Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77206 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 May 2014 - 00:34

Σύμφωνα με το πανκί (που κάθε φορά μου φέρνει σε sex pistols το όνομα) η Ρούξι είναι και νομικός. Κάνε άκρη Ρούξι, έρχεται η Μόνο!!!

Μου κίνησες την περιέργεια και λέω ας διαβάσω λίγα πράγματα για την κοπέλα και εντάξει σπουδαία καριέρα αλλά νομικός δεν είναι. Εννοώ ότι ακόμα και αν τελείωσε την Νομική κάποτε αυτό δεν την κάνει και νομικό απλά οκ το βάλανε εκεί πέρα για ψάρωμα. Δεν το λέω από σνομπισμό, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά το νομικός προϋποθέτει μία συνεχή ενασχόληση με τα νομικά και διάβασμα (όχι απαραίτητα από τη θέση του δικηγόρου) κάτι που αμφιβάλλω ότι ισχύει εν προκειμένω δεδομένου ότι η κοπέλα έπαιζε βόλεϋ σε πρωταθλητικό επίπεδο και πλέον την ενδιαφέρει να γίνει προπονήτρια. Εγώ πάντως δεν θα έλεγα πουθενά ότι είμαι νομικός, θα γελούσαν και οι πέτρες XD

Ο δίδυμος πλέον κουρεύτηκε οπότε δεν είχαμε και τέτοια παρατράγουδα.

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Πάει η ανέμελη χαίτη! Δεν το πιστεύω, έχω πάθει σοκ!

xbJ3b2w.jpeg

#77207 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 May 2014 - 01:53

Εμείς είχαμε στον κατάλογο έναν παππού που γεννήθηκε το 1901.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#77208 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 20 May 2014 - 18:45

Ο άλλος ο Ρώσος θα πληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια στην γυναίκα του μετά το διαζύγιο... Ω θεέ το χρήμα!

Για διαφωτίστε με κάπως οι δικηγόροι εδώ μέσα. Από την στιγμή που την περιουσία δεν την είχαν φτιάξει από κοινού, γιατί της δίνει μερίδιο από την δικιά του? Για διατροφή? (το οποίο αν ισχύει είναι τραγελαφικό καθώς τα χρήματα έπρεπε να πάνε στα κορίτσια και όχι σε εκείνη)

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#77209 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 May 2014 - 19:05

Δεν έχω κάνει ρωσικό δίκαιο αλλά στο περίπου θα μπορούσα να υποθέσω ένα σωρό λόγους. Καταρχάς θα μπορούσαν να είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Επίσης το γεγονός ότι ο ένας σύζυγος δεν δουλεύει και δεν έχει ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία των κερδών δεν σημαίνει ότι δεν είχε συμμετοχή καθόλου πχ μία γυναίκα που δεν δούλευε και δεν έφερνε χρήματα στο σπίτι αλλά έκανε τις δουλειές του σπιτιού και μεγάλωνε τα παιδιά θεωρείται ότι συνέβαλε στην δημιουργία των κερδών του άντρα και αντίστροφα ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει το ζευγάρι. Φαντάσου να χωρίσει ένα ζευγάρι μετά από τριάντα χρόνια γάμου, η γυναίκα να μην δούλευε έξω αλλά να συνεισέφερε τα μέγιστα στο σπίτι και ξαφνικά σε μεγάλη ηλικία να βρίσκεται χωρίς τίποτα. Επίσης μπορεί ο ένας από τους δύο να έδωσε συμβουλές για επενδύσεις ή να βοήθησε με γνωριμίες προκειμένου να βγουν αυτά τα χρήματα. Βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως η περιουσιακή κατάσταση των δύο συζύγων, ποιός "έφταιγε" για το διαζύγιο κτλ κτλ.

Τώρα εν προκειμένω δεν έχω ιδέα για ποιόν Ρώσο μιλάς. Στην πράξη, στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι διατροφές είναι πενιχρές και θα έλεγα ότι αυτά αφορούν κυρίως αυτούς με τις μεγάλες περιουσίες.

xbJ3b2w.jpeg

#77210 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 20 May 2014 - 19:10

Ευχαριστώ.
Γνωστός είναι και έχει σχέση με την χώρα μας. Ιδιοκτήτης του.Σκορπιού και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Monaco, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Το άκουσα πριν από λίγο και μου έκανε εντύπωση. Μάλλον τσακάλι ο/η δικηγόρος της.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#77211 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 May 2014 - 20:08

ας απαντησουν οι δικηγοροι του σαιτ...μπορει καποιος να κανει συμβολαιο προγαμιαιο ...σε περιπτωση διαζυγιου να κρατησει ο καθενας το δικα του χρηματα?

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#77212 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2014 - 20:19

Oι δικηγόροι του site σε λίγο θα αρχίσουν να χρεώνουν ανά Post/νομική συμβουλή όπως το κόβω. XD

#77213 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 20 May 2014 - 20:20

Να κάνουμε έναν έρανο για τον άνθρωπο ρε παιδιά, απ' τα 8.8 δισεκατομμύρια δολάρια net worth θα του μείνουν μόνο τα 4.3 του καημένου!

6dqFccT.gif

#77214 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2014 - 20:21

Ένα Indiegogo crowdfunding το σηκωνει ανετα.

#77215 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 posts

Posted 20 May 2014 - 21:15

Youtube Video

09pntFA.png?1

#77216 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 20 May 2014 - 21:57

Η κατάσταση στο facebook έχει ξεφύγει εντελώς.

Γράφει η άλλη:

Spoiler:

:borednn9:

Και μετά κάνουν παράπονα μερικές που τις κατονομάζουν όπως τις κατονομάζουν.

Αχ και βαχ :nooooo:

#77217 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 May 2014 - 22:04

Πέφτεις από τα σύννεφα που η βλακεία δεν είναι μόνο ίδιον ενός φύλου αλλά απλώνεται σε όλο το ανθρώπινο είδος, ε?

xbJ3b2w.jpeg

#77218 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 May 2014 - 22:11

Τρομερή ατάκα, μου θύμισε το βόλεϊ δωματίου.

Youtube Video

Posted Image

#77219 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 May 2014 - 22:16

The fuck? hahaha

Youtube Video

2bbd14fc.jpg

#77220 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 May 2014 - 02:53

tumblr_n5ukoyFIsO1ru5h8co1_500.gif

Καλύτερο reboot από την ταινία του 2014.

Με όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύονται πανελλαδικώς σε χαρτικά και αναλώσιμα τώρα θα τα είχαν κάνει όλα ηλεκτρονικά... Θέλω να βρίσω αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον... They broke me T_T

Mιλάς για την χώρα που στις σχολές αντί να στείλεις έγγραφα με e-mail ή fax πρέπει ντε και καλά να τους τα στείλεις ταχυδρομικά για να σκας λεφτά σαν @#$%^&* στα courier και να περιμένεις σαράντα χρόνια μέχρι να παραδωθούν. Για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ας μην μιλήσω που μπαίνεις στο site μιας σχολής για να δεις προγράμματα κι αποτελέσματα ή σε κρατικά sites για φορολογικές δηλώσεις και τα sites τρώνε κόλλημα διαρκώς. Το δωρεάν wi-fi μας μάρανε κατά τ' άλλα! Άει σιχτήρ! :roar:

Edited by Vetus, 21 May 2014 - 04:43.