Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 01:53
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 16:52
Έτσι, προσφέρετε μου γάτες να πνίξω τον πόνο μου. Τρεις βδομάδες. Τρεις ριμαδιασμένες βδομάδες χρειάστηκε για να χάσω την ψυχραιμία μου.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 16:56
Έτσι, προσφέρετε μου γάτες να πνίξω τον πόνο μου. Τρεις βδομάδες. Τρεις ριμαδιασμένες βδομάδες χρειάστηκε για να χάσω την ψυχραιμία μου.
ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΡΤΡΡΡΡΡΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:00
Vagelio πόσους έφαγες? Θα επικαλεστούμε insanity, μην μου ανησυχείς, στο πι και φι θα σε βγάλω από τα κάτεργα!
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:02
Έχω την Amnesty International στο τηλέφωνο as we speak. Μέχρι να σε βγάλει η mono σου έχω κλείσει κελί με τζακούζι και πλευσταησιο. ![]()
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:09
- Οι πυροβολισμοί επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένες ζώνες - Black Hole, σε visitor message στα προφίλ σας και στο παρόν θρεντ.
Αααααααααχχχ. Ξεχαρμάνιασα. Goodbye Vagelio. Για να μάθεις να μου κάνεις dead sexy σετάκια.
Ακόμα αναρωτιέμαι αν φτιάχτηκε ειδικά για μένα για τη σαδιστική σας ικανοποιήση ή αν μου το καπελώσατε μετά για τη σαδιστική σας ικανοποίηση.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:16
Οι καλές ιδέες έρχονται αυθόρμητα.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:24
Όλοι οι πολυάσχολοι στο .aNiMe//GR μαζεύτηκαν. Φτου να μην σας ματιάσω!
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 17:27
^ Φαντάζομαι τον NWS να λέει όλα τα παραπάνω κάπως έτσι
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:02
Ακόμα αναρωτιέμαι αν φτιάχτηκε ειδικά για μένα για τη σαδιστική σας ικανοποιήση ή αν μου το καπελώσατε μετά για τη σαδιστική σας ικανοποίηση.
Λέγεται στοργή :3
Θυμάστε εκείνο το χρυσό παιδί με την εξαίσια φήμη που σας είχα πει ότι μου είχε κλέψει το πορτοφόλι; Με αυτό έγινε ο χαμός. Εκεί που ετοιμαζόμασταν για μάθημα ήρθε μέσα στην τάξη επειδή ο καθηγητής στο δικό του μάθημα ήταν απόντας. Φυσικά δεν ήρθε για να του δείξω σχέδιο, και εεεε, λίγο οι χλευαστικοί μορφασμοί, λίγο το βάρεμα της πόρτας, λίγο τα μέσα έξω από την αίθουσα σε μάθημα στο οποίο δεν είχε θέση εκείνη την στιγμή, το έπιασα από το μπράτσο και το πέταξα έξω. Φυσικά του είχα πει από πριν ότι δεν έχει θέση εδώ, αλλά φυσικά γέλασε αντί να ακούσει και να φύγει.
Μετά το πέταγμα των σκουπιδιών πήρε φωτιά κανονικά, ήρθε σε απόσταση ενός εκατοστού από το πρόσωπο μου και άρχισε να φωνάζει με όλη του την δύναμη ατάκες του τύπου "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" "θα φέρω τον θείο μου να σε σαπίσει στο ξύλο" και κάτι τέτοιες παπαριές. Και, εεεε, αυθάδεια/απειλές από εκείνο, low bullshit tolerance από εμένα ...για reference μπορείτε να κοιτάξετε αυτό εδώ
Results? Δυο ζευγάρια σπασμένα γυαλιά, πέντε μέρες αποβολή για εκείνο με αποτέλεσμα να μείνει από απουσίες, άνευ αποδοχής άδεια (διακοπές) μέχρι τον Σεπτέμβριο για 'μένα.
Partially βγήκα κερδισμένη 'πειδή θα γράφω πως θα δουλεύω στο βιβλιάριο απασχόλησης σαν μην συνέβη τίποτα ενώ στην πραγματικότητα θα τα ξύνω ή θα ασχολούμαι με το πρότζεκτ στην πτυχιακή. Εν μερί το μετανιώνω λίγο βέβαια, γιατί τις τρεις βδομάδες που απομένουν θα ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν να σχεδιάζουν (σε ένα αγόρι με κάπως υψηλότερο επίπεδο έκανα έξτρα μαθήματα φώτοσοπ όταν είχε κενό ή ΣΕΠ and it was fun).

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:07
Kρίμα που για το μαλακιστήρι βγήκε εκτός τροχιάς η πρακτική σου αυτό έχω να πω. :S
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:12
Εγώ δεν κατάλαβα ποιός μπάτσωσε ποιόν!
/σημαντική απορία

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:17
Με το "πέταγμα των σκουπιδιών" τι παίχτηκε;
/Μισές κουβέντες εδώ δε χωράνε!
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2014 - 18:23
Ηint Anelis: δυο ζευγάρια megane-λαμπόγυαλων.
Μου έριξε ένα για "αυτοάμυνα", έτσι το λένε τώρα. Ασχέτως ofc ότι μπήκε σε ξένο μάθημα, παραβίασε τον προσωπικό μου χώρο και πέταξε απειλές. Όσο για πρακτική, ευτυχώς βγήκε εκτός τροχιάς μόνο πρακτικά, τα χαρτιά θα βγουν κανονικότατα την καθορισμένη ημερομηνία. Αν με διέγραφαν δεν θα ήμουν εδώ να σας λέω τον πόνο μου, θα ήμουν στο πάπλωμα μου και θα μυξόκλαιγα κουλουριασμένη σε εμβρυική στάση!
Με το "πέταγμα των σκουπιδιών" τι παίχτηκε;
Μπρατσάκι + over the top σύρσιμο + σπρώξιμο για το τέλος γιατί δεν έλεγε να βγει με τίποτα έξω. Το σωστό θα ήταν να φωνάξω τον διευθυντή αλλά ο διευθυντής δεν έρχεται σχεδόν ποτέ όταν τον φωνάζεις, και ακόμα κι αν ερχόταν θα άκουγα γκρίνια για την απουσία του καθηγητή.