Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76921 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:03

Άλλη εποχή, πραγματικά, άλλο magic, άπειρη δύναμη στα παλιά sets.

Εγώ zendikar ξεκίνησα και παρακολουθώ τις εξελίξεις παραγγέλοντας κάνα playset όταν κολλά στην τράπουλα μου.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76922 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:03

^

^Οι παραλλαγές σου του παλιού καλού "old" με ξετρελαίνουν :3

In other news, ποινικές κυρώσεις για όσους δεν πάνε να ψηφίσουν... Εμπρός...πίσω.

xbJ3b2w.jpeg

#76923 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:22

Παλιά πλήρωνες 300 μεταλλικές δραχμές or sth :P

Θέλω κι εγώ να βρω παρέα που να παίζουμε επιτραπέζια :(

#76924 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:28

Άλλη εποχή, πραγματικά, άλλο magic, άπειρη δύναμη στα παλιά sets.

Εγώ zendikar ξεκίνησα και παρακολουθώ τις εξελίξεις παραγγέλοντας κάνα playset όταν κολλά στην τράπουλα μου.

Ειδικά το Urza's Saga ήταν εντελώς OP με αποτέλεσμα να απαγορεύσουν κάρτες του από τα τουρνουά.

Δεν παρακολουθώ τί γίνεται πλέον βέβαια.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#76925 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:30

Θέλω να σκάσει κανα σαραντάρι αποχή να δω ποιόν θα πρωτομαζέψουν. Εμένα πάντως το κοινωνικό μου μήνυμα είναι το εξής. Λυπηθείτε τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα έχουν τρεις κάλπες την δεύτερη Κυριακή και θα τελειώσουν την καταμέτρηση το πρωΐ της Δευτέρας και μην πάτε να ψηφίσετε μπας και καταφέρουμε και κοιμηθούμε κάποια στιγμή :nanana:

ΥΓ. Επίσης αν γίνεται όλοι να ευχηθείτε να κληρωθώ για δικαστικός αντιπρόσωπος μπας και δω κανα ευρώ στην τσέπη θα το εκτιμούσα.

xbJ3b2w.jpeg

#76926 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2014 - 20:32

Eύχομαι να κληρωθεί η mono δικαστικός αντιπρόσωπος, Αμήν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 24 Απρίλιος 2014 - 20:33

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76927 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 00:44

Λάτρεψα, πολύ γλυκούλι τραγούδι και συγκρότημα

Youtube Video

#76928 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 263 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 01:04

Ερώτηση: Έχει κανένας υπ'όψη κανένα μαγαζί στην Αθήνα με βιβλία/manga/βιντεοπαιχνίδια/οτιδήποτε στα Ιαπωνικά; :hmmm:

Ή δεν γλυτώνω την αναμονή από e-Bay και Amazon;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 25 Απρίλιος 2014 - 01:06

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#76929 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 01:53

Manga μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις στο public. Αν βγάλεις και κάρτα έχεις 10% έκπτωση. c: Τώρα αν τα θες στην Ιαπωνική γλώσσα, τότε νομίζω επίσης με παραγγελεία μπορούν να σου φέρουν, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

#76930 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 263 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 10:09

Τα ξέρω τα Public, αλλά ψάχνοντας τυχαία για πόνυ έμαθα πως και εκείνοι από το Amazon παραγγέλνουν, οπότε η αναμονή είναι η ίδια. Φαίνεται πως δεν τη γλιτώνω τελικά. :sigh2:  Ευχαριστώ πώντως. ^^

Άλλη ερώτηση: Όπως βλέπω στην παρακάτω εικόνα (να 'ναι καλά το 9gag) δίπλα από τα Kanji δίνονται και τα Kana. Είναι συνηθισμένο αυτό στα manga ή απλά έτυχε στο συγκεκριμένο; :hmmm:

Spoiler:

#76931 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 14:43

Noμίζω πως πάει αναλόγως το ηλικιακό κοινό στο οποίο στοχεύει το manga Kain, γιατί οι Ιάπωνες μαθαίνουν σταδιακά kanji μέχρι και το πανεπιστήμιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76932 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 15:11

Noμίζω πως πάει αναλόγως το ηλικιακό κοινό στο οποίο στοχεύει το manga Kain, γιατί οι Ιάπωνες μαθαίνουν σταδιακά kanji μέχρι και το πανεπιστήμιο.

Tα περισσότερα μάνγκα δίπλα απ'τα Kanji έχουνε και τα Hiragana πάντος, έδω ακόμα και το nozoki Ana είχε που δε νομίζω να προοριζόταν για παιδιά προ λυκύου ξερω γω xD οπότε ντάξει και να μην ξέρεις κάποιο kanji πχ, μπορείς να το διαβάσεις αρκεί να μπορείς να καταλάβεις και τι λέει ;p.

Ούτε εγώ έχει τύχει να βρω κάτι έλλαδα πάντος (δεν έχουν λόγο και να ΄φερουν βέβαια) μόνο με παραγκελία υποθέτω αλλιώς internet.

フカフカ

#76933 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 263 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 15:16

Τέλεια! Τhanks για τα info, guyz. :byejg9:

#76934 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 16:14

Άλλη ερώτηση: Όπως βλέπω στην παρακάτω εικόνα (να 'ναι καλά το 9gag) δίπλα από τα Kanji δίνονται και τα Kana. Είναι συνηθισμένο αυτό στα manga ή απλά έτυχε στο συγκεκριμένο; :hmmm:

Spoiler:

Τα περισσότερα kanji έχουν από δίπλα katakana στα manga. Στα novels είναι το θέμα, που τις περισσότερες φορές δεν έχει τίποτα xD

Εγώ νομίζω ότι γίνεται για να μη δημιουργείται σύγχυση (λόγω της πολλαπλής σημασίας ενός kanji).

#76935 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2014 - 00:18

Επεσα πανω σε τρολλοsubs στο SoA...

Αληθινος διαλογος:

-Hey

-Hey

Επικος μεαφρασμενος διαλογος

-ΟΥΓΚ