Άλλη εποχή, πραγματικά, άλλο magic, άπειρη δύναμη στα παλιά sets.
Εγώ zendikar ξεκίνησα και παρακολουθώ τις εξελίξεις παραγγέλοντας κάνα playset όταν κολλά στην τράπουλα μου.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:03
Εγώ zendikar ξεκίνησα και παρακολουθώ τις εξελίξεις παραγγέλοντας κάνα playset όταν κολλά στην τράπουλα μου.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:03
^
^Οι παραλλαγές σου του παλιού καλού "old" με ξετρελαίνουν :3
In other news, ποινικές κυρώσεις για όσους δεν πάνε να ψηφίσουν... Εμπρός...πίσω.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:22
Παλιά πλήρωνες 300 μεταλλικές δραχμές or sth ![]()
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:28
Ειδικά το Urza's Saga ήταν εντελώς OP με αποτέλεσμα να απαγορεύσουν κάρτες του από τα τουρνουά.
Δεν παρακολουθώ τί γίνεται πλέον βέβαια.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:30
Θέλω να σκάσει κανα σαραντάρι αποχή να δω ποιόν θα πρωτομαζέψουν. Εμένα πάντως το κοινωνικό μου μήνυμα είναι το εξής. Λυπηθείτε τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα έχουν τρεις κάλπες την δεύτερη Κυριακή και θα τελειώσουν την καταμέτρηση το πρωΐ της Δευτέρας και μην πάτε να ψηφίσετε μπας και καταφέρουμε και κοιμηθούμε κάποια στιγμή ![]()
ΥΓ. Επίσης αν γίνεται όλοι να ευχηθείτε να κληρωθώ για δικαστικός αντιπρόσωπος μπας και δω κανα ευρώ στην τσέπη θα το εκτιμούσα.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:32
Eύχομαι να κληρωθεί η mono δικαστικός αντιπρόσωπος, Αμήν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 24 Απρίλιος 2014 - 20:33

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 00:44
Λάτρεψα, πολύ γλυκούλι τραγούδι και συγκρότημα
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 01:04
Ερώτηση: Έχει κανένας υπ'όψη κανένα μαγαζί στην Αθήνα με βιβλία/manga/βιντεοπαιχνίδια/οτιδήποτε στα Ιαπωνικά; ![]()
Ή δεν γλυτώνω την αναμονή από e-Bay και Amazon;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 25 Απρίλιος 2014 - 01:06
![]()
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 01:53
Manga μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις στο public. Αν βγάλεις και κάρτα έχεις 10% έκπτωση. c: Τώρα αν τα θες στην Ιαπωνική γλώσσα, τότε νομίζω επίσης με παραγγελεία μπορούν να σου φέρουν, αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 10:09
Τα ξέρω τα Public, αλλά ψάχνοντας τυχαία για πόνυ έμαθα πως και εκείνοι από το Amazon παραγγέλνουν, οπότε η αναμονή είναι η ίδια. Φαίνεται πως δεν τη γλιτώνω τελικά.
Ευχαριστώ πώντως. ^^
Άλλη ερώτηση: Όπως βλέπω στην παρακάτω εικόνα (να 'ναι καλά το 9gag) δίπλα από τα Kanji δίνονται και τα Kana. Είναι συνηθισμένο αυτό στα manga ή απλά έτυχε στο συγκεκριμένο; ![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 14:43
Noμίζω πως πάει αναλόγως το ηλικιακό κοινό στο οποίο στοχεύει το manga Kain, γιατί οι Ιάπωνες μαθαίνουν σταδιακά kanji μέχρι και το πανεπιστήμιο.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 15:11
Noμίζω πως πάει αναλόγως το ηλικιακό κοινό στο οποίο στοχεύει το manga Kain, γιατί οι Ιάπωνες μαθαίνουν σταδιακά kanji μέχρι και το πανεπιστήμιο.
Tα περισσότερα μάνγκα δίπλα απ'τα Kanji έχουνε και τα Hiragana πάντος, έδω ακόμα και το nozoki Ana είχε που δε νομίζω να προοριζόταν για παιδιά προ λυκύου ξερω γω xD οπότε ντάξει και να μην ξέρεις κάποιο kanji πχ, μπορείς να το διαβάσεις αρκεί να μπορείς να καταλάβεις και τι λέει ;p.
Ούτε εγώ έχει τύχει να βρω κάτι έλλαδα πάντος (δεν έχουν λόγο και να ΄φερουν βέβαια) μόνο με παραγκελία υποθέτω αλλιώς internet.
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 15:16
Τέλεια! Τhanks για τα info, guyz. ![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 16:14
Άλλη ερώτηση: Όπως βλέπω στην παρακάτω εικόνα (να 'ναι καλά το 9gag) δίπλα από τα Kanji δίνονται και τα Kana. Είναι συνηθισμένο αυτό στα manga ή απλά έτυχε στο συγκεκριμένο;
Spoiler:
Τα περισσότερα kanji έχουν από δίπλα katakana στα manga. Στα novels είναι το θέμα, που τις περισσότερες φορές δεν έχει τίποτα xD
Εγώ νομίζω ότι γίνεται για να μη δημιουργείται σύγχυση (λόγω της πολλαπλής σημασίας ενός kanji).
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2014 - 00:18
Επεσα πανω σε τρολλοsubs στο SoA...
Αληθινος διαλογος:
-Hey
-Hey
Επικος μεαφρασμενος διαλογος
-ΟΥΓΚ
-ΟΥΥΓΚΚ!
![]()