Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76426 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 14:52

Το 1998 διακρίθηκε στο διαγωνισμό γλωσσομάθειας αγγλικών EuroPalso, ένα σημάδι μόνο των επιτυχιών που θα ακολουθούσαν.

Την περίοδο 2000-2003 το πάθος της για την ενασχόληση με τα κοινά την ώθησε να συμμετάσχει και να εκλεγεί επί τρία συναπτά έτη στο δεκαπεντεμελές του 4ου Λυκείου Μεταμορφόσεως στις θέσεις γραμματέας, πρόεδρος και πρόεδρος τα αντίστοιχα έτη.

Το 2007 αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών με ειδικότητα στο street performing.

Επιτυχιες, οχι αστεια

#76427 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 14:57

Παίζει να έχουν κάνει επιδρομή τρολ στο σάητ γιατί και κάποιες από τις υπόλοιπες είναι ξεκάθαρα αστείες.

http://www.gkaminis.gr/mazi/open/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/

Ρον Τζέρεμυ =>γέλασα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76428 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 15:11

http://www.gkaminis.gr/mazi/open/%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CF%80%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%B1/

Γεννήθηκα στη σκιά του Λυκαβηττού στην οδό Δεινοκράτους κόρη του μεγίστου ήρωα της Πατρίδος και βετεράνου του Β” Π.Π. Ναυάρχου Θεμιστοκλή Χοτζέα.
Φοίτησα στο Κολλέγιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησα με τιμές.
Η μουσική μου παιδεία περιλαμβάνει άριστη γνώση του πιάνου και του φαγκότου.
Ομιλώ απταίστως την Αγγλικήν, τη Γερμανικήν καθώς και τη Γαλλικήν.
Υπήρξα σύζυγος του αειμνήστου Επαμεινώνδα Αρβανιτόπουλου, του τελευταίου γενικού σταβλάρχη των Ανακτόρων του Τατοΐου.
Σε όλη μου τη ζωή αφοσιώθηκα στην προσφορά στους μη προνομιούχους και ειδικά στις άπορες κορασίδες που κατέφθαναν στην Αθήνα ατιμασμένες βοηθώντας στην ομαλή τους ένταξη στον κοινωνικό ιστό.

XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Αντί να δουλεύω κάθομαι και βλέπω βιογραφικά, Anelis σε μισώ!

xbJ3b2w.jpeg

#76429 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 15:29

You know it ;)

#76430 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 15:41

http://www.gkaminis.gr/mazi/open/%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CE%BD/

Έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου και βοήθησα σε αρκετές χειροτεχνικές κατασκευές. Η ικανότητά μου στο σμίλεμα επίπλων, καρεκλών κλπ χαρκτηρίζεται από πολλούς μοναδική.

Τα ενδιαφέροντα μου είναι το ψάρεμα, η ηρεμία και το φαγητό. Τρέφομαι αποκλειστικά με κρεατικές τροφές και θεωρώ όσους τρώνε πρασινάδες περίεργους ή και επικίνδυνος.

Η υποψηφιότητά μου βασίζεται σε μια πρόταση 5 σημείων, την οποία θα αναλύσω συνοπτικά ευθύς αμέσως:

1. κάταργηση όλων των εστιατοριών ή όπως αλλιώς λέγονται που προσφέρουν τροφές λαχανικών, παγωμένα γιαούρτια και λοιπά αηδιαστικά πράγματα. Η Αθήνα ζητάει το κρέας της και θα το λάβει. Μόνη επιτρεπτή τροφή για σερβίρισμα εκτός κρέατος, τα αυγά.

2. τρια επιτρεπτά κουρέματα για τα παιδιά κάτω των 20 ετών.

3. κάθε πολίτης της Αθήνας για να μείνει σε ένα σπίτι, θα πρέπει να το “χει χτίσει ο ίδιος.

4. όλες οι ώρες θα είναι ώρες κοινής ησυχίας.

5. κατάργηση του κράτους.

Priceless

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 27 Μάρτιος 2014 - 15:42

#76431 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 16:06

Παίζει να έχουν κάνει επιδρομή τρολ στο σάητ γιατί και κάποιες από τις υπόλοιπες είναι ξεκάθαρα αστείες.

No shit, Sherlock.

Όλα τα links που δώσατε είναι 404.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#76432 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 16:09

Ευτυχως που τα καναμε quote δλδ.

Λεοντίδης Πάρις

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στους πρόποδες του Λόφου του Στρέφη. Από νεαρή ήδη ηλικία ήρθα αντιμέτωπος με τα προβλήματα των οδηγών δικίκλων και ειδικά τον οχημάτων μικρού κυβισμού (παπιά). Οι πολαπλές λακκουβες στο κέντρο της Αθήνας, το νέφος και η ρύπανση, οι υπέργηροι συνταξιούχοι που απομυζούν τον έλληνα φορολογούμενο ενώ έχουν στην πραγματικότητα άλλες βλέψεις, οι άσκοπες διαδηλώσεις σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης, οι άδικες κλήσεις από την αστυνομία κ.ο.κ έστρεψαν το ενδιαφέρον μου στα κοινά και ιδίως σε ζητήματα καθημερινής φύσης, όπως η κυκλοφορία με παπί στην καθημερινότητα.

Γιατί θέλω να γίνω / γιατί προτείνω δημοτικός σύμβουλος

Στόχος μου είναι το ξεκαθάρισμα του τοπίου όσον αφορά την οδήγηση παπιού στην Αθήνα. Στόχος μου είναι να προσελκυθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι τουρίστες για να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη φαινόμενο, και με το συνάλλαγμα που θα εισέλθει στη χώρα, να βγουμε από την κρίση. Να διοργανωθούν τουριστικές περιηγήσεις με παπια στην πόλη, με έμπειρους και εμφανίσημους οδηγους από την ομάδα δέλτα. Μπορούν να γίνουν και θεματικές βραδυές, ορμώμενες από τα έργα και τις ημέρες του εκλεκτου δημάρχου μας, όπως εισβολή με παπιά σε πανεπιστημιακούς χώρους, ξυλοδαρμοί παραεμπόρων ή (γιατί όχι) 1, 100 χιλιάδες εισβολές σε εστίες ανομίας.

#76433 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 16:35

Οι πολαπλές λακκουβες στο κέντρο της Αθήνας, το νέφος και η ρύπανση, οι υπέργηροι συνταξιούχοι που απομυζούν τον έλληνα φορολογούμενο ενώ έχουν στην πραγματικότητα άλλες βλέψεις, οι άσκοπες διαδηλώσεις σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης, οι άδικες κλήσεις από την αστυνομία κ.ο.κ έστρεψαν το ενδιαφέρον μου στα κοινά και ιδίως σε ζητήματα καθημερινής φύσης, όπως η κυκλοφορία με παπί στην καθημερινότητα.

Το καλύτερο ήταν ότι πριν πέσει έβαλαν και Ron Swanson!!!

*τώρα είδα ότι αυτό έβαλε ο πρινς! <3*

Βιογραφικό Σημείωμα

Με λένε Ρον Σουάνσον και έχω ελληνοαμερικανική καταγωγή. Δούλεψα για 25 χρόνια στο Parks Department της περιοχής Pawnee, Indiana όπου μαζί με την γνωστή πολιτικό Leslie Knope προχωρήσαμε με σταθερά σημαντικά βήματα σε βελτιώσεις σε θέματα πάρκων ενώ θεμέλιος λίθος της προσπάθειας μας ήταν η ένωση του Pawnee με γειτονική πόλη.

Έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου ..

Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα! Κάθομαι και τα διαβάζω ξανά και ξανά!

Ναι, Έρεβε οκ, τα κούκιζ για τον πιο παρατηρητικό χρήστη θα πάνε όλα σε ΄σένα. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76434 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2014 - 17:32

2. τρια επιτρεπτά κουρέματα για τα παιδιά κάτω των 20 ετών.

ρε παει καλα......?και εγω κλεφτης θα γινω.....????

ακου 3....... Ο-ο

#76435 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 02:12

Ούτε μία ειδοποίηση για τις διαφημίσεις, ούτε τίποτα;

stasou%2520mygdala.jpg

#76436 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 13:02

Τρέφομαι αποκλειστικά με κρεατικές τροφές και θεωρώ όσους τρώνε πρασινάδες περίεργους ή και επικίνδυνος.

1. κάταργηση όλων των εστιατοριών ή όπως αλλιώς λέγονται που προσφέρουν τροφές λαχανικών, παγωμένα γιαούρτια και λοιπά αηδιαστικά πράγματα. Η Αθήνα ζητάει το κρέας της και θα το λάβει. Μόνη επιτρεπτή τροφή για σερβίρισμα εκτός κρέατος, τα αυγά.

Οι εξαφανισμένοι administrators του anime.gr κατακτούν ΚΑΙ την πολιτική.

O6rrvsU.jpg

#76437 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 20:15

What should I do? :(

Το nickname μου εδώ μου φαίνεται πολύ παππουδίστικο, πλέον. Τι σκεφτόμουν δυο χρόνια πριν; :kakaka:

Από 'δω και πέρα να μου απευθύνεστε ως "Aki" :P

(Εκσυγχρονισμός!)

:kakaka:

#76438 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 20:19

What should I do? :(

Το nickname μου εδώ μου φαίνεται πολύ παππουδίστικο, πλέον. Τι σκεφτόμουν δυο χρόνια πριν; :kakaka:

Από 'δω και πέρα να μου απευθύνεστε ως "Aki" :P

(Εκσυγχρονισμός!)

:kakaka:

Μπορείς να αλλάξεις και σε φθυνοπορούλης!

フカフカ

#76439 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 20:20

Μπορείς να αλλάξεις και σε φθυνοπορούλης!

Το σκέφτηκα, αλλά είναι κλισέ! :P

#76440 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 21:08

Youtube Video