Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76636 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:25

Κάτσε δηλαδή και δαρμένη και χωρίς μισθό; Γουάτ;

Πού είναι οι παλιές "καλές" μέρες όπου ο καθηγητής μου των καλλιτεχνικών έπαιρνε τα παιδιά δυό-δυό και με δύναμη σκουντούσε τα κεφάλια τους μεταξύ τους και όλοι το θεωρούσαν νορμάλ;

Πού πάει ο κόσμος...!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76637 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:30

Κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε να φωνάξεις τον διευθυντή καθώς είναι αυτός ο οποίος ουσιαστικά έχει επιτρέψει την παρουσία του παιδιού στην τάξη σου μετά το συγκεκριμένο περιστατικό με την κλοπή του πορτοφολιού.  Δεν χρειαζόταν καν να μπεις σε αντιπαράθεση με το πιτσιρίκι εκτός από το να το πάς εσύ η ίδια στο γραφείο του διευθυντή.

Τώρα όλα αυτά in theory γιατί πρακτικά εγώ θα το είχα στραγγαλίσει. But then again εγώ δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με παιδιά σε απόσταση εκατό μετρων.

#76638 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:50

Αστα να πάνε, η κατάσταση στα σχολεία δεν είναι και η καλύτερη, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια πιάνει όλο και περισσότερο πάτο, και αυτό μου το έχει πει και η μαμά που διδάσκει κάτω στη Κρήτη, και οι καθηγητές στο σχολείο. Αν αναλογιστούμε και την κατάσταση της χώρας, νομίζω πως είναι μια σχετικά λογική παρατήρηση.

Μου αρέσει η θεωρία Iri όμως δεν είναι και τόσο εύκολη για άτομα που δεν έχουν καθόλου εμπειρία στο χώρο. Αλλά yup, δήλωσα ότι έκανα λάθος όταν με κάλεσαν στο γραφείο, θα ήταν τρισάθλιο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου την στιγμή που σήκωσα χέρι σε μαθητή. Τουλάχιστον οι καθηγητές ευλόγησαν το χέρι με το οποίο τον χαστούκισα και βρήκαν ευκαιρία να ξεστομίσουν πόσο γτπ ήταν η overall συμπεριφορά αυτού του παιδιού. Αχ, αυτή η υποδιευθύντρια που έβγαλε στην φόρα το μαύρο ιστορικό του, πόσο τέλειος άνθρωπος, I could have her children <3

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76639 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:05

Κάτσε δηλαδή αλληλοχαστουκιστήκατε; Πάλι το 'χασα. ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ;!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76640 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Δεν σου λέω ότι έκανες εσύ κάτι λάθος, προφανώς γιατί δεν ήμουν μπροστά να δω τι παίχτηκε, κατά δεύτερο λόγο γιατί οκ το ομολογώ προσωπικά είμαι άθλια με τα παιδιά , θα το είχα σκίσει σαν το γατί.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί ήσουν μόνη σου, ασκούμενη χωρίς επιβλέποντα καθηγητή. Κατά δεύτερο λόγο δεν επιδοκιμάζω την βία σε καμία περίπτωση αλλά δεδομένης της κατάστασης και όταν κάποιος σε απειλεί δεν μπορώ να πω ότι σε αδικώ κιόλας οπότε κατ'εμέ δεν θα ήταν καθόλου άθλιο να  υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Κατά τρίτο και κυριότερο. Με ποιά αρμοδιότητα ο δ/ντής του σχολίου αποφάσισε ότι θα παρακρατείται ο μισθός σου και γενικά όλη την τιμωρία που σου επέβαλε. Δεν είναι μεσα στην αρμοδιότητα του και στα καθήκοντά του αυτό το πράγμα.

#76641 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Είπε στο προηγούμενο ποστ ότι είχε γυαλιά το "παιδί". Anw, καλά τα πήγες Vagelio, μπράβο σου. Ελπίζω μόνο να μη σε βρούμε σε κανένα χαντάκι.

#76642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:06

Τι χαντάκι μωρέ με το μαγκιά κλανιά και εξάτμιση μυξιάρικο;

#76643 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:13

Ναι αλλά ο θείος του; :P

#76644 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:24

Anelis. BOTH! Είμαι με τον παλιό φούξια σκελετό μου αυτήν την στιγμή Τ^Τ

Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ξέσκιζες, γιατί αυτά που κάνουν μερικά παιδιά εκεί μέσα είναι τόσο τραγικά που απλά μένεις με το στόμα ανοιχτό και κοιτώντας την κατάντια και νιώθοντας ανήμπορη/ος, χάνοντας κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα.

Ο καθηγητής είχε ανοίξει, αλλά πήγε για μια γρήγορη δουλειά στο γραφείο (κάτι χαρτιά περί άδειας νομίζω). Με είχε ξανά αφήσει μόνη προχθές, αλλά προχθές όταν το έκανε αυτό όλα τα παιδιά ήταν στις τάξεις τους και μπορούσε να γίνει μάθημα χωρίς να έχεις τον κάθε άσχετο να σε παρενοχλεί.

Για το τρίτο πραγματικά δεν έχω ιδέα. Λεφτά μου είχε πει από την αρχή ότι δεν θα πάρω, και ok, δημόσιο είναι, πρέπει να είναι και λίγο ανεπίσημο εδώ που τα λέμε, ίσως να έπαιζε κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω δυστυχώς, εγώ το χαρτί που λέει ότι κάνω πρακτική θέλω κυρίως, να κάνω την δουλειά μου και να ξεμπερδεύω.
Τη ποινή υποθέτω πως μου την έβαλε από φόβο ότι το βλαμμένο θα πάει  με την μάνα του και θα του φέρει την αστυνομία ή θα το κάνει θέμα παντού ότι φέρνουνε τρίτους να διδάξουν οι οποίοι δέρνουν τα παιδιά. Γενικά φοβάται μην γκρεμιστεί η υπέροχη (νοτ) εικόνα που έχει χτίσει στο γυμνάσιο, όπως φοβάται και για τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Επίσης το παιδί με το οποίο έγινε το όλο περιστατικό είχε το θράσος να πετάξει ξανά μέσα στο γραφείο το "θα φωνάξω τον θείο του να μας περιλάβει και τους δύο" και δεν έκανε τίποτα, οπότε υποθέτω πως είναι λίγο μ@λάκας που συνέχισε να το δέχεται ύστερα από αυτό. Έτσι και ήμουν διευθύντρια στην θέση του διευθυντή θα το είχα στείλει σε άλλο σχολείο.
Whatever, δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα δικαιώματα του διευθυντή πάνω μου, υποθέτω πως επρόκειτο μερικώς για κατάχρηση δύναμης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76645 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:27

MMΜάλιστα, οπότε ουσιαστικά τιμωρείσαι για κάτι το οποίο αποτελεί ευθύνη του επιβλέποντος καθηγητή και διευθυντή οι οποίοι δεν μπορούν να κουμαντάρουν το σχολείο τους;

#76646 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:30

Μάλλον ναι Iri. Αλλά κλάιν, δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να σπαταλήσω ενέργεια και να τσακωθώ για να φέρω την δικαιοσύνη. Υπό άλλες συνθήκες (βλέπε γράμμα παραπόνων στην σχολή) θα το έκανα φυσικά.

DemonicMC, πιστεύω πως ο θείος του είναι πολύ σκληρός για να βρεθεί σε χαντάκι, μην ανυσηχείς.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76647 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:30

Δεν ξερω αν ισχύει αυτό αλλά το είχα ακούσει στην Γραμματεία της σχολης μου οταν ειχα πάει για κάποια έγγραφα.
Έχεις το δικαίωμα και μπορείς να ζητήσεις άλλη πρακτική αν οι συνθήκες που δουλεύεις είναι κακές και με αυτά που διαβάζω σίγουρα θα μπορούσες να το κάνεις.

#76648 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:31

Άσε που μπορεί να έχει σιδερομπουνιά ο θείος του!

Πάντως Vagelio όσο μαζί σου και αν ήταν η υποδιευθύντρια, μη ξεχνάς πως έξω από τον χορό πολύ χορεύουν.
Αυτή έχει δείξει τον επαγγελματισμό (no offense, το εννοώ με την έννοια της συγκράτησης και εμπειρίας) και δεν έχει προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες.
Προσωπικά θα του έριχνα ανάποδη αλλά εγώ βοηθάω την αδερφή μου στην φυσική και θυμώνω όταν δεν καταλαβαίνει, που να με πριζει και κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για τον κόπο μου. Εσύ θα πάρεις εισόδημα από αυτό, έπρεπε να φέρεις τον διευθυντή όπως λέει η Iri.
Αυτό με την συμπεριφορά των μαθητών για κάποιο περίεργο λόγο έχει μείνει πολύ φλου τα τελευταία χρόνια και παίζει να την πλήρωνες εσύ πολύ παραπάνω. Κάτι η "ευαισθητοποίηση" υπέρ των μαθητών, κάτι η μείωση της "απολυτοτητας" του καθηγητή, κάτι η έλλειψη συγκεκριμένων κανόνων έχει κάνει αυτό το θέμα πολύ δύσκολο.

Προσωπικά στην μέση εκπαίδευση έχω δει περιπτώσεις όπου θέλω να χαστουκισω συμμαθητή μου για αυτό που κάνει μπροστά στον καθηγητή και άλλες στις οποίες δε πίστευα με την αντίδραση του δασκάλου.

Επειδή έχω γνωρίσει αντίστοιχα παιδιά με το τσογλάνι.που σου έτυχε σε καταλαβαίνω, αλλά η διατήρηση της ψυχραιμίας είναι το όπλο σου. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα το μεμπτό δε μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76649 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:32

@Vagelio Γέλασα δυνατά με το παραπάνω, not even joking XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 02 Απρίλιος 2014 - 19:32

#76650 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 19:47

Μπορείς να ζητήσεις νέα χαρτιά εφόσον βρεις νέο εργοδότη, αλλά much γραφειοκρατεία, such IKA, wow, συν ότι ξεκινάς από την αρχή συν ότι μπορεί και ο νέος εργοδότης να είναι μπλιαχ. Υπάρχει ως λύση, αλλά είναι για πιο desperate περιπτώσεις imo.

"Προσωπικά θα του έριχνα ανάποδη αλλά εγώ βοηθάω την αδερφή μου στην φυσική και θυμώνω όταν δεν καταλαβαίνει, που να με πριζει και κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για τον κόπο μου.

Κάτι η "ευαισθητοποίηση" υπέρ των μαθητών, κάτι η μείωση της "απολυτοτητας" του καθηγητή, κάτι η έλλειψη συγκεκριμένων κανόνων έχει κάνει αυτό το θέμα πολύ δύσκολο.

Η ατάκα "το σχολείο είναι ευαίσθητος χώρος" έχει μεταφραστεί από τους μαθητές και ορισμένους καθηγητές με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορείς να αφήνεις το κάθε προβληματικό κακομαθημένο να σε βάλει κάτω και να σε απαυτώσει επειδή είσαι ευαισθητοποιημένος. Πολύ κακό πάτημα που κάνει πολύ δεδομένα ορισμένα πράγματα.

Το "δεν καταλαβαίνω κυρία ξαναδείχτε μου" είναι kawaii as hell, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους τα δείξω και είκοσι φορές συνεχόμενα πως σχεδιάζεται το τάδε αντικείμενο/μοτίβο ή οτιδήποτε. Και χεσμένο να έχουν το μάθημα δεν με πειράζει to be honest. Αλλά παίρνω ανάποδες όταν εμποδίζουν το μάθημα να γίνει, ειδικά όταν το κάνουν με τον τρόπο που το έκανε το συγκεκριμένο παιδί για το οποίο γκρινιάζω τόση ώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα