Στις ευρωεκλογές όμως;
Ναι οι σταυροί είναι το πιο εκνευριστικό μέρος στην όλη διαδικασία πάντως.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 18:49
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 18:55
Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά γίνονται για εξοικονόμηση χρημάτων ![]()
(Αν και από το 2010 έχουμε κάθε χρόνο εκλογές, να πούμε
)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 19 Μάιος 2014 - 18:56
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 18:56
Σε ποια περιοχή ήσασταν btw, κέντρο? Εγώ Δήμο Αθηναίων, Αμπελόκηπους.
Εντωμεταξύ εμείς είχαμε έναν παππού που ήταν μέσα κάτι λιγότερο από μια ώρα για να ψηφίσει. Διάβαζε τα ονόματα στα σεντόνια των δημοτικών ψηφοδελτίων.
Τα είχε πάρει η δικαστικός. Συμπαθητικός παππούλης.. ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 19 Μάιος 2014 - 18:59
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 19:21
Φορ δε μάνι Μόνο, κουράγιο :<. Σας έχουν στείλει κανένα φάκελο που να εμπεριέχει τίποτα άλλο έξτρα μαζί με την ψήφο;
Κι εμένα μόλις με ξύπνησε η καθηγήτρια μου στην σχολή από τον μονόωρο γλυκό μου ύπνο για να πάω να της ξεzipάρω τα σχέδια που της έστειλα μιας και δεν σκέφτηκα ότι δεν γνωρίζει από downloads και αποσυμπιέσεις Τ______Τ.
Μπορείς να τα zipαρεις σε αρχεία που κάνουν unzip μόνα τους, απλά διπλό κλικ και τσουπ έτοιμο, χωρίς να έχει unzip πρόγραμμά στο pc.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 19:49
Να βλέπεις 5 σταυρούς ανά ψηφοδέλτιο στις τρεις και μισή το πρωί και να θες να βάλεις τα κλάματα γιατί σου μένουν άλλα ογδόντα. Αχ, άγιοι όσοι ψήφισαν σκέτα συνδυασμούς, άγιοι.Τουλάχιστον στις επαναληπτικές δεν θα βάζουν σταυρούς. Κάτι είναι κι αυτό. Γιατί σ' αυτές τους δικούς μας τους είχε πιάσει κάτι και σταύρωναν αβέρτα.

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 20:38
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΩ όλα αυτά τα ονόματα των υποψηφίων πρέπει να περαστούν με το χέρι στα βιβλία γιατί δεν μπορούν να τα προεκτυπώσουν... Με όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύονται πανελλαδικώς σε χαρτικά και αναλώσιμα τώρα θα τα είχαν κάνει όλα ηλεκτρονικά... Θέλω να βρίσω αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον... They broke me T_T
αν τα κανουν ηλεκτρονικα, εκει να δεις πως θα τα μαγειρεψουν....τωρα τουλαχιστον εχουμε απτα στοιχεια αν κανει καποιος ενσταση.....
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 22:21
Δεν ήξερε και πως να κάνει download Hazuki T^T. Thanks για το tip όπως και να έχει.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 23:50
Ά Αθηνών Gilmaru ήμασταν εμείς. Βασικά φέτος έγνε ο κακός χαμός στο Πρωτοδικείο γιατί οι περισσότεροι δεν είχαν σωστά συμπληρωμένα τα άπειρα βιβλία και χαρτιά που έπρεπε να παραδώσουν στον έφορο και τους περισσότερους τους έδιωχναν να πάνε να τα φτιάξουν. Εμείς ναι μεν φύγαμε στις 4:30 αλλά τα είχα όλα ολόσωστα και συμπληρωμένα και δεν καθόμουν σαν κάτι άλλους να τα γράφω σήμερα με την ψυχή στο στόμα ~σπόντα για όσους φύγανε νωρίτερα αυτό
~
Ρε παιδιά αν έχετε το θεό σας, μου ήρθε παππούς 91 χρονών σε αναπηρικό καροτσάκι από τη Βάρκιζα και κατέβηκα κάτω και ψήφισε έξω από το σχολείο... Σε κάποια φάση εκεί που τον βοηθούσα μου είπε κάπως με παράπονο "Άραγε θα προλάβω να ξαναψηφίσω?" και τί να σας πω πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά. Βασικά θέλω να ευχαριστήσω και ας μην το μάθει ποτέ την κυρία ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΡΟΥΞΑΝΤΡΑ - ΚΟΝΤΡΟΥΤΣΑ (ΡΟΥΞΙ) του ΡΑΝΤΟΥ-ΝΤΑΝ, υποψήφια δεν θυμάμαι με ποιόν συνδυασμό διότι ενώ κοντεύαμε να πέσουμε κάτω ξερές, στο άκουσμα του ονόματος της αναπτερώθηκε το ηθικό μας. Ήταν μια ένεση ενέργειας όταν την χρειαζόμασταν το περισσότερο. Να ναι καλά όπου και να ναι η γυναίκα.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:00
^Εμένα από ένα σημείο και μετά κάτι μου έκαναν ορισμένα ονόματα στον εγκέφαλο. Μια λεγόταν Παγίδα. Είναι δυνατόν; Γελούσα μόνος μου σε κάποιο σημείο.
Μόνο για να είσαι περήφανη για το φωκάκι σου, εγώ με τον Άλεξ και την δικαστική μας τα είχαμε επίσης κάνει ολόσωστα :3
Ορισμένα πρακτικά μιλάμε τα είχαμε συρράψει από εκατό φορές για να μην φύγουν από εδώ και από εκεί τα χαρτιά.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:01
Η Ρούξι. Η γνωστή πρώην παίκτρια βόλλεϋ του Παναθηναϊκού, δηλαδή
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 20 Μάιος 2014 - 00:01
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:02
Awwww, θα μπαίνανε οι καημένοι οι ψηφοφόροι και θα νόμιζαν ότι τα έβλεπαν όλα διπλά XD
EDIT : @Ody α μάλιστα! Τώρα εξηγείται που πήρε και τόσες ψήφους. Μπράβο της, όχι μπράβο της!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 20 Μάιος 2014 - 00:03
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:09
Σύμφωνα με το πανκί (που κάθε φορά μου φέρνει σε sex pistols το όνομα) η Ρούξι είναι και νομικός. Κάνε άκρη Ρούξι, έρχεται η Μόνο!!!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:12
^Εμένα από ένα σημείο και μετά κάτι μου έκαναν ορισμένα ονόματα στον εγκέφαλο. Μια λεγόταν Παγίδα. Είναι δυνατόν; Γελούσα μόνος μου σε κάποιο σημείο.
Μόνο για να είσαι περήφανη για το φωκάκι σου, εγώ με τον Άλεξ και την δικαστική μας τα είχαμε επίσης κάνει ολόσωστα :3
Ορισμένα πρακτικά μιλάμε τα είχαμε συρράψει από εκατό φορές για να μην φύγουν από εδώ και από εκεί τα χαρτιά.
Αμα μένει στο Φάληρο παίζει να την ξέρω την Παγίδα XD.

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2014 - 00:22
Ρε παιδιά αν έχετε το θεό σας, μου ήρθε παππούς 91 χρονών σε αναπηρικό καροτσάκι από τη Βάρκιζα και κατέβηκα κάτω και ψήφισε έξω από το σχολείο... Σε κάποια φάση εκεί που τον βοηθούσα μου είπε κάπως με παράπονο "Άραγε θα προλάβω να ξαναψηφίσω?" και τί να σας πω πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά. Βασικά θέλω να ευχαριστήσω και ας μην το μάθει ποτέ την κυρία ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΡΟΥΞΑΝΤΡΑ - ΚΟΝΤΡΟΥΤΣΑ (ΡΟΥΞΙ) του ΡΑΝΤΟΥ-ΝΤΑΝ, υποψήφια δεν θυμάμαι με ποιόν συνδυασμό διότι ενώ κοντεύαμε να πέσουμε κάτω ξερές, στο άκουσμα του ονόματος της αναπτερώθηκε το ηθικό μας. Ήταν μια ένεση ενέργειας όταν την χρειαζόμασταν το περισσότερο. Να ναι καλά όπου και να ναι η γυναίκα.
Εμείς περιμέναμε πως και πως έναν παππου γεννημένο το 1910τόσο....τελικα δεν αναστήθηκε η μούμια...αλλα ήρθε η κόρη του/εγκονή του τι ήτανε και γέλαγαμε σα βλαμένα ολοι ![]()
Oι κατάλογοι ήταν over the top ![]()