Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76681 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 23:12

Εγώ προτείνω να παλέψεις κι άλλο για την θέση που σου αξίζει Anchorman και να ανέβεις στην τρομερή θέση του ultra supah dupah δημοσιογραφου admin, και να μπαναρεις οσους σε αμφισβητουν και παραδειγματισμο.

#76682 News Anchorman

News Anchorman

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΌπου υπάρχει η αλήθεια!

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 23:13

Θέλουνε να μας ΣΩΠΑΣΟΥΝ αλλά η αλήθεια θα λάμψει!

408280-%C3%8A.jpg

Σκοτεινές δυνάμεις του υποκόσμου των μασόνων σιωνιστών προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο δημοσιογραφικό μας πρακτορείο αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ξέρουμε ότι η φωνή μας θα ηχήσει ακόμα πιο δυνατή από ποτέ!

Χαλασμένα φασόλια άρχισαν να αποκτούν συνείδηση και να δηλητηριάζουν τα μυαλά της νεολαίας!

Τα σουπερμάρκετ βρίσκονται προ εκπλήξεως!

Απανταχού γονείς σπάνε τα ράφια εξοργισμένοι!

ΧΑΟΣ στις λαχαναγορές!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zombie News Anchorman: 02 Απρίλιος 2014 - 23:16

#76683 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 23:14

Φτου σας που κάνετε τόσο ωραίες συζητήσεις καθώς διαβάζω :P

Λοιπόν, να πω κι εγώ τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο μου (συγκεκριμένα, στο τμήμα γενικής παιδείας).

Ο πλήρης εξευτελισμός μαθημάτων και καθηγητών.

Οι περισσότεροι μαθητές της θεωρητικής δεν προσέχουν καν στα μαθήματα γενικής, ενώ οι θετικής/τεχνολογικής προσέχουν μόνο στα μαθηματικά και στη φυσική, γιατί θα "χρειαστούν του χρόνου", γράφοντας όλα τα υπόλοιπα μην πω πού. Φυσικά, δε βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτό.

Όσον αφορά την συμπεριφορά των μαθητών, οι περισσότεροι θέλουν να επισημάνουν στον καθηγητή ότι δε θέλουν να προσέξουν στο μάθημα, κάνοντας ό, τι βλακεία τούς έρθει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή. Προχτές ένας σηκώθηκε και έκανε το αεροπλάνο (17 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΪΔΑΡΟΣ!!!) με την καθηγήτρια-την αγγλικού-να κάθεται να χαμογελάει σαν ηλίθια, περιμένοντας να καθίσει, χωρίς να κάνει κάποια παρατήρηση. Δηλαδή ακόμη και οι καθηγητές δεν επιβάλλουν την τάξη, όταν πρέπει. Με λίγα λόγια, η τάξη γίνεται κώλος :P

Πέραν αυτού, σε όλη τη μαθητική μου καριέρα ( :borednn9: ), δεν έχω δει να παίρνει κάποιος αποβολή, παρόλο που έπρηζε καθημερινά τους καθηγητές. Δεν ξέρω τι τρέχει!! Οι καθηγητές φτάνουν σε σημείο να φοβούνται τα παιδιά. Τι άλλο θα δούμε!!

Στα ιδιωτικά δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως στα περισσότερα δημόσια σχολεία, ισχύει πάνω κάτω η ίδια κατάσταση. Πέρα από τον διευθυντή, ο οποίος σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο στους μαθητές (ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι φλούφλης, καθώς μόνο να φωνάζει ξέρει και μάλιστα μπορείς να "του την πεις" πολύ εύκολα), οι υπόλοιποι καθηγητές έχουν υποστεί τα πάντα.

Ώρες-ώρες προσπαθώ να σκεφτώ σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η συμπεριφορά των μαθητών. Δεν είναι μόνο η άσχημη συμπεριφορά προς τους καθηγητές, αλλά και προς τους μαθητές. Κάθε φορά που βγαίνω για διάλειμμα, βλέπω κι από ένα παιδί να πέφτει θύμα σωματικής βίας, χωρίς απαραίτητα να φταίει. Δεν μπορώ να καταλάβω, μερικοί θεωρούν ότι με την επίδειξη της δύναμής τους γίνονται cool, ή κάτι τέτοιο.

Τελικά το σχολείο πλέον πιο πολύ προωθεί τη βία (μιας και δεν την αποτρέπει), παρά το διάλογο και την σκέψη. Γιατί είμαι σίγουρος ότι μερικοί πιστεύουν ότι με την άσκηση βίας προβάλλουν την ισχύ τους και οι 'γκόμενες' πέφτουν για χάρη τους. Τελικά δε διαφέρουμε σε τίποτα από τα ζώα :borednn9:

Βαγγελιώ, δικαιολογώ την αντίδρασή σου. Δεν μπορείς να αφήνεις ένα κακομαθημένο να σου σπάει τα νεύρα, μένοντας άπραγη. Από την στιγμή όμως που κι εσύ η ίδια σήκωσες χέρι πάνω του, χάνεις το δίκιο σου... δυστυχώς :(

#76684 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 00:09

Mono για να το λες εσύ, έχει παραπάνω βαρύτητα. I shall embrace my kawainess. Prepare yourselves, those who are kawaii-intolerant!

Kyaaaaa! :3

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#76685 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 00:19

Mono για να το λες εσύ, έχει παραπάνω βαρύτητα. I shall embrace my kawainess. Prepare yourselves, those who are kawaii-intolerant!

Kyaaaaa! :3

Αν μου ζητήσεις να μη σε λέω Βύρωνα με αυτό το σετ ίσως να με πείσεις.

Βύρωνα.

#76686 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 00:46

Φτου σας που κάνετε τόσο ωραίες συζητήσεις καθώς διαβάζω :P

Λοιπόν, να πω κι εγώ τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο μου (συγκεκριμένα, στο τμήμα γενικής παιδείας).

Ο πλήρης εξευτελισμός μαθημάτων και καθηγητών.

Οι περισσότεροι μαθητές της θεωρητικής δεν προσέχουν καν στα μαθήματα γενικής, ενώ οι θετικής/τεχνολογικής προσέχουν μόνο στα μαθηματικά και στη φυσική, γιατί θα "χρειαστούν του χρόνου", γράφοντας όλα τα υπόλοιπα μην πω πού. Φυσικά, δε βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτό.

Όσον αφορά την συμπεριφορά των μαθητών, οι περισσότεροι θέλουν να επισημάνουν στον καθηγητή ότι δε θέλουν να προσέξουν στο μάθημα, κάνοντας ό, τι βλακεία τούς έρθει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή. Προχτές ένας σηκώθηκε και έκανε το αεροπλάνο (17 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΪΔΑΡΟΣ!!!) με την καθηγήτρια-την αγγλικού-να κάθεται να χαμογελάει σαν ηλίθια, περιμένοντας να καθίσει, χωρίς να κάνει κάποια παρατήρηση. Δηλαδή ακόμη και οι καθηγητές δεν επιβάλλουν την τάξη, όταν πρέπει. Με λίγα λόγια, η τάξη γίνεται κώλος :P

Πέραν αυτού, σε όλη τη μαθητική μου καριέρα ( :borednn9: ), δεν έχω δει να παίρνει κάποιος αποβολή, παρόλο που έπρηζε καθημερινά τους καθηγητές. Δεν ξέρω τι τρέχει!! Οι καθηγητές φτάνουν σε σημείο να φοβούνται τα παιδιά. Τι άλλο θα δούμε!!

Στα ιδιωτικά δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως στα περισσότερα δημόσια σχολεία, ισχύει πάνω κάτω η ίδια κατάσταση. Πέρα από τον διευθυντή, ο οποίος σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο στους μαθητές (ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι φλούφλης, καθώς μόνο να φωνάζει ξέρει και μάλιστα μπορείς να "του την πεις" πολύ εύκολα), οι υπόλοιποι καθηγητές έχουν υποστεί τα πάντα.

Ώρες-ώρες προσπαθώ να σκεφτώ σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η συμπεριφορά των μαθητών. Δεν είναι μόνο η άσχημη συμπεριφορά προς τους καθηγητές, αλλά και προς τους μαθητές. Κάθε φορά που βγαίνω για διάλειμμα, βλέπω κι από ένα παιδί να πέφτει θύμα σωματικής βίας, χωρίς απαραίτητα να φταίει. Δεν μπορώ να καταλάβω, μερικοί θεωρούν ότι με την επίδειξη της δύναμής τους γίνονται cool, ή κάτι τέτοιο.

Τελικά το σχολείο πλέον πιο πολύ προωθεί τη βία (μιας και δεν την αποτρέπει), παρά το διάλογο και την σκέψη. Γιατί είμαι σίγουρος ότι μερικοί πιστεύουν ότι με την άσκηση βίας προβάλλουν την ισχύ τους και οι 'γκόμενες' πέφτουν για χάρη τους. Τελικά δε διαφέρουμε σε τίποτα από τα ζώα :borednn9:

Βαγγελιώ, δικαιολογώ την αντίδρασή σου. Δεν μπορείς να αφήνεις ένα κακομαθημένο να σου σπάει τα νεύρα, μένοντας άπραγη. Από την στιγμή όμως που κι εσύ η ίδια σήκωσες χέρι πάνω του, χάνεις το δίκιο σου... δυστυχώς :(

Ορίστε, Ιαπωνία γίναμε. Otakus, rejoice.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#76687 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 01:31

Ody, κανόνισε την πορεία σου εντάξει; Δεν θα εχεις καλά ξεμπερδεματα! Μην με πεις ετσι ξανα! ~ kyun

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#76688 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 01:44

Δεν θελω να βλογάω τα γενια μου αλλα ειναι τοσο cute o ΝWS με αυτο το σετακι που νομιζω θα κολλησουμε απο τα σιροπια.

#76689 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 01:49

Ody, κανόνισε την πορεία σου εντάξει; Δεν θα εχεις καλά ξεμπερδεματα! Μην με πεις ετσι ξανα! ~ kyun

Αχου τοοοοοοο!!!!!  :lovulovu:  :awww:  :blush2:

BLAM!

#76690 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 09:46

Ειδικά με την πόζα γοργόνας στην υπογραφή, πώς να μου αντισταθείτε ; ~kyun

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#76691 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 09:48

http://www.iefimerida.gr/news/149470/%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1

Ηθικό δίδαγμα: άμα παίρνεις ναρκωτικές ουσίες γίνεσαι ομοφιλόφιλος.

Τι άλλο θ' ακούσω Θεέ μου... :bahhh:

#76692 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 10:04

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76693 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 10:38

:3

tumblr_m5cgegixVS1qkybt1o1_500.jpg

#76694 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 10:52

:3

tumblr_m5cgegixVS1qkybt1o1_500.jpg

Και πάλι χάνει από τον NWS.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76695 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2014 - 11:45

jYB8JuA.jpg

O,O

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 03 Απρίλιος 2014 - 11:45

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα