Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77176 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 04:28

Μόλις έκλεισα ένα 24ωρο άυπνη και σε 5 ώρες θα ξυπνήσω να πάω να στηθώ σε μια γιγαντιαία ουρά στο Πρωτοδικείο να πάω να παραδώσω σάκο. Εν έτει 2014 όλα γίνονται ακριβώς όπως και το 1914.

xbJ3b2w.jpeg

#77177 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 04:29

01059.....

#77178 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 09:44

Φορ δε μάνι Μόνο, κουράγιο :<. Σας έχουν στείλει κανένα φάκελο που να εμπεριέχει τίποτα άλλο έξτρα μαζί με την ψήφο;
Κι εμένα μόλις με ξύπνησε η καθηγήτρια μου στην σχολή από τον μονόωρο γλυκό μου ύπνο για να πάω να της ξεzipάρω τα σχέδια που της έστειλα μιας και δεν σκέφτηκα ότι δεν γνωρίζει από downloads και αποσυμπιέσεις Τ______Τ.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77179 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 11:11

Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει ακόμα και για τα διπλάσια λεφτά. Εντάξει επικά σκηνικά προς το τέλος με Iri και Anelis, οι ένδοξες γραμματείς μου ~δεν παίζει να μου ξαναμιλήσουν~ να έχω διώξει εφορευτική γιατί τους λυπήθηκε η ψυχή μου και να πέφτουν κάτι μπινελίκια σε υποψηφίους και συνδυασμούς υπαρκτού σουρεαλισμού. Ω ΜΑ ΓΚΑΝΤ Η ΧΑΡΤΟΥΡΑ! Να πρέπει να μονογράψεις κάθε σταυρό σε κάθε ψηφοδέλτιο, να βάλεις άυξων αριθμό ψηφοδελτίου και να γράψεις σύνολο σταυρών ολογράφως και να το μονογράψεις σε κάθε ψηφοδέλτιο. Φανταστείτε το τώρα αυτό μόνο για τις δημοτικές με 12 συνδυασμούς, 5 σταυρούς και 965 υποψηφίους και μετά να τα περάσεις όλα αυτά σε τρία διαφορετικά βιβλία με το χέρι. Εντάξει εποχή των σπηλαίων και λίγα λέω. Για να μην πω για τα ψηφοδέλτια της ΧΑ που έρχονταν βροχή και μου ρχοταν να βάλω από τη μια τα κλάματα από την άλλη να τα σκίσω όλα και να κάνω την πάπια...Και τώρα ετοιμάζομαι να πάω να σταθώ στην ουρά στο Πρωτοδικείο ή μάλλον σε 2 διαφορετικές ουρές.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΩ όλα αυτά τα ονόματα των υποψηφίων πρέπει να περαστούν με το χέρι στα βιβλία γιατί δεν μπορούν να τα προεκτυπώσουν... Με όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύονται πανελλαδικώς σε χαρτικά και αναλώσιμα τώρα θα τα είχαν κάνει όλα ηλεκτρονικά... Θέλω να βρίσω αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον... They broke me T_T

xbJ3b2w.jpeg

#77180 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 11:18

Eeeeek. Καλό κουράγιο :c

#77181 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 12:15

Με πιάνει αναγούλα και μόνο στο άκουσμα της διαδικασίας αυτής της ψυχικής οδύνης. Καημένα δέντρα. Καημένα ballpoint pens T^T

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77182 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 12:49

Στο δικό μας εκλογικό ήταν μόνο η δικαστική αντιπρόσωπος με τη γραμματέα της :hahaha:

Εφορευτική, ούτε καν :P

#77183 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 12:54

Στην αγγλια οι ελληνες (και μη, μεταναστες) τρεχουν να ψηφισουν στις αγγλικες δημοτικες γιατι πανε σε καλυτερο φορολογικο κλιμακιο  :kakaka:  
Kαι προφανως βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.

Πολλοι υποψιαζονται οτι αυτος που λεει οξω οι μεταναστες απ'το λονδινο παιζει να παρει ενα 2% απ τις ψηφους απο μεταναστες! 

Κλαιω 

stasou%2520mygdala.jpg

#77184 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 13:44

Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει ακόμα και για τα διπλάσια λεφτά. Εντάξει επικά σκηνικά προς το τέλος με Iri και Anelis, οι ένδοξες γραμματείς μου ~δεν παίζει να μου ξαναμιλήσουν~ να έχω διώξει εφορευτική γιατί τους λυπήθηκε η ψυχή μου και να πέφτουν κάτι μπινελίκια σε υποψηφίους και συνδυασμούς υπαρκτού σουρεαλισμού. Ω ΜΑ ΓΚΑΝΤ Η ΧΑΡΤΟΥΡΑ! Να πρέπει να μονογράψεις κάθε σταυρό σε κάθε ψηφοδέλτιο, να βάλεις άυξων αριθμό ψηφοδελτίου και να γράψεις σύνολο σταυρών ολογράφως και να το μονογράψεις σε κάθε ψηφοδέλτιο. Φανταστείτε το τώρα αυτό μόνο για τις δημοτικές με 12 συνδυασμούς, 5 σταυρούς και 965 υποψηφίους και μετά να τα περάσεις όλα αυτά σε τρία διαφορετικά βιβλία με το χέρι. Εντάξει εποχή των σπηλαίων και λίγα λέω. Για να μην πω για τα ψηφοδέλτια της ΧΑ που έρχονταν βροχή και μου ρχοταν να βάλω από τη μια τα κλάματα από την άλλη να τα σκίσω όλα και να κάνω την πάπια...Και τώρα ετοιμάζομαι να πάω να σταθώ στην ουρά στο Πρωτοδικείο ή μάλλον σε 2 διαφορετικές ουρές.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΩ όλα αυτά τα ονόματα των υποψηφίων πρέπει να περαστούν με το χέρι στα βιβλία γιατί δεν μπορούν να τα προεκτυπώσουν... Με όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύονται πανελλαδικώς σε χαρτικά και αναλώσιμα τώρα θα τα είχαν κάνει όλα ηλεκτρονικά... Θέλω να βρίσω αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον... They broke me T_T

I feel you mono...έτυχε να ήμουν κιεγώ γραματέας φετος λόγο της θείας μου (αν το ξαναξάνω σφυρίχτε μου)....δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι αυτό το πράμα ή έτυχε η χρονιά και ασχέτος απο το ότι εφορευτική επιτροπή αγνοούταν ...(ένα άτομο ήρθε όλο κιόλο σε μας)  ήταν γενικα γαμίσι όλη η φάση....6 το πρωί με 2.μιση το βράδι να τελιώνουμε και την καταμέτριση Τ_Τ

P.S: είχα να χρησιμοποίήσω καρμπόν για κοπιάρισμα πάνω απο 5ετία <3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikeoF4col4khC: 19 Μάιος 2014 - 13:45

フカフカ

#77185 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 14:52

Μία από τα ίδια, και εγώ γραμματέας, βέβαια από τους 523 που ήταν στο δικό μας εκλογικό τμήμα ήρθαν οι 323, με 6 ολόκληρα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές και κάτι καταλόγους από δω μέχρι το πάτωμα που υποθέτω ότι ήταν τα ψηφοδέλτια για τις δημοτικές. Πάντως παίζει να τελειώσαμε πρώτοι εμείς κατά τη 1 και κάτι. Εγώ και τα δύο παιδιά της εφορευτικής δε βλέπαμε μετά από κάποια φάση όλα τα νούμερα :P Τουλάχιστον μας βοήθησε μια κυρία από ένα από τα κόμματα του δήμου με τα ψηφοδέλτια. Και ο κάθε γέρος να γλύφει το φάκελο του, και να του λέμε "Μη γλύφετε, έχει ταινία" και να μη το καταλαβαίνει!!! Με τα πολλά τέλος πάντων φτάσαμε στο τέλος και αφού μας υποσχέθηκαν ότι δε θα πατήσουν ξανά το πόδι τους στο εκλογικό τμήμα τα παιδιά της εφορευτικής, αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τις Ευρωεκλογές.

Αξιοσημείωτο ότι τα Αυγά δε πήραν και πολλούς ψήφους, τουλάχιστον στο δικό μας τμήμα, οπότε δε με χαλάει. Επίσης, κάποιος/κάποια πήρε μαζί του και ψαλίδι, γιατί ανακαλύψαμε ένα λευκό-χειροτεχνία

#77186 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 15:55

Στο θέμα της γραμματείας σε εκλογές δεν με πειράζει ο όγκος της δουλειάς ή η διάρκεια (αν και κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου ότι θα αφήσουμε ομαδικώς τα κοκκαλά μας διπλα στις καλπες). Ένα πράγμα δεν μπορώ να αντέξω. ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. Δεν υπάρχει πιο άβολο πράγμα και ειδικά μετά τις 12 πρώτες ώρες ο πόνος γίνεται αφόρητος. Συμβουλή προς γραμματείς εφορευτικούς και δικαστικούς αντιπροσώπους ... Πάρτε μαζί σας μαξιλαράκια. Επίσης ένα survival kit δεν είναι καθόλου κακή ιδέα καθώς το φως το νερό και το φαγητό μπορεί να γίνουν κάπως σπάνια από ένα σημείο και έπειτα. Προτιμήστε ξηρά τροφή που δεν αλλοιώνεται και γλυκά για να τονώνει η ζάχαρη τον εγκέφαλο.

Αυτήν την Κυριακή είδα για πρώτη φορά στην πράξη το κυριολεκτικό "δεν έχω χρόνο ούτε να κατουρήσω". Μοναδική εμπειρία.

Κατά δεύτερο λόγο πιστεύω ότι όσοι άνθρωποι πηγαίνουν για εφορευτική επιτροπή είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι και αξίζουν σίγουρα καλύτερη μεταχείριση από πλευράς της πολιτείας από αυτήν που λαμβάνουν. Η εφορευτική μας ήταν χρυσοί άνθρωποι με τεράστια υπομονή και επιμονή. Πραγματικά μπράβο τους. Εγώ δεν έχω την θέληση, την καλοσύνη το σθένος - όπως θέλετε πείτε το - να πάω για 20-24 ώρες να περάσω αυτό το μαρτύριο αμισθή. Δεν έχω καν την θέληση να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο αλτρουισμού και ανιδιοτέλειας.

Επίσης έμαθα ότι κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι της δικαιοσύνης συνεδρίασαν σοβαρά για το αν πρέπει ή όχι να θεωρείται το κραγιόν πάνω στο ψηφοδέλτιο άκυρο. Στην αρχή μου φάνηκε αστείο αλλά όταν βρήκαμε τα πρώτα κραγιονισμένα ψηφοδέλτια (παρά το γεγονός ότι τονίζαμε ξανά και ξανά να μην γλύφουν το φακελάκι γιατί έχει ταινία) σοκαρίστηκα από την πρόνοια της πολιτείας.

#77187 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 16:20

Μην αρχίζετε από τώρα τα παράπονα, γιατί αυτή την Κυριακή θα έχετε 3 κάλπες :P

#77188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 16:22

Όχι ντάξει ξέρουμε ότι πρόκειται να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι τότε.

#77189 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 16:30

Εγώ νιώθω συναισθηματικα πιο πλούσια από την όλη εμπειρία - γιατί χρηματικά ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΣΑΝ ΝΤΑΝΤΆ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-. Έκανα όλο τον κύκλο των πιθανών συναισθηματων μου μέσα σε κάτι περισσότερο από είκοσι ώρες.
Την επόμενη φορά θα πάρω υπνοσακο όμως, η νύστα με κάνει γκρινιάρα. Τουλάχιστον γελάσαμε

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77190 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2014 - 18:46

Μην αρχίζετε από τώρα τα παράπονα, γιατί αυτή την Κυριακή θα έχετε 3 κάλπες :P

Τουλάχιστον στις επαναληπτικές δεν θα βάζουν σταυρούς. Κάτι είναι κι αυτό. Γιατί σ' αυτές τους δικούς μας τους είχε πιάσει κάτι και σταύρωναν αβέρτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 19 Μάιος 2014 - 18:50