Το τελευταιο επεισοδιο του Hajime No Ippo Rising ηταν ο οργασμος ο ιδιος!!!!
Ισχύει ο Kamogawa του έσπασε τα πάντα
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 01:27
Το τελευταιο επεισοδιο του Hajime No Ippo Rising ηταν ο οργασμος ο ιδιος!!!!
Ισχύει ο Kamogawa του έσπασε τα πάντα
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 01:44
Bang bang she shot me down
bang bang i hit the ground
band bang that awful sound
bang bang my baby shot me down
Αυτό το τραγούδι με μια ταινία το 'χω συνδέσει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 30 Μάρτιος 2014 - 01:45
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 22:04
And I am like "what?".
Επίσης, επέστρεψα σώος και κουρασμένος στο σπίτι μου κατά τις 8 το πρωί, μετά από μία μέρα εξερεύνησης στο εγκαταλελειμμένο Αγγλικό Νοσοκομείο στο κάστρο της Κέρκυρας. Ωραίο ήταν, φοβηθήκαμε βέβαια σε κάποιες φάσεις μήπως υποχωρήσει το πάτωμα αλλά όλα καλά.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 22:06
Ημέρα πρώτη.
" Οι παγίδες μου στο νοσοκομείο απέτυχαν να ξεκάνουν τον στόχο. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο"
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 22:28
And I am like "what?".
Youtube Video
Επίσης, επέστρεψα σώος και κουρασμένος στο σπίτι μου κατά τις 8 το πρωί, μετά από μία μέρα εξερεύνησης στο εγκαταλελειμμένο Αγγλικό Νοσοκομείο στο κάστρο της Κέρκυρας. Ωραίο ήταν, φοβηθήκαμε βέβαια σε κάποιες φάσεις μήπως υποχωρήσει το πάτωμα αλλά όλα καλά.
Κοίτα κάτι συμπτώσεις, γυρισα σωος και ψωφίμι απο ενα παμπαλαιο τεραστιο αρχοντικο, lucky to be alive μιας και μπορω να σκεφτω πολλες περιπτωσεις που ενα απ τα πατωματα θα μπορουσε να χει καταρευσει. Και δεν μπορεσαμε να παμε και στον κρυφο οροφο που κανενας δεν εχει καταφερει να παει, legend says. Τα παραθυρα του οποια ειναι χτισμενα και δεν μοιαζει να υπαρχει εισοδος απο μεσα, υπαρουν δε κατι πορτες μεσα σε ντουλαπες, κατι καταπακτες, ενοιωθα λες και επαιζα σε καμια ταινια
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 22:30
Αποφεύγω τέτοια μέρη.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 22:32
Αποφεύγω τέτοια μέρη.
Same. Αλλα ειχα τρελη περιεργεια. Και προφανως και τασεις αυτοκτονιας, δεν εξηγειται αλλιως
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 23:10
Πόρτες σε ντουλάπες wtf στη Νάρνια πήγες;
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 23:30
Πήγατε να κανετε αναπαρασταση American Horror Story Season 2 Episode 1?
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 23:36
Πόρτες σε ντουλάπες wtf στη Νάρνια πήγες;
Ναι κατι τετοιο σκεφτομουνα οταν το ειδα, οι αλλοι που ειχαν ξαναπαει μ το λεγανε αλλα δεν τους πιστευα ![]()
Πήγατε να κανετε αναπαρασταση American Horror Story Season 2 Episode 1?
Δεν το εχω δει, αλλα να φανταστω παιζει στοιχειωμενο σπιτι? ![]()
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 23:38
Δεν το εχω δει, αλλα να φανταστω παιζει στοιχειωμενο σπιτι?
Οχι ακριβώς, αλλα ήταν για τον dmc anyway
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 23:48
Αχαχα, ναι κάτι τέτοιο. Το είδαμε στο διάγραμμα του κάστρου και είπαμε "δε πάμε να τσεκάρουμε;" οπότε πηδήξαμε κάτι κάγκελα και μπήκαμε. Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχαμε βγάλει και τη μπροστινή είσοδο φωτογραφία και όχι μόνο το εσωτερικό του.
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2014 - 08:16
Πηδήξατε κάτι κάγκελα?
Oh, young delinquent you.
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2014 - 09:06
Oh to be 19 again ![]()
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2014 - 11:58
2edgy4u
Επίσης, πλέον είναι επίσημο, ή κάτι φάγαμε που μας πείραξε ομαδικώς, ή το νοσοκομείο ήταν καταραμένο. Οι περισσότερες φωτογραφίες από το νοσοκομείο δεν εμφανίζονται, εγώ από το πουθενά χθες το βράδυ έτρεμα και δε μπορούσα να ζεσταθώ, της κοπέλας μου της πονούσε το στομάχι χθες όλη μέρα και γενικά συμπτώματα σε όλους τους παρευρισκόμενους. What have we done?