Anelis. BOTH! Είμαι με τον παλιό φούξια σκελετό μου αυτήν την στιγμή Τ^Τ
Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ξέσκιζες, γιατί αυτά που κάνουν μερικά παιδιά εκεί μέσα είναι τόσο τραγικά που απλά μένεις με το στόμα ανοιχτό και κοιτώντας την κατάντια και νιώθοντας ανήμπορη/ος, χάνοντας κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα.
Ο καθηγητής είχε ανοίξει, αλλά πήγε για μια γρήγορη δουλειά στο γραφείο (κάτι χαρτιά περί άδειας νομίζω). Με είχε ξανά αφήσει μόνη προχθές, αλλά προχθές όταν το έκανε αυτό όλα τα παιδιά ήταν στις τάξεις τους και μπορούσε να γίνει μάθημα χωρίς να έχεις τον κάθε άσχετο να σε παρενοχλεί.
Για το τρίτο πραγματικά δεν έχω ιδέα. Λεφτά μου είχε πει από την αρχή ότι δεν θα πάρω, και ok, δημόσιο είναι, πρέπει να είναι και λίγο ανεπίσημο εδώ που τα λέμε, ίσως να έπαιζε κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω δυστυχώς, εγώ το χαρτί που λέει ότι κάνω πρακτική θέλω κυρίως, να κάνω την δουλειά μου και να ξεμπερδεύω.
Τη ποινή υποθέτω πως μου την έβαλε από φόβο ότι το βλαμμένο θα πάει με την μάνα του και θα του φέρει την αστυνομία ή θα το κάνει θέμα παντού ότι φέρνουνε τρίτους να διδάξουν οι οποίοι δέρνουν τα παιδιά. Γενικά φοβάται μην γκρεμιστεί η υπέροχη (νοτ) εικόνα που έχει χτίσει στο γυμνάσιο, όπως φοβάται και για τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Επίσης το παιδί με το οποίο έγινε το όλο περιστατικό είχε το θράσος να πετάξει ξανά μέσα στο γραφείο το "θα φωνάξω τον θείο του να μας περιλάβει και τους δύο" και δεν έκανε τίποτα, οπότε υποθέτω πως είναι λίγο μ@λάκας που συνέχισε να το δέχεται ύστερα από αυτό. Έτσι και ήμουν διευθύντρια στην θέση του διευθυντή θα το είχα στείλει σε άλλο σχολείο.
Whatever, δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα δικαιώματα του διευθυντή πάνω μου, υποθέτω πως επρόκειτο μερικώς για κατάχρηση δύναμης.