Θα φροντίσω να στείλω ένα link στους Kings, θα έχουν υλικό για άλλες πέντε σεζόν Good Wife.
Posted 02 April 2014 - 21:31
Θα φροντίσω να στείλω ένα link στους Kings, θα έχουν υλικό για άλλες πέντε σεζόν Good Wife.
Posted 02 April 2014 - 21:50
"ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!" Φωνάζουν αγανακτισμένοι οι πολίτες του aNiMe//GR.

"Μας λένε ψέματα μπροστά στα μάτια μας!" Λέει η κοινή γνώμη!
"Τι να κάνω, είμαι αθώος ψάρακας και πιστεύω ό,τι μου λέει ο κάθε μπαγαπόντης" είπε στην κάμερα ανήσυχος κάτοικος που οπλοφορούσε.
ΣΟΚ προκάλεσε μασκοφόρος τροληστής που υποδύθηκε γνωστό και ευυπόληπτο δημοσιογράφο!
"Δεν ασχολούμαι με σφετεριστές και λαοπλάνους! Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει!"
Μας δήλωσε μετά από επανειλημμένες πιέσεις ο γνωστός δημοσιογράφος!
Posted 02 April 2014 - 21:57
Spoiler:
Ρε παιδιά κάποιος να κλείσει την αντλία με τα ναρκωτικά που είναι συνδεδεμένος ο Anchorman!
Ή και όχι...
Posted 02 April 2014 - 21:57
Oh my god he is back!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 02 April 2014 - 21:59
Το 'χουμε παράδωση εδώ στο anime.gr να συνεχίζουμε ακάθεκτοι την πρωταπριλιά , και ας περνάνε οι μέρες. Λίγο η Glados λίγο η I.P. Bulletin, λίγο ο Anchorman, δε μας πτοούν οι καθιερωμένες ημερομηνίες.
Posted 02 April 2014 - 22:35
My identity has been compromised!!!!! SOS!
What is this identity you're talking about Φωκάκιε; Έπαθες κρίση νομίζω!
Quick, someone club this baby seal!

Posted 02 April 2014 - 22:36
Η Ιριστέλλα αποφάσισε να κάνει το σχέδιο της πραγματικότητα. "Θα δω τον NWS φώκια!!!"
My identity has been compromised!!!!! SOS!
Στο λέω και δω.Η φώκια στο άβαταρ σου μοιάζει στ'αλήθεια :3
Posted 02 April 2014 - 22:37
Night Wizard Seal ό, τι και αν γράφεις με αυτό το σετάκι το μόνο που βλέπω είναι "είμαι τόσο γλυκούλης ~γούτσου γούτσου~ κάντε με αγκαλίτσα"
Seriously, you can get away with murder with this one...
Posted 02 April 2014 - 22:44
κοκα κολα
Posted 02 April 2014 - 22:45
Ποιός / ποιά ελέγχει τον zombie news? Κάντε τον να σωπάσει!!!! ![]()
edit: Έχω πεθάνει με το σετάκι του NWS ![]()
Edited by MikeoF4col4khC, 02 April 2014 - 22:46.
Posted 02 April 2014 - 23:01
Zombie News Anchorman has become self aware. It's too late, it has gotten way beyond our control ![]()
Posted 02 April 2014 - 23:10
BAN HIM!!!!"ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!" Φωνάζουν αγανακτισμένοι οι πολίτες του aNiMe//GR.
"Μας λένε ψέματα μπροστά στα μάτια μας!" Λέει η κοινή γνώμη!
"Τι να κάνω, είμαι αθώος ψάρακας και πιστεύω ό,τι μου λέει ο κάθε μπαγαπόντης" είπε στην κάμερα ανήσυχος κάτοικος που οπλοφορούσε.
ΣΟΚ προκάλεσε μασκοφόρος τροληστής που υποδύθηκε γνωστό και ευυπόληπτο δημοσιογράφο!
"Δεν ασχολούμαι με σφετεριστές και λαοπλάνους! Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει!"
Μας δήλωσε μετά από επανειλημμένες πιέσεις ο γνωστός δημοσιογράφος!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018