δειχνε).Θέλω να καταλήξω στο ότι έχει

Spoiler:
Spoiler:

#77232 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 May 2014 - 10:07

κατι που ηθελα να μοιραστω...η ταινια man of steel ειναι η καλυτερη ταινια με υπερηρωα.

ουτε παιδιαρισματα και γελακια ουτε τιποτα. χθες την ξαναδα για τριτη φορα.

για να καταλαβετε...μονο το κωνσταντινου και ελενης εχω δει τοσες φορες.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#77233 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 May 2014 - 10:17

Αν θες έχουμε και θρεντ πάντως.

Τι να πω, δεν νιώθω το κριτήριο, έχω να δω Κων/ου κ Ελένης χρόνια.

Posted Image

#77234 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 22 May 2014 - 11:44

^Πως το χεις καταφερει αυτο? Ο.Ο

15fkk04.jpg

#77235 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking